- Konu Sahibi Birkadiningunlugu
-
belki kiz adami zorlamistir. gonulsuz boyle sovlar yapan cok erkek var.Geçen gün ortak arkadaşımız eski erkek arkadaşımı sordu. Ne yapıyor görüşüyor musunuz dedi. Görüşmediğimizi söyledim aklıma düştü sosyal medyadan baktım evlenmiş olduğunu gördüm. Ona karşı hiçbir duygum yok. Sadece bir şey merak ediyorum size sormak istedim. Iliskimiz 5 sene kadar sürdü. Ben evlilikten hic bahsetmiyordum. O ara ara agzımı arıyordu evlenmek için. Bir sey söylemiyordum bu konuda sıkıntı vermiyordum ona. O da öyle duygulu biri değildi bana karşı. Sonra ben 5 senenin sonunda ayrılma kararı aldım. Şuanki esimle evlenecegim gün mesajlar atmış arkadaşıma benim evime geleceğini yazan mesajlarmış. Arkadasim evine gelecek bir olay çıkmasın dedi ciddiye almadim. Nitekim de gelmedi. Bu olaydan 1 yil sonra olan sevgilisine pankartli falan evlilik teklif etmiş. Benim sorum şu bu adam bana neden boyle bir sey yapmadı? (Aslinda benim sevmediğimi biliyor ama en azindan ufak bir teklif edebilirdi) Yani sorun bende miydi kendimi sorguluyorum cunku esim de bana karşı ince dusunen biri degil. Kisisel algilamaya basladim bu davranışları. Erkekler bana karşı hep mesafeli ve duygusuz davranıyor. Sizce bunun nedeni benim karakterim mi?
Kocam elinde erikle gelse şu an üç yaşıma dönüp dünyanın en güzel eriğini kimin kocası alırmış moduna geçebilirim. Domatese o kadar yükselmem ama erik kırmızı çizgimizDomates değil oradaki mevzu kızlar , kocasının en lezzetli domatesleri seçmesi .Ben kendimden vaz geçtim yapamıyorum ben . siz bari bir şeyler öğrenin diyorum yoookk.
evlenmişsiniz artık geçmişi kapatın derim,bazı kadınlar soğuktur romantiklik falan vıcık gelir belki öyle yapınız vardır... beş senede hiç evlilik konusu açmamanızda tuhaf bir kadın olarak ilk kez duyuyorum :) 5 senemi harcayacağım insanla gelecek planları yapmayi isterdim ben mesela...Geçen gün ortak arkadaşımız eski erkek arkadaşımı sordu. Ne yapıyor görüşüyor musunuz dedi. Görüşmediğimizi söyledim aklıma düştü sosyal medyadan baktım evlenmiş olduğunu gördüm. Ona karşı hiçbir duygum yok. Sadece bir şey merak ediyorum size sormak istedim. Iliskimiz 5 sene kadar sürdü. Ben evlilikten hic bahsetmiyordum. O ara ara agzımı arıyordu evlenmek için. Bir sey söylemiyordum bu konuda sıkıntı vermiyordum ona. O da öyle duygulu biri değildi bana karşı. Sonra ben 5 senenin sonunda ayrılma kararı aldım. Şuanki esimle evlenecegim gün mesajlar atmış arkadaşıma benim evime geleceğini yazan mesajlarmış. Arkadasim evine gelecek bir olay çıkmasın dedi ciddiye almadim. Nitekim de gelmedi. Bu olaydan 1 yil sonra olan sevgilisine pankartli falan evlilik teklif etmiş. Benim sorum şu bu adam bana neden boyle bir sey yapmadı? (Aslinda benim sevmediğimi biliyor ama en azindan ufak bir teklif edebilirdi) Yani sorun bende miydi kendimi sorguluyorum cunku esim de bana karşı ince dusunen biri degil. Kisisel algilamaya basladim bu davranışları. Erkekler bana karşı hep mesafeli ve duygusuz davranıyor. Sizce bunun nedeni benim karakterim mi?
Bence doğru olan sizinki.tamah etmediğimizden kaynaklanıyor bu durum bence.Sevgililerim yemek ısmarladıysa ben de kahveleri ısmarladım hiç altta kalmadım hatta en düşük fiyatlı yemekleri yedimhediye aldım karsılıksız.
Ama şimdi bakıyorum arkadaşlarımdan asla para çıkmıyor hep sevgilileri öder hatta extra kredi kartı ve ya para gönderirler.
Bana şimdiye kadar aman bi eksiğin var mı aman paraya ihtiyacın olur para göndereyim diyen olmadı ilginç bişekilde.
Zaten bu yasıma kadar da böyle konular ilgimi çekmedi ve hep ters geldi sonuçta benim ihtiyaçlarımı karsılayacak olan kendim ve ailem olmalı diye düşünüyodum.
