- 30 Kasım 2015
- 2.302
- 1.935
- 133
- Konu Sahibi burcakkxoxo
-
Ben en basindan beri seviyodum onu ama ozel sebeplerimden oturu yanina gidemedim. Benim takintilarim cogu kisiden farkli boyutta oluyor cunku obsesifim
B12 ve omega 3..sana iyi gelecek..)Bırak erkekleri aşkı meşki eğitimine odaklan.senin yaşında kızım var benim.senin şu yazdıklarının çeyreğini yazsin uçan terlikle alnının catindan...neyse ya kıyaslamak bile hata..Allah korusun.
Ölmeyi bayılmak falan zannediyosun heralde . Insan omru bu kadar ucuz basit degil. Sahsen benimki degil yani .
Kilo aldim diye kabul etmemis olman basli basina tuhaf . Simdi kilo verdin o yuzden olur mu yani orayi da anlamadim . Sen kilo verene kadar kiz kapmis mi yani
YarıldımBi çükümüz yok ki birileri de şöyle bizim için hunharca kapışsın
Ah ulan bamya, sen nelere kadirsin..
Konun hiç samimi gelmedi bana.bence ılık bi süt iç ve uyu..
Senin durumunda olmak??sen şu durumda olmanın sebebi yine sensin..nerde aklın mantığın??benim demek istediğim buydu aklını kullanmayan bir kızım olmasını istemezdim Allah korusun..işte buydu.anladın??)Evet allah korusun hicbir kizin benim durumumda olmasini istemem...
Burcak belki bana kızacaksın ama ben durumun hırstan ibaret olduğunu düşünüyorum
Demek ki kizla sevgili olunca sen cildirdin baska bisey degilmisIsin kotu yani hala kilo veremedimgulsem mi aglasam mi
Senin durumunda olmak??sen şu durumda olmanın sebebi yine sensin..nerde aklın mantığın??benim demek istediğim buydu aklını kullanmayan bir kızım olmasını istemezdim Allah korusun..işte buydu.anladın??)
Demek ki kizla sevgili olunca sen cildirdin baska bisey degilmis
Ama 3 senedir bu kadar dert etmemişsiniz, başkasıyla olunca mı intihara varan düşünceler aklınıza geldi?Hayir oyle degil ben zaten onu seviyodum ama ozel sebeplerimden oturu hayir demek zorunda kaldim
neden mutlu bir ilişkiye çomak sokmak istiyorsun ki, unutamıyorum diye bişey yok sen de başka birini bul
Hayir cildirmadim onu tekrar kendime yapicam
Burçak bence salla gitsin ya 1.5 yıldır görmediğin adam için girdiğin çabaya değmez naçizane tavsiyemHayir canim sana kizmiyorum. Hirs mi degil mi bilmiyorum ama ben takinti konusunda eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?