Erkekler bana karşı hep duygusuz

Evet aslında sorun eşim. Ama ben kendimde sorun arıyorum. Sorun varda çözüm bulayım diye
kendinde eksik olan neler onları biliyorsan onlari tamamlamaya çalış
birazda karakter oturmuşsa maalesef biraz zor olur yine de kendini insan daha iyi tanır en azından dene esin sana karşı değişirse doğru yoldasin demek

Güçlü kadın, özgür kız kodlamaları biraz fazla işlemiş sanırım karakterinize. Ben de biraz öyleyimdir ama hesabı ödeyenle, bir şey ısmarlayanla ya da beni evimden almaya gelenle de tartışmam. Bunu biraz aşmaya çalışın. Klişe olacak ama erkekler kendilerine ihtiyaç duyulmasını severler genelde. Eşinizi o yönden pohpohlayın biraz bence. Egosunu okşayın

İçinde yok demekki. Bazıları gereksiz görür bu tarz hediyeleri. Bu sizden kaynaklı değil. Ki bence en çok sürpriz yapan en çok seven demek değildir. Siz açık açık istediğiniz halde almıyorsa o zaman sorun

Annem çok baskin bir karakterdi çalışırdı evi gecindirirdi ve babam da annemden korkardi. Maaslar annemde toplanırdı. Şu meşhur maas kartı alma meselesi var ya onun tersi vardi bizim evde. Biraz ona benziyorum. Bilinc altina işlenmis kadin güçlü olmalı diye. Esimden de hicbir sey istemiyorum yıldız tornavidayi alip dolap kapagi takıyorum. Sonra gelip bak dolap kapagini taktım diye hava atıyorum bunu degistirebilirim sanırım

Esimden açık açık istiyorum almiyor. Zaten her aksam gelirken sana bir sey aliyorum diyor. Eve ekmek almaktan bahsediyor o zaman birak hepsini ben yiyeyim diyorum

Kodlamalar anneden gelmiş demek ki Bizim evde salata kaseleri üst rafta durur mesela. Eşimle aramızda 5cm boy farkı var. Ama ben o salata kasesini o dolaptan alamam hiç, yardım lazım ama araba lastiği değiştirebilirim, o derece tezat bir insanım Arada eşime küçük ego okşamaları hediye ediyorum işte

Esimden açık açık istiyorum almiyor. Zaten her aksam gelirken sana bir sey aliyorum diyor. Eve ekmek almaktan bahsediyor o zaman birak hepsini ben yiyeyim diyorum
Siz alın ona hediye. Verirken “görünce sana çok yakışacağını düşündüm dayanamadım aldım, böyle küçük hediyeler insanı çok mutlu ediyor değil mi?” falan deyin. Belki düşer jeton

Hahaha iyiymis Bu aksamdan başlayayim bakalim ne degisecek

Mahallenin delisi gibi kadın

Erkekler düz canlılardır. Gerçek niyetinizi bir şekilde sezdirmezseniz ilgi göremediklerini düşünüp, başka ilgi görecekleri liman arayışına girebilirler.
Kimse çok aşkından ölmüyorsa ya da hastalıklı şekilde takıntılı değilse hislerini göstermeyen birisi için fazla uğraşmaz.

Benim arkadaşım erkek gibi herşeyi kendi yapar hatta erkeğin yapamayacağı şeyleri de yapar.
Çok ozguvenli ve güçlü bir kadin.
Kimsede su kapağı aç vs demez.
Hatta dolablari tek başına taşır vs
Ama çok ilgi ve sevgi görüyor bu onla alakalı degil.
Karşındaki seni olduğun gibi kabul edip seviyorsa seviyor ve bastaci ediyor
Ama bazısı duygusunu belli edemez yada öyle görmüştür vsvs
Ya da aşırı duygusal değildir.
Kendinizle alakali değil.
Kendinizi asla suçlamayın.
Evliliklerde belli süre sonra postu yere serme var.
Daha monoton daha sıradan bir hayat haline gelebiliyor.
Kendi kendinizi şımartın bosverin.
Kimse size deger vermese bile degerlisiniz.
Bunu kendinize tekrar ediniz

erkekler böyle nerde süs bebeği gibi duran tip var onlara bayılır peşinden koşarlar.
kendilerini zorlayan kadınları seviyorlar. ama zorlamaktan kastım nasıl desem, ya böyle problem çözebilen kadınları değil problemlerin çözümünde kendisine ihtiyaç duyan kadınları yani.
erkeklere karşı fazla kanaatkar olmamak, talepkar olmak lazım.
öyle bir durumları var açıkçası.

katılıyorum hepsi böyle tiplere kul köle oluyo

yukarida da yazilmis ben de bu iste her seyi tek basima yaparim, her seyi hallederim kodlamasi yuzunden oldugunu dusunuyorum. yani belki dile getirmiyorsunuz ama enerjiniz, frekansiniz oyle. esiniz veya zamaninda eski sevgiliniz de bir seylere yardim edecekti veya jest yapacakti belki ama bu durum yuzunden amaan istemiyor ki demis olabilirler. ha odun da olabilirler o ayri.

mesela benim sevgilim gazla calisir, bir is yaptiginda cok basit bile olsa ayy hayatim ne guzel yaptinn ellerine saglik diyip yanagina bir opucuk, tamam artik sonsuza kadar yapar o isi.

bir de ben cok zor bir sey isterim, genelde sevgilim dusununur ama isteyecegimde de askim sen var ya bu cicekten cok iyi siparis edersin, bir gun denesene nasil seciyorsun bir gorelim falan derim. birkac gun icinde cicek gelir. cicek gelince de sanki dunyanin en ozel cicegi gelmis gibi yaaa cok guzel, ne guzel dusunmussunnn (sanki ben istemedim) falan derim, o cicek isi rutine biner artik ayda bir gelir niye cunku beni mutlu ettigini, benim de onu ovdugumu gordu. cicek farazi bir ornek tabi.

ah bu erkeklerin sürekli nazlı kız sevdası yüzünden hep bu ama eğer istiyorsan sen de öyle davran sana da öyle davransınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…