- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.019
- 548
- Konu Sahibi Birkadiningunlugu
-
Ben buna katılmıyorum. İlişkiden beklentilerim bellidir, insan üstü çaba gerektiren şeyler de değil. Bu beklentileri karşılayamayan ya da karşılamak istemeyen adamın hayatımda yeri olmaz. Yanlış anlaşılmasın, konu sahibine boşan falan demiyorum. Ama beklentilerimi düşürmek yerine beklentilerimi karşılayacak biriyle birlikte olmayı ya da evlenmeyi tercih ederim. Niye kendimi beklentimi karşılamayacak adama layık göreyim ki?bazen beklentileri mümkünse düşük tutmak lazım üzülmemek için
Geçen gün ortak arkadaşımız eski erkek arkadaşımı sordu. Ne yapıyor görüşüyor musunuz dedi. Görüşmediğimizi söyledim aklıma düştü sosyal medyadan baktım evlenmiş olduğunu gördüm. Ona karşı hiçbir duygum yok. Sadece bir şey merak ediyorum size sormak istedim. Iliskimiz 5 sene kadar sürdü. Ben evlilikten hic bahsetmiyordum. O ara ara agzımı arıyordu evlenmek için. Bir sey söylemiyordum bu konuda sıkıntı vermiyordum ona. O da öyle duygulu biri değildi bana karşı. Sonra ben 5 senenin sonunda ayrılma kararı aldım. Şuanki esimle evlenecegim gün mesajlar atmış arkadaşıma benim evime geleceğini yazan mesajlarmış. Arkadasim evine gelecek bir olay çıkmasın dedi ciddiye almadim. Nitekim de gelmedi. Bu olaydan 1 yil sonra olan sevgilisine pankartli falan evlilik teklif etmiş. Benim sorum şu bu adam bana neden boyle bir sey yapmadı? (Aslinda benim sevmediğimi biliyor ama en azindan ufak bir teklif edebilirdi) Yani sorun bende miydi kendimi sorguluyorum cunku esim de bana karşı ince dusunen biri degil. Kisisel algilamaya basladim bu davranışları. Erkekler bana karşı hep mesafeli ve duygusuz davranıyor. Sizce bunun nedeni benim karakterim mi?
şu var ki siz hep kanaat eden fazlasını beklemeyen biriyseniz erkekler de uğraşmıyor ama yok nazlı beğenmeyen bir tip olursanız erkekler bin türlü şey yapıyor çok gördüm bunu
Bunu bir komşum çok iyi beceriyor . Mesela eşi gelirken eve domates alıyor , bu kapıyı açınca ayyyyy hoşgeldin canımmmm ne aldın seeeennnn ???? Allahım bu domatesler ne kadar lezzetli görünüyor diye apartmanın içinde bağırıyor . Sürekli yorulur , kolu ağrır . Bulaşık yıkamaktan tırnakları mahvolur . Çocukları yok ama ev işi yapmaktan harap olur . Kocası gelince çocuk gibi sevinir . Sürekli dudağını aşağı sallandırıp dondurma ister .
Güvenlik , apartman görevlimiz , çoluk çocuk, genç yaşlı demeden herkes bu kadına iyilik yapmaya çalışır çünkü yaptıklarının her yerde söyleneceğini bilir .
Bana biri böyle yapsa aklından şüphe ederim,Bu hareketler aptal erkekte işe yarar ya. Eşim eve domatesle geldiginde bu domatesler ne kadar lezzetli gorunyor Allahm diye apartmana bagirsam hayatinda ilk defa mi domates goruyorsun noluyor ne yapiyorsun der eşim.
Not: Eşim hediye alan, özel gunleri atlamayan, dusunceli bir tiptir o konularda. Ama boyle hareketler yapsam cidden sogur adam.
Örnektir o bence ya. Domatese methiyeler düzülmemiştirBu hareketler aptal erkekte işe yarar ya. Eşim eve domatesle geldiginde bu domatesler ne kadar lezzetli gorunyor Allahm diye apartmana bagirsam hayatinda ilk defa mi domates goruyorsun noluyor ne yapiyorsun der eşim.
Not: Eşim hediye alan, özel gunleri atlamayan, dusunceli bir tiptir o konularda. Ama boyle hareketler yapsam cidden sogur adam.
Cok doğru. Güçlü görünüp ben yaparım diyenler kaybediyor bu hayatta. Mıy miy miy aptal kadın olmak lszimBunu bir komşum çok iyi beceriyor . Mesela eşi gelirken eve domates alıyor , bu kapıyı açınca ayyyyy hoşgeldin canımmmm ne aldın seeeennnn ???? Allahım bu domatesler ne kadar lezzetli görünüyor diye apartmanın içinde bağırıyor . Sürekli yorulur , kolu ağrır . Bulaşık yıkamaktan tırnakları mahvolur . Çocukları yok ama ev işi yapmaktan harap olur . Kocası gelince çocuk gibi sevinir . Sürekli dudağını aşağı sallandırıp dondurma ister .
Güvenlik , apartman görevlimiz , çoluk çocuk, genç yaşlı demeden herkes bu kadına iyilik yapmaya çalışır çünkü yaptıklarının her yerde söyleneceğini bilir .
Örnektir o bence ya. Domatese methiyeler düzülmemiştirakıllı insan işi değil.
Ya da kendi 3 yaşında gibiİnsallah oyledir.
Gozumde canlandi sanki karşisindaki 3 yasindaymiss gibi aman da amannnn sennn ne aldin domaaatesss mi ahh bunlar ne kadar lezzetli diye bagiran biii kadin.
En başından beri böyle davransan bence alışabilirdi de . Ben yapıyorum bazen özeniyorum , ama sonra kendim gülüyorum kendi Halime . Hiçbir işe yaramıyor .Bu hareketler aptal erkekte işe yarar ya. Eşim eve domatesle geldiginde bu domatesler ne kadar lezzetli gorunyor Allahm diye apartmana bagirsam hayatinda ilk defa mi domates goruyorsun noluyor ne yapiyorsun der eşim.
Domates değil oradaki mevzu kızlar , kocasının en lezzetli domatesleri seçmesi .Örnektir o bence ya. Domatese methiyeler düzülmemiştirakıllı insan işi değil.
Hele siz , elmas takım almıştı geçen yıl, onu görmeliydiniz . Adam kendi çapında elmas tanrısı edasıyla yürüyorduİnsallah oyledir.
Gozumde canlandi sanki karşisindaki 3 yasindaymiss gibi aman da amannnn sennn ne aldin domaaatesss mi ahh bunlar ne kadar lezzetli diye bagiran biii kadin.
En başından beri böyle davransan bence alışabilirdi de . Ben yapıyorum bazen özeniyorum , ama sonra kendim gülüyorum kendi Halime . Hiçbir işe yaramıyor .
Ben bu komşumu çok severim . Geçen yıl pandemiden önce kek yapıp çardakta yiyelim diye aşağı indirdim . Elimdeki kek tepsisisini görünce öyle mutlu oldu ki . Kırk kere teşekkür etti . Aynısı evdeydi eşim çayla beraber yedi , eee nasıl olmuş dedim güzel , iyi işte dedi . Bu kadar .Bana biri böyle yapsa aklından şüphe ederim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?