- 15 Kasım 2015
- 1.440
- 2.338
- 53
- Konu Sahibi burcakkxoxo
-
Biriyle tanışacaksın ve bu düşüncelerinden dolayı pişman olacaksın. Geleceğe bak o geçmişte kalmış. Kendi hayatını inşaa etmeye kafa yorsan kendin içim en iyi olanı bu olur
Biri beni sevdi, yüz vermedim.
Başkasının olunca kıymete bindi, peşinden koşuyorum.
Konunun özeti.
İnsanlar o kadar acı çekiyor kendilerine bir şey yapmıyor, sen sacmasapan bi aşk için kendini ölürceksen...
Hangi kararsizlik?Şu kararsızlığından kurtul önce bir
Verecegımiz akıl derslerıne calıs demek olur
Adam in sevgilisi var ne diye kara kedi gibi aralarina girmek gibi bir niyetin var? Intihar hic birsey icin degmez. Vallah bende birini cok sevdim ama olmadi yani öyle böyle degil baya salak salak hallerdeydim asikdim. Ama dünya dönüyor zaman ilerliyor sende kendine göre birini bulursunnama ilk önce ders calis
cocuk degil o 'herif'!Hiç intihar edecek bir kıza benzemiyorsun.Aman sakın zaten.
Sen de ilişki "yap" bari ne diyeyim.Nasıl çocuksa herkes 3 yıldır aşık...
Bu kafayla onuda yaparsin. Adam keyfinde bizimkinin aklindan gecenlere bak. Sacmalama yeryuzundeki tek ademoglumu bu ya. Bu heriflerin k..çnı buyutun buyutun bravoo.
21 ?Kaç yaşındasın?
cocuk degil o 'herif'!
Başkasının sevgilisini elde etmeye çalışma.
Hangi kararsızlık mı? Adamı sevip sevmediginle ilgili kararsızlık tabi ki adam adım atmış reddetmişsin şimdi başkasıyla görüşüyormuş sende onu etkilemenin peşindesin bir seviyor musun? Sevmiyor musun ? Seviyorsan niye reddediyorsun?Hangi kararsizlik?
özel sebeplerin neydi istememek icin?
Şu "özel sebepler" nedir? Konunun çözümü bence orada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?