- 23 Eylül 2012
- 2.115
- 1.127
- 373
- Konu Sahibi ugurkadini
-
Beyin zarını herhalde canım...Erkek neresini diktirecek o halde? Onun bekaretini hangi dikiş geri getirecekmiş de ilk geceleri özel olacakmış?
Bu da ayrı bi kafaymış ya ilk kez duyuyorum :/
anladım zaten korkmadığınızı. de diyeyim, inş çevrenizdeki kimse de yaşamaz.
Aynen ya hep erkekler mi tehdit edecek,Farklı bir yorum yapayım, bence nişanlandığı kıza ulaşıp onu seninle aldattığını söyle.
Hatta birlikte olduğunuzu da, en azından bir kişi daha yanmasın.
Beyin zarını herhalde canım...
Bu soruya cevap verirsem Mune yolarEvet bu dikim makul. Tabi kafa tasını açtıklarında beyni olması gereken yerde bulabilirlerse...
Bekaret dediğin şey temelde minicik bir zardan ibaret olan anatomik bir parça. 12 yaşından sonra da zaten bir işe yaramıyor. Amacı o yaşa kadar vajinayı korumak. Yani bizim ona atfettiğimiz değerler tamamen saçma sapan. O yüzden intihar falan gibi saçma sapan olaylara hiç girme. Diktirmek dediğin şey de kadını aşağılamaya yönelik bir işlemden başka bir şey değil. Evleneceksen adam gibi bir adamla evlen ki böyle abuk sabuk şeyleri bırak problem etmeyi sormasın bile. Eğer karşına gerçekten sevdiğin biri çıkarsa ve senden bekaret bekleyecek kadar geri kafalı olursa sen de bir zahmet ondan bakir olmasını bekle.üniversite 3. siniftayken biriyle tanıştım. o kadar iyi biriydi ki aşırı sevgisi güveni adanaliydi bi de soylemeden edemicem. bi iliskimiz basladi cok guzel giden bir iliski bir sure sonra birlikte olduk. ben ona yapma dedim ama gec kaldim. hayatimin en buyuk hatasini o an yaptim. neyse dedim evlenicez ya ne de olsa olsun dedim. bi gun o lavobaya gitti telefonunu karistiriyorum galeride bi video. ne gorsem begenirsiniz kizin birine masalar hazirlamis evlilik teklif ediyor. beynimden vuruldum resmen. bu ne diyorum onu yapmaya mecburdum diye cevap veriyor bahanesi yok cunku. cektim geldim kimseye bisey diyemedim intihara kalkistim ölmedim. suan bekaretim yok. eski sevgilim deseniz suan nisanli. ben napicam diyorum diktir gitsin ne var dedi bana. ben diktirip evlenemem ki. evlendigim insani ilk gunden nasil kandirayim bi omur iliskiyi bir yalan ustune nasil kurayim ben bunu yapamam. evlenmeyim desem nereye kadar evlenmeyeceksin babam durdurmaz. peki ya ben napicam o orda hayatini surerken ben burda rezil mi olucam. bir erkek nasil bu kadar vicdansiz olabiliyor.
Yoook hiç de sus otur demem!ya bu hata işte. olmuş bir kere ve pişman. kabul ediyor ben suçsuzum afedersin tecavüz etti demiyor ki.
ben de hatalı olmadığını, masum olduğunu söylemiyorum. yapmış bir hata ölsün mü?? tabi ki hayır. önüne bakıp bir daha hata yapmayacak. hatalısın iyi olmuş sus otur demek de yanlış.
Yoook hiç de sus otur demem!
Aksine daha güçlenmesi gerektiğini düşünürüm.
Sevmiş,sevilmiş,sevişmiş,nokta diyebilse sorun yok zaten.
Ama o "e biz evlenecektik,başka kızla teklif videosu var,ne hainmiş" diye ağlarsa daha çok tepesine binen olur.
Erkek neresini diktirecek o halde? Onun bekaretini hangi dikiş geri getirecekmiş de ilk geceleri özel olacakmış?
Bu da ayrı bi kafaymış ya ilk kez duyuyorum :/
üniversite 3. siniftayken biriyle tanıştım. o kadar iyi biriydi ki aşırı sevgisi güveni adanaliydi bi de soylemeden edemicem. bi iliskimiz basladi cok guzel giden bir iliski bir sure sonra birlikte olduk. ben ona yapma dedim ama gec kaldim. hayatimin en buyuk hatasini o an yaptim. neyse dedim evlenicez ya ne de olsa olsun dedim. bi gun o lavobaya gitti telefonunu karistiriyorum galeride bi video. ne gorsem begenirsiniz kizin birine masalar hazirlamis evlilik teklif ediyor. beynimden vuruldum resmen. bu ne diyorum onu yapmaya mecburdum diye cevap veriyor bahanesi yok cunku. cektim geldim kimseye bisey diyemedim intihara kalkistim ölmedim. suan bekaretim yok. eski sevgilim deseniz suan nisanli. ben napicam diyorum diktir gitsin ne var dedi bana. ben diktirip evlenemem ki. evlendigim insani ilk gunden nasil kandirayim bi omur iliskiyi bir yalan ustune nasil kurayim ben bunu yapamam. evlenmeyim desem nereye kadar evlenmeyeceksin babam durdurmaz. peki ya ben napicam o orda hayatini surerken ben burda rezil mi olucam. bir erkek nasil bu kadar vicdansiz olabiliyor.
Şaka değil mi?Gidip oglanin ailesine soyle bu gunah ikimizin ikimiz de cekicez anlasmali evlendirin sonra bosaniriz de bence benimle evlenecek yoksa herkese soylerim de
Gidip oglanin ailesine soyle bu gunah ikimizin ikimiz de cekicez anlasmali evlendirin sonra bosaniriz de bence benimle evlenecek yoksa herkese soylerim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?