- Konu Sahibi Qumru_hanne
-
evet tesetturluyum hatta çarşaf giyiyorum desem ne olacak ne degisecek bu düşünceler benim aklimda beynimde tum vucudum da kimse yadirgamasin lutfen demistim daha fazla lutfen yorum yapmayınBide türbanlımıymş
Kalbinizi de kırmak istemedim 25 sayfayı da zaten okuyamicam.. eğer gerçekse doğru bir psikolog bulursunuz umarım. Her şey daha arapsaçına dönmezBİrsey demek istemiyorum artik
Hayir ikinci uyeligim birincide yazmadigim seyleri buraya yaziyorumKonuların çok garip
Bizi mi kekliyosun?
Insallah sagolunKalbinizi de kırmak istemedim 25 sayfayı da zaten okuyamicam.. eğer gerçekse doğru bir psikolog bulursunuz umarım. Her şey daha arapsaçına dönmez
Ameliyat olmak istememin sebebi kimseyi hice sayip olamam herseyden onemli bir kizim var kadinlardan hoslanma olarak ta erkek hissedip hosuma giden tabi oldu ama bu bedene sahip olup kadinla olmam demek istedim yani erkek oluyum da gerisi zaten gelir yada hiç umdugum gibi olmaz onu kimse bilemez sadece erkek olursam bu dusunlerden kurtulup mutlu olacamSen ne istediğini bilmiyorsun sanırım.
Ameliyat ol demişler hayır olamam, kadınlaramı ilgi duyuyorsun, hiç olmadı öyle biri demişsin.
Hatta erkek olayımda hayatımda kadın olmasada olur demişsin.
Yani sanki erkeklerin hayatını daha kolay gördüğünden erkek olmak istemişsin gibi geliyor bana. Yoksa eğer gerçekten erkek gibi hissetseydin mutlaka kadunlarada ilgin olurdu en azından bi kişi olurdu.
Hep yuvarlak cevaplar veriyorsun kesin hiç bir şey yok.
Bende küçükken erkek olmak isterdim onların hayatı daha kolaydı iş yapmıyolardı hizmet etmiyolardı falan.
Hatta her regl döneminde ağrı çektiğim için hala derim keşke erkek olaydım diye.
Ama hiç kendi cinsime ilgi duymadım, çok severek evlendim çokta isteyerek anne oldum.
Bence eşin senin beklentilerini karşılamıyor ve hayatın boyuncada kadın olmanın zorlukları çıkmış karşına. O yüzden böyle düşünüyorsun.
Yoksa evlenemezdin anne olamazdın, eşim benden soğurmu diye konu açmazdın yada ameliyat olmayı isterdin.
Sunu merak ediyorum cinsiyet değiştirmeyi basaramayan ne yapıyor Nasil hayatlarina devam ediyorBu bir hastalık demek ki siz psikologlardan daha iyi biliyorsunuz onlar da kafasina göre bu ameliyatla cinsiyet degistirebilir diye eline yazili kagit tutuşturuyorlar insanlarin.
Ayrica türbanla bunun hic alakasi yok canli örnegini cok yakindan gordum yillarca ailesinin zoruyla sen kadinsin diye başı kapatilmis canı ugruna ailesine bunun hastalik olmadigini yillarca anlatmaya calismiş sonunda bunu başarmis türbanini cikarip istedigi gibi (erkek kiyafetleri) giyen arkadasim oldu. Hormon tedavisine basladi. İnsallah ailesi destek olmustur ameliyat olabilmistir. Cunku bu onun tek hayaliydi. Kendi ruhuna ait bir beden.
Hayatım 3 günlük dünya...Sunu merak ediyorum cinsiyet değiştirmeyi basaramayan ne yapıyor Nasil hayatlarina devam ediyor
Sunu merak ediyorum cinsiyet değiştirmeyi basaramayan ne yapıyor Nasil hayatlarina devam ediyor
Nasil yani cinsiyet mi degistiriyim diyor sunuzHayatım 3 günlük dünya...
Kimseye bakma mümkünse
Hayatının geri kalanini doyasıya mutluluk içinde yaşa..
Senin adına üzüldüm evet cinsiyet değiştirmek bayan için ülkemizde maalesef çok zor örnek olarak rüzgar Erkoç ( yanlış yazmış olabilirim ismini) psikolojik olarak çok destek almış ve maddi olarak çok ağır operasyonlar geçirmiş benim tavsiyem eğer esin anlayışli biriyse ona anlat bazen ilişkiye girmek istemediğim zaman eşim ısrar ettiğinde ben kendimi tecavüze uğramış gibi hissederken seni düşünemiyorum esin anlayışla karşılarsa boşan ve en azından tarzını değiştir kısa saçlar pantolon gömlek vs bu seni biraz rahatlatabilir ama bu hayata daha fazla devam etme kendi hayatını mahvetmissin evlenmek kendine yaptığın en büyük kötülük olmuşKonu lutfen kapanmasin bu aralar kafayi yemek üzereyim artik ciddi anlamda rahatsiz olmaya basladim kendi mi bildim bileli hep erkek olmak istedim bu duygularim hep bastırıldı hic kimseye anlatmadim birşey benim icimde büyüyen bir yara gibiydi sanki erkeklerden hoslanmiyorum asik olamiyorum ilişki den cinsellikten zevk alamiyorum uc senedir evliyim bir kizim var artik dayanacak gücüm kalmadi bu düşüncelerden kurtulmak istiyorum ne olur akil verin gercekten transseksüel olmak istiyormuyum yoksa bu sadece cocuklugumdan bu yana kiz olduğum icin istedigim birsey olmadığından dolayi mi bu duygu lutfen yadirgamadan yorum yaparsiniz iki gündür kendimi aglamaktan helak ettim yorumlara cevap yazamaya bilirim şimdiden teşekkür ederim cevaplar icin
Evet en mantiklisi sizin dediginiz gibi mücadele etmem evet benim icin o kadar zor bir durum ki bazen nefes alamayacak vaziyete geliyorum bu düşünceler benim tum hucremi yeyip bitirecek gibi geliyorAllahım ne cahil cahil yorumlar var okudum delirdim burda.konu sahibi konu açmakla iyi mi yaptın acaba?
Olmadığınız biri gibi davranmak hele de bunu ömür boyu sürdürmek hiç te kolay değildir. siz kadın bedenine hapsolmuş bir erkek ruhuna sahipsiniz.Daha öncede yazdım itiraf edip özgürlüğü de secseniz, buna boyun da egseniz mücadele etmeniz gerekecek.
Ameliyat olmanız şart değildir elbette.Eşinizden ayrılıp kendinize bu şekilde de bir yol cizebilirsiniz.Bir uzman yardımı ile bu şekilde hissetmekten kurtulabilirsiniz belkide bilmiyorum. Ama umutsuz olmayın. Siz kendinizi cozdukten sonra zaten uygun olan yolu kendiniz cizeceksiniz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?