erkekler bu kadar haysiyetsiz olabilir mi?

sizce götürmeyen bir erkek olur mu. yoksa o şüpheyle bir ömür yasar mi. turkiyenin erkeklerinden bahsediyoruz malesef
Götürmeyen erkek olur tabii ki.
Siz her erkeğin "zar zar zar zar" diye pacman gibi dolaştığını mı düşünüyorsunuz?

Kendisine saygısı olan kadın zaten kocasının kolundan tutup doktora götürmesine izin vermez.

allahım awawseawekwwerweıretjerlkt

sizce götürmeyen bir erkek olur mu. yoksa o şüpheyle bir ömür yasar mi. turkiyenin erkeklerinden bahsediyoruz malesef
valla beni kimse götürmedi.
O kim köpek ki beni doktora götürecek.
Bir de yapabileceğini düşünmüş der, kıçına tekmeyi basardım.

Yetişme çağında bir kız annesiyim
İlerde kızıma böyle bir teklifle gelen adama dünyayı dar ederim
Ayrıca bizim evlendiğimiz erkeklerde Türkiye'den yoksa Patagonyalı falan değil

Bunu karısına reva gören biriyle evli kalınmaz zaten.

Siz Türk erkeklerini kendi çevrenizdekilerden ya da kendi düşüncenizde olanlardan mı ibaret sanıyorsunuz?

Aşın bu fikirleri ve genellemeleri artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
kan gelmeseydi ne olacaktı, gerçekten esnek olsaydı hadi. evlendiğinizde kendinizi daha temiz mi hissedecektiniz? kimseyi yargılamıyorum da, 2 damla kana mı bakıyor namus? her haltı yiyip evlenince sorun yok, kan gelince olay mı oluyor?
bende de kan man olmadı. adam sorgulamadı bile. evleneceğiniz insan da sizin gibi bir kafada olursa zaten vay halinize.

Neden dur diyecek pozisyona geldin peki senin için önemliyse? Sevgilin istedi ve onu kaybetmemek için mi? Sonuç yine kaybettin...

madem oyle sorgulanmiyor madem o kan umursanmiyor neden kizlarimiz hep zar diktirme pesinde. neden bu stres korku.

madem oyle sorgulanmiyor madem o kan umursanmiyor neden kizlarimiz hep zar diktirme pesinde. neden bu stres korku.
Sorgulayan, umursayan var.
Sorgulamayan, umursamayan da var.
Hayatınıza alacağınızın hangisi olduğu size bağlı.

Kendinize nasıl davranılmasına izin verirseniz, öyle davranırlar.

Hayatıma alacağım adam benim bekaretimi sorgulayamaz, bana hatalıymışım gibi davranamaz. İzin vermem.

Kızlarımız "hep" diktirme peşinde değil. Arkasında duramayacağı kararı veren kızlarımız diktirme peşinde.

zar kafalılarla evleniyorlar. Halbuki evleneceğimiz insan kendimiz seçebiliyoruz. Sevişeceğimiz insanı seçtiğimiz gibi.