• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek ve Kız Bebek İsimleri :)

mrsgamzee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2014
20
1
1
İstanbul
Arkadaşlar 6 aylık evliyim henüz çocuk düşünmüyoruz ama isim konusunda şimdiden düşünmeye başladık erkek olursa eşimle benim babamın ismini birarada koyacağız ama 2.bir erkek çocuk ismi ve kız isminde henüz net kararda değiliz anlamlı vede günümüze daha uygun isimler olursa seçimimde kolaylık olur fikirlerinizi paylaşırsanız gerçekten sevinirim...

Nil, nehir, esila, Defne, Mina , inci , Sahra
Eymen, Kayra , Mete , Çınar, toprak, Utkan

Bi filmde izledim bugün, KArdem...
Değişik geldi bana...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oncelikle isim koyarken ileriye de dusunerek koymalisiniz...

Mehmet can (bu isim cok hosuma gidiyo, eski isimlerin her zaman daha asil bir durus sergiledigini dusunuyorum)

Mira(bu pek eski isimlerden degil ama cok hosuma gidiyo 😄)

Allah nasip ederse kızımız olursa adı Zeynep veyahut Kevser oğlumuz olursa da adı Yusuf olacak inşallah ne anamın ne babamın ne kaynanamın ne kayınbabamın adı hepsi de biliyorlar ben tasvip etmiyorum dedenin nenenin isminin konulmasını...

Arkadaşlar 6 aylık evliyim henüz çocuk düşünmüyoruz ama isim konusunda şimdiden düşünmeye başladık erkek olursa eşimle benim babamın ismini birarada koyacağız ama 2.bir erkek çocuk ismi ve kız isminde henüz net kararda değiliz anlamlı vede günümüze daha uygun isimler olursa seçimimde kolaylık olur fikirlerinizi paylaşırsanız gerçekten sevinirim...

ısım konusunda bu ne acele daha cocuk dusumuyomussun bıle ben kendımden bılıyorum hamılelıgımın basından sonuna kadar kac ısımde karar verıp vazgectık her ay bı ısımden vazgeıyoruk neredeyse :1:senın sımıdıen sevecegın ısım hamıle kLıpta dogana kadar kırk kere farklı ısımle degısır sımdıden hıc sıkıntı etme bence :34:

2.5 aylık oğlum var adı Metehan deniz kızım olursada Cemre Nazlı düşünüyorum bence bu isimler çok güzel

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

daha bebek yok ortada ama kız için ben Ece istiyorum :) erkek için kavga ediyoruz daha dedesinin adını koyacakmış :5:

bende rahmetli kayınpederimin adını koydum oğluma ilk isinm olarak..
ali poyraz oğlumun adı..
bi kızım olursa adını mevsim koymayı düşünüyorum...

Arya, Alya, Mina, Lina, :34:

ben eski ve klasik isimlerden yanayım zaten isim değil anlamı güzel olsun bide iki isim olsun derim

Back
X