Erkek tecrübesi olanlar? Ve intihar edecek olmam..

Ben en basindan beri seviyodum onu ama ozel sebeplerimden oturu yanina gidemedim. Benim takintilarim cogu kisiden farkli boyutta oluyor cunku obsesifim

Gecmis olsun o halde obsesif ne demek bilmiyorum türkcem zayif da baya kusura bakmayin. Caninizi gercekten bir erkek icin okadar sikmaya degmez. Sadece bunu diydbilirim

B12 ve omega 3..sana iyi gelecek..)Bırak erkekleri aşkı meşki eğitimine odaklan.senin yaşında kızım var benim.senin şu yazdıklarının çeyreğini yazsin uçan terlikle alnının catindan...neyse ya kıyaslamak bile hata..Allah korusun.

Ölmeyi bayılmak falan zannediyosun heralde . Insan omru bu kadar ucuz basit degil. Sahsen benimki degil yani .
Kilo aldim diye kabul etmemis olman basli basina tuhaf . Simdi kilo verdin o yuzden olur mu yani orayi da anlamadim . Sen kilo verene kadar kiz kapmis mi yani

Evet allah korusun hicbir kizin benim durumumda olmasini istemem...

Isin kotu yani hala kilo veremedim gulsem mi aglasam mi

Evet allah korusun hicbir kizin benim durumumda olmasini istemem...
Senin durumunda olmak??sen şu durumda olmanın sebebi yine sensin..nerde aklın mantığın??benim demek istediğim buydu aklını kullanmayan bir kızım olmasını istemezdim Allah korusun..işte buydu.anladın??)

Senin durumunda olmak??sen şu durumda olmanın sebebi yine sensin..nerde aklın mantığın??benim demek istediğim buydu aklını kullanmayan bir kızım olmasını istemezdim Allah korusun..işte buydu.anladın??)

Ben asiri takintiliyim defalarca doktora gittim anti depresanlar hicbir ise yaramadi her seyi takiyorum beynim patlicak yakinda

neden mutlu bir ilişkiye çomak sokmak istiyorsun ki, unutamıyorum diye bişey yok sen de başka birini bul

Sana yıllarını vermiş dünyaya getirmiş yedirmis içirmiş sevgi ve şefkat vermiş bir anne baba için intihar düşünme git elin kici kırık herifi için intihar lafı et..üstelik hala ananın babanın sıcak evinde yaz bu sözleri..İnşallah annen okurda sunlari benim uçan terlik hayalimi kafanda gerçekleştirir.

Hayir cildirmadim onu tekrar kendime yapicam

ergen deglm diosun ama ergenlik yasla ilgli degil.21de olsan ergensin en basindan yazdklarna bakiyorum da ne diyim Allah akil fikir versin..kendne guvenin yok kiloluyum die cocugu reddettm diosun bu ozguvenle mi yapican cocugu kendne..ayrica baskasni seven birini kendme yapicam diyerek de kendne olan saygini gosteryosun zaten..yazik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…