Böyle olan kızlar varsa söylesinler yani sevgililerinden nasıl para alabiliyolarBen utanıyorum bana bunu al ve ya para gönder demekten.Talepkar olmayı öğrenmek lazım ama nasıl?
Kusura bakmayında sorun sizde bunlara takıldığınıza göre.Geçen gün ortak arkadaşımız eski erkek arkadaşımı sordu. Ne yapıyor görüşüyor musunuz dedi. Görüşmediğimizi söyledim aklıma düştü sosyal medyadan baktım evlenmiş olduğunu gördüm. Ona karşı hiçbir duygum yok. Sadece bir şey merak ediyorum size sormak istedim. Iliskimiz 5 sene kadar sürdü. Ben evlilikten hic bahsetmiyordum. O ara ara agzımı arıyordu evlenmek için. Bir sey söylemiyordum bu konuda sıkıntı vermiyordum ona. O da öyle duygulu biri değildi bana karşı. Sonra ben 5 senenin sonunda ayrılma kararı aldım. Şuanki esimle evlenecegim gün mesajlar atmış arkadaşıma benim evime geleceğini yazan mesajlarmış. Arkadasim evine gelecek bir olay çıkmasın dedi ciddiye almadim. Nitekim de gelmedi. Bu olaydan 1 yil sonra olan sevgilisine pankartli falan evlilik teklif etmiş. Benim sorum şu bu adam bana neden boyle bir sey yapmadı? (Aslinda benim sevmediğimi biliyor ama en azindan ufak bir teklif edebilirdi) Yani sorun bende miydi kendimi sorguluyorum cunku esim de bana karşı ince dusunen biri degil. Kisisel algilamaya basladim bu davranışları. Erkekler bana karşı hep mesafeli ve duygusuz davranıyor. Sizce bunun nedeni benim karakterim mi?
Ay hayırBu sinyali nasıl değiştirebilirim?
Bana o sekilde davranmayan aşırı romantik olan her an yanimda olmak isteyen biri vardı ama onu istemedigim icin bu sekilde davranıyordu tahminimce. Esime de o insana dayandığım gibi davransam yani uzak dursam istemesem ilgi gosterir mi?
bence de doğru olan bu olmalı ama karakter meselesi işte bazı insanların yapısına ters kalıyo bu durumBence doğru olan sizinki.
Bizde nişanlımla farklıyızdır. O müzik dinlemeyi çok sever ben aylarca dinlemesem aklıma gelmez . Kitap okumayı çok severim , kendisinin arası yoktur ama farklılıklardan ortak paydalar çıkarıyoruz. O bana müzik göndere ben ona kitap okurum falan . Açıkçası farklı olmak da bizim hoşumuza gidiyor .Geçen gün ortak arkadaşımız eski erkek arkadaşımı sordu. Ne yapıyor görüşüyor musunuz dedi. Görüşmediğimizi söyledim aklıma düştü sosyal medyadan baktım evlenmiş olduğunu gördüm. Ona karşı hiçbir duygum yok. Sadece bir şey merak ediyorum size sormak istedim. Iliskimiz 5 sene kadar sürdü. Ben evlilikten hic bahsetmiyordum. O ara ara agzımı arıyordu evlenmek için. Bir sey söylemiyordum bu konuda sıkıntı vermiyordum ona. O da öyle duygulu biri değildi bana karşı. Sonra ben 5 senenin sonunda ayrılma kararı aldım. Şuanki esimle evlenecegim gün mesajlar atmış arkadaşıma benim evime geleceğini yazan mesajlarmış. Arkadasim evine gelecek bir olay çıkmasın dedi ciddiye almadim. Nitekim de gelmedi. Bu olaydan 1 yil sonra olan sevgilisine pankartli falan evlilik teklif etmiş. Benim sorum şu bu adam bana neden boyle bir sey yapmadı? (Aslinda benim sevmediğimi biliyor ama en azindan ufak bir teklif edebilirdi) Yani sorun bende miydi kendimi sorguluyorum cunku esim de bana karşı ince dusunen biri degil. Kisisel algilamaya basladim bu davranışları. Erkekler bana karşı hep mesafeli ve duygusuz davranıyor. Sizce bunun nedeni benim karakterim mi?
Kimse için kendimizi değiştirmemeliyizbence de doğru olan bu olmalı ama karakter meselesi işte bazı insanların yapısına ters kalıyo bu durum
Annesine düşkün gibi bir cümle kullanmamıştım. Kim icin yazdınız anlamadım.Bizde nişanlımla farklıyızdır. O müzik dinlemeyi çok sever ben aylarca dinlemesem aklıma gelmez . Kitap okumayı çok severim , kendisinin arası yoktur ama farklılıklardan ortak paydalar çıkarıyoruz. O bana müzik göndere ben ona kitap okurum falan . Açıkçası farklı olmak da bizim hoşumuza gidiyor .
ancak cimri olması be annesine düşkün olduğunu nasıl anladınız ? Ben eksi konunuzu da biliyorum bu kadar kısa sürede gerçekten çözümlediniz mi ?
