Erkek olmak istemek

Yani şunu soyleyim bak inancim geregi hicbir zaman erkek olmam kadinlada olmam ama bunu isteyip yapamamak dusuncelerinin farkli olmasi bana artik agir geliyor ve istediğim birseyi yapamadigim icin birgun delirecem diye korkuyorum

Bosansam hayatim degismeyecek bu defa baba evinde baski gorecem yani beni gorseniz bumu bu düşünceleri düşünüyor derdiniz inanç anlaminda yani

Ya gercek mi arkadasiniz ne yaptı peki

Evet en mantiklisi sizin dediginiz gibi mücadele etmem evet benim icin o kadar zor bir durum ki bazen nefes alamayacak vaziyete geliyorum bu düşünceler benim tum hucremi yeyip bitirecek gibi geliyor
Bence bir uzmandan destek alana kadar kendisi ile görüşüp ilerde nasıl bir yol izleyeceginize karar verene kadar bu konuyu düşünmeyin. Bu süre içinde çocuğunuza yada size iyi gelen ne varsa ona odaklanın. Ruhen iyi olmaya çalışın ki gelecek günlerde mücadele edecek gücünüz olsun.
Allah hakkınızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin.iyi geceler)

Amin teşekkür ederim sağolun iyi geceler :)

8 senedir cinsiyet degisikligi hazirligi yapiyor. 40 yasinda su an. Once psikologlara falan gitti su an hormon tedavisi.
Ya gerçek mi bu yaşına kadar nasil yasamis zor olmamış mi bide illa cinsiyet değiştiriyorlar mi yoksa degistirmeden hayatina devam eden var mi ki

Ya gerçek mi bu yaşına kadar nasil yasamis zor olmamış mi bide illa cinsiyet değiştiriyorlar mi yoksa degistirmeden hayatina devam eden var mi ki
Bu yasa kadar bunun hayaliyle yasamis. Çocukken de boyle hissediyormus. Genc kizlikta goguslerinden nefret ediyormus.
Hiç kız ya da erkek ilişkisi olmamış.
Anne değil baba olmak istiyorum diyordu.

Bir konunda "Fazla uzatmak istemiyorum konuyu gecen esim oral sekse zorladı ve gercekten cok tikdindim.esimden sogumama sebep oldu acaba yapmasam.bana karşı cinsel isteksizliği olabilir mi diye düşünüyorum ama esimin de isteğini yapmak istemiyorum" böyle yazmışsın, o zamanlar böyle hissetmiyordun herhalde? Baya korkuyormuşsun eşinde cinsel isteksizlik olur diye..

kesinlikle yargilamiyorum sizi ama acaba su yuzgar erkoclar meseleside biraz etki olmustudur dusuncenize ?

o zaman bu iki konudan biri fake.belkide ikiside fake .

ben sanmıyorum senin aslında böyle düşündüğünü hissettiğini. belki eşinden soğudun o yüzden böyle hissediyorsun. belki de karşına başka bi erkek çıksa, çok uyumlu olduğun birisi çıksa, bu hislerin geçer.
gerçekten de bu duyguyu bu kadar yoğun yaşıyor olsaydın evlenmezdin bence. ya da sevişemezdin ne bileyim sanki seninki sonradan olmuş gibi.

geçici bi süreç olabilir. psikoloğa git, sabret, kızına odaklan.

bana çok tuhaf geliyor bu durumlar ama ben cinsiyet değiştirenleri yargılamıyorum. ama toplum öyle değil, acımasız. rüzgar erkoçlar mesela. demediklerini bırakmadılar. ben instagramdan takip ediyorum onu. takipçisi olmayanlar yorum yazamasın diye hesabını gizlemişti bi ara, hala gizli mi bilmiyorum. ağza alınmayacak ne laflar ediyorlardı. çareyi hesabı gizlemekte ve takipçiler arasından temizlik yapmakta buldu. ben hiç yadırgamıyorum, ama o böyle hissettiği için hiç evlenmedi, çocuk doğurmadı. sorumluluk almadı. bana garip gelse de başkalarına zararı ziyanı olmadığı sürece herkes istediği gibi yaşamakta özgür. ki zaten güzel bi kızdı, baya baya da yakışıklı bi erkek oldu. türkiyedeki çoğu erkekten yakışıklı, çoğundan daha tarz sahibi. profiline bakınca hiçte olumsuz hisler uyandırmıyo bende

Bu yasa kadar bunun hayaliyle yasamis. Çocukken de boyle hissediyormus. Genc kizlikta goguslerinden nefret ediyormus.
Hiç kız ya da erkek ilişkisi olmamış.
Anne değil baba olmak istiyorum diyordu.
Hmm anladim evlenip çocuk sahibi olup degistirende varmis bilmiyorum Allahim bana çıkış yolu gosterir inşallah

Evet yazdim esimi seviyorum ya o zaman biraz mantikli dusunebiliyordum suan tekrar diygularim debresti belkide tarns degilimdir benim ki sadece dusuncelerde dedim burda ben erkegim yada esimle cinsellik yaşamıyorum demedim ki

Bulurum fakat tek gitme sansim yok maalesef
eşin götürebilir mi?
veya bir yakının.
burada kendin gibi insanlarla dertleşmek paylaşmak istiyorsun ama çoğunlukla da yargılanıyorsun.
gerek yok buna.
zaten yeterince acı çektiğin belli.
bence ne yap et bütün gayretini buna ver.
bir şekilde bir uzman dr. bul.
eşini de bir şekilde ikna edip gitmeye çalış.
tam olarak durumun nedir sen bile bilmiyorsun.
bir şekilde detaylı incelenip çözümlemesinin yapılması lazım.

En kisa gitmeyi düşünüyorum aynen bende kendimin ne olduğunu bilmiyorum bunu ogrenmek icin gitmem lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…