- 10 Eylül 2015
- 242
- 34
- 28
- 32
- Konu Sahibi Qumru_hanne
-
Yani şunu soyleyim bak inancim geregi hicbir zaman erkek olmam kadinlada olmam ama bunu isteyip yapamamak dusuncelerinin farkli olmasi bana artik agir geliyor ve istediğim birseyi yapamadigim icin birgun delirecem diye korkuyorumRüzgar alkoçlar var biliyorsunuz erkek olmak için ameliyat olan ki oldu da zaten.
O mesela kadınkende hayatında hep kadınların olduğunu söylemişti.
Yani sizinki böyle bir durum değil sanki. Bazılarının dediği gibi erkek olmanın kolaylığından yola çıkılarak beyninizin size oynadığı bir oyun gibi.
Bosansam hayatim degismeyecek bu defa baba evinde baski gorecem yani beni gorseniz bumu bu düşünceleri düşünüyor derdiniz inanç anlaminda yaniSenin adına üzüldüm evet cinsiyet değiştirmek bayan için ülkemizde maalesef çok zor örnek olarak rüzgar Erkoç ( yanlış yazmış olabilirim ismini) psikolojik olarak çok destek almış ve maddi olarak çok ağır operasyonlar geçirmiş benim tavsiyem eğer esin anlayışli biriyse ona anlat bazen ilişkiye girmek istemediğim zaman eşim ısrar ettiğinde ben kendimi tecavüze uğramış gibi hissederken seni düşünemiyorum esin anlayışla karşılarsa boşan ve en azından tarzını değiştir kısa saçlar pantolon gömlek vs bu seni biraz rahatlatabilir ama bu hayata daha fazla devam etme kendi hayatını mahvetmissin evlenmek kendine yaptığın en büyük kötülük olmuş
Ya gercek mi arkadasiniz ne yaptı pekiBenim de boyle hisseden bi arkadasim vardi. Kadinlara ilgisi yoktu ama erkek bedenine sahip olup kadınlarla birlikte olmak istiyordu. Hatta zaman zaman ben bile boyle hissettim. Ama bu erkeklere olan hissettiklerimi etkilemedi. Sadece rüyamda falan görüyordum.
Bazen esimle olan iliski sırasında da erkek gibi davranabiliyorum. O da sikayetci olmuyor zaten.
Siz de bazen o sekilde davranmayi deneseniz belki zevk alirdiniz.
Bence bir uzmandan destek alana kadar kendisi ile görüşüp ilerde nasıl bir yol izleyeceginize karar verene kadar bu konuyu düşünmeyin. Bu süre içinde çocuğunuza yada size iyi gelen ne varsa ona odaklanın. Ruhen iyi olmaya çalışın ki gelecek günlerde mücadele edecek gücünüz olsun.Evet en mantiklisi sizin dediginiz gibi mücadele etmem evet benim icin o kadar zor bir durum ki bazen nefes alamayacak vaziyete geliyorum bu düşünceler benim tum hucremi yeyip bitirecek gibi geliyor
8 senedir cinsiyet degisikligi hazirligi yapiyor. 40 yasinda su an. Once psikologlara falan gitti su an hormon tedavisi.Ya gercek mi arkadasiniz ne yaptı peki
Amin teşekkür ederim sağolun iyi geceler :)Bence bir uzmandan destek alana kadar kendisi ile görüşüp ilerde nasıl bir yol izleyeceginize karar verene kadar bu konuyu düşünmeyin. Bu süre içinde çocuğunuza yada size iyi gelen ne varsa ona odaklanın. Ruhen iyi olmaya çalışın ki gelecek günlerde mücadele edecek gücünüz olsun.
Allah hakkınızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin.iyi geceler)
Ya gerçek mi bu yaşına kadar nasil yasamis zor olmamış mi bide illa cinsiyet değiştiriyorlar mi yoksa degistirmeden hayatina devam eden var mi ki8 senedir cinsiyet degisikligi hazirligi yapiyor. 40 yasinda su an. Once psikologlara falan gitti su an hormon tedavisi.
Bu yasa kadar bunun hayaliyle yasamis. Çocukken de boyle hissediyormus. Genc kizlikta goguslerinden nefret ediyormus.Ya gerçek mi bu yaşına kadar nasil yasamis zor olmamış mi bide illa cinsiyet değiştiriyorlar mi yoksa degistirmeden hayatina devam eden var mi ki
o zaman bu iki konudan biri fake.belkide ikiside fake .Bir konunda "Fazla uzatmak istemiyorum konuyu gecen esim oral sekse zorladı ve gercekten cok tikdindim.esimden sogumama sebep oldu acaba yapmasam.bana karşı cinsel isteksizliği olabilir mi diye düşünüyorum ama esimin de isteğini yapmak istemiyorum" böyle yazmışsın, o zamanlar böyle hissetmiyordun herhalde? Baya korkuyormuşsun eşinde cinsel isteksizlik olur diye..
Hmm anladim evlenip çocuk sahibi olup degistirende varmis bilmiyorum Allahim bana çıkış yolu gosterir inşallahBu yasa kadar bunun hayaliyle yasamis. Çocukken de boyle hissediyormus. Genc kizlikta goguslerinden nefret ediyormus.
Hiç kız ya da erkek ilişkisi olmamış.
Anne değil baba olmak istiyorum diyordu.
Evet yazdim esimi seviyorum ya o zaman biraz mantikli dusunebiliyordum suan tekrar diygularim debresti belkide tarns degilimdir benim ki sadece dusuncelerde dedim burda ben erkegim yada esimle cinsellik yaşamıyorum demedim kiBir konunda "Fazla uzatmak istemiyorum konuyu gecen esim oral sekse zorladı ve gercekten cok tikdindim.esimden sogumama sebep oldu acaba yapmasam.bana karşı cinsel isteksizliği olabilir mi diye düşünüyorum ama esimin de isteğini yapmak istemiyorum" böyle yazmışsın, o zamanlar böyle hissetmiyordun herhalde? Baya korkuyormuşsun eşinde cinsel isteksizlik olur diye..
senin bir uzmanla görüşmen şart.Hmm anladim evlenip çocuk sahibi olup degistirende varmis bilmiyorum Allahim bana çıkış yolu gosterir inşallah
Bulurum fakat tek gitme sansim yok maalesefsenin bir uzmanla görüşmen şart.
hem sen kendini daha iyi anlayacaksın hem de neler yapılabilir öğreneceksin.
yakın illerde böyle bir dr. bulamazmısın?
eşin götürebilir mi?Bulurum fakat tek gitme sansim yok maalesef
En kisa gitmeyi düşünüyorum aynen bende kendimin ne olduğunu bilmiyorum bunu ogrenmek icin gitmem lazimeşin götürebilir mi?
veya bir yakının.
burada kendin gibi insanlarla dertleşmek paylaşmak istiyorsun ama çoğunlukla da yargılanıyorsun.
gerek yok buna.
zaten yeterince acı çektiğin belli.
bence ne yap et bütün gayretini buna ver.
bir şekilde bir uzman dr. bul.
eşini de bir şekilde ikna edip gitmeye çalış.
tam olarak durumun nedir sen bile bilmiyorsun.
bir şekilde detaylı incelenip çözümlemesinin yapılması lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?