Ayrıca bi insan sevgili olarak farklı evlat olarak farklı arkadaş olarak farklıdır .
cimri olması belki gereksiz şeylere para harcamaması olabilir ve arkadaşlarınıza göre cinsidir .
bana çok peşin hükümlüsüsünüz gibi geldi
Ben de düşünmüyorum. Ama icimde bir yerde aşka âşık bir kadın var. Eski arkadasimla hediyeleşirdik. Ama evlilik konusmasi yapmaz hayalini de kurmazdık. Esim benim yaptığım şeyleri begenmez bana karsı tahammulsuzdur. Ben de ona karsi tahmmulsuz oldum. Bağırıp cagiran biri olarak buldum kendimi. Karsidaki insana benzedim. O sessiz halimden eser kalmadı. Aşk istiyorum hayatimda. Tutku istiyorum. Aşkı bu kadar özleyecegim aklima gelmezdi. Bunu esime açıkça söylüyorum. Bana aşık degil misin diyor. Kendi bana aşıkmış gibi..Eşinizin de size yoğun duygular beslediğini düşünmüyorum ne yazık ki.
Tüm bu hissettiklerinizin sebebi de o.
Eski sevgiliniz de durum aynıymış.
Sizin tavrınızdan bağımsız bu durum bence.
İlla hediye ya da büyük şeyler olmasına gerek yok, eşinizinden gerçekten değer görseniz böyle kıyaslamalara, kendinizi sorgulamaya gerek duymazsınız.
Genel olarak sormuştum yani benden kaynakli bir sorun olabilir mi diye.Hayata yanlış pencereden bakıyosunuz. Arka pencereleri kapatın on pencereleri acın.
Biz sizi tanimiyoruzki karakterinize nasıl yorum yapalım.
Evlilik konusunu açmama nedenim emin olamamaktı. Kendisi hic acmayinca ben de açamadım. Ayrilirken eee sen evlilik konusunu hic açmadın dedi. Iyi ki ayrılmışım sevmiyormuşum alışkanlık olmuş ayrılınca anladım. Ama oyle gorunce kendimi sorguladim sorun bende miydi diye. Yani suan esim bana karsı cimri davranıyor onceki iliskimde de duygusal anlamda bir seyler eksikti. Sorun bende olabilir diye düşünüyorumevlenmişsiniz artık geçmişi kapatın derim,bazı kadınlar soğuktur romantiklik falan vıcık gelir belki öyle yapınız vardır... beş senede hiç evlilik konusu açmamanızda tuhaf bir kadın olarak ilk kez duyuyorum :) 5 senemi harcayacağım insanla gelecek planları yapmayi isterdim ben mesela...
belki kiz adami zorlamistir. gonulsuz boyle sovlar yapan cok erkek var.
Diğer konularınızda da yazmıştım.Ben de düşünmüyorum. Ama icimde bir yerde aşka âşık bir kadın var. Eski arkadasimla hediyeleşirdik. Ama evlilik konusmasi yapmaz hayalini de kurmazdık. Esim benim yaptığım şeyleri begenmez bana karsı tahammulsuzdur. Ben de ona karsi tahmmulsuz oldum. Bağırıp cagiran biri olarak buldum kendimi. Karsidaki insana benzedim. O sessiz halimden eser kalmadı. Aşk istiyorum hayatimda. Tutku istiyorum. Aşkı bu kadar özleyecegim aklima gelmezdi. Bunu esime açıkça söylüyorum. Bana aşık degil misin diyor. Kendi bana aşıkmış gibi..
Sondaki soruya cevap vererek başlayayım. Eşim bana karşı cimri bir insan. Belki bazi insanlara göre cimri degildir ama bana göre cimri. Esimin cumlelerini yaziyorum.9 tl lik benzin yakmışsın. Sana şu kadarlık ayakkabı, elbise aldım.(Genelde indirimden alırız esim eski fiyatını söyler abartarak) Babanın evinde bunları mı yiyordun. (Babamin evinde her seyin en iyisini yiyordum o da bunu biliyor ve gülerek söylüyor şaka yapiyorum diyor ama bence itici)Simdi beklentiniz olsa ve yapmasa haklisiniz derdim.de hem istemiyordum diyorsunuz hem neden yapmadı diye kafa yoruyorsunuz
Bazi seyler de etki tepki meselesi
Tamam cogu erkek odun :) düşünemiyor falan ama 5 sene sevgili olup da beklentisiz bir beraberlik varsa adam da evlilik düşünmez
Tamam evlilik meraklısı gibi görünmemek lazım da sifir beklenti olunca karşı tarafa da nasilsa evlenmeyecegiz rahatlığı veriyor
Simdi evlisiniz neden evliliginize odaklanmak yerine geçmişe takildiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?