erkekler bu kadar haysiyetsiz olabilir mi?

Bugunku konulardada hep iliskiye girmek istememis fakat zorla girmis bayanlar var. 2 yetiskin insan eger biseyler yasiyorsaniz arkasinda durun. Siz biseyleri anlayabilecek yastasiniz hani tecavuz vs filan olmadigi surece nasil zorla oluyor onu anlamiyorum. Verilmis sadakan varmiski bu adamdan kurtulmussun. Bu saatten sonra dikilirmi sökülürmü dusuncesi yerine size gercekten siz oldugunuz icin deger veren kisilerle olun. O insan sizi her turlu kabul edecektir.. sizin vucudunuz sizin karariniz bundan sonra bazi seyler yasarken kendi iradenizle yapiniz lutfen baski altinda degil!

Sen yine ayni sensin. Baska turlu dusunup eziklik psikolojisine girmene gerek yok. Yoluna devam etmelisin. Kalk silkelen kendine gel. Dunyanin sonuymus gibi davranma. Egitimine devam et ve kendi ayaklarinin uzerinde durmayi ogren.

anladım zaten korkmadığınızı. de diyeyim, inş çevrenizdeki kimse de yaşamaz.

Yaşayacağını sanmıyorum. İki yeğenim var üniversite öğrencisi, bir de eşimin yeğeni aynı yaşlarda. Birinin aktif cinsel hayatı var. Üçüne de söylediğim şeyler buraya yazdıklarım. Onlara söylemeyeceğim hiç bişeyi burda yazmam.

Bu tarz konular artik bunaltti ya..
Sen delik acilana dek her halti et o olduktan sonra ortada birakti namus ne olacak de...
Oncesini yapana dek namusa birsey olmuyor cunku...!!!!!

Bekaret dediğin şey temelde minicik bir zardan ibaret olan anatomik bir parça. 12 yaşından sonra da zaten bir işe yaramıyor. Amacı o yaşa kadar vajinayı korumak. Yani bizim ona atfettiğimiz değerler tamamen saçma sapan. O yüzden intihar falan gibi saçma sapan olaylara hiç girme. Diktirmek dediğin şey de kadını aşağılamaya yönelik bir işlemden başka bir şey değil. Evleneceksen adam gibi bir adamla evlen ki böyle abuk sabuk şeyleri bırak problem etmeyi sormasın bile. Eğer karşına gerçekten sevdiğin biri çıkarsa ve senden bekaret bekleyecek kadar geri kafalı olursa sen de bir zahmet ondan bakir olmasını bekle.

Yoook hiç de sus otur demem!
Aksine daha güçlenmesi gerektiğini düşünürüm.
Sevmiş,sevilmiş,sevişmiş,nokta diyebilse sorun yok zaten.
Ama o "e biz evlenecektik,başka kızla teklif videosu var,ne hainmiş" diye ağlarsa daha çok tepesine binen olur.

ama hainmiş ya hu.. sadece ilişki yaşadı diye değil de hem bu kızla takılıp hem de evlenme teklifi etmiş, pislik.. neyse Rabbim herkesin gönlüne göre versin. dediğiniz gibi güçlü olmalı aynen

Erkek neresini diktirecek o halde? Onun bekaretini hangi dikiş geri getirecekmiş de ilk geceleri özel olacakmış?
Bu da ayrı bi kafaymış ya ilk kez duyuyorum :/

aaa erkeğin elinin kiri o niye diktirsin ki o gece o çarşafa kan bulaşmalı, kansız olmaz...

Öncelikle şu arabesk tavırları bırakın ve kendinize gelin. Önem verdiğiniz bekaretiniz gitti diye intihara kalkışmak da neyin nesi? Hayatınızın her olumsuz anında ölüme mi yaklaşacaksınız?

Ailen niye intahar ettiğini sormadı mı ? inş. fake dir bu konu zira bana saçma geldi

Gidip oglanin ailesine soyle bu gunah ikimizin ikimiz de cekicez anlasmali evlendirin sonra bosaniriz de bence benimle evlenecek yoksa herkese soylerim de

salaklık sende. tecavüz etmedi ya sana sende istemişsin, erkekleri kötü zamanda tanımışsın geçmiş olsun. nasıl olsa evlenirim nedir ayrıcaa yarına kime ne olur belli mi

Madem o sdvgilin cok haysiyetsiz neden güvenip iliskiy girdin ? Demekki seen onun icin iliskiye girdin kendin icin iliskiye girseydin böyle düsünmezdin....

Bu işi yapınca ağlayacaksan yapmayacaksın.
Yaptıktan sonra da ağlamayacaksın.

Hayatta her şey o saçma zar demek değil.
Kendinr değer vermezsen, kimse sana değer vermez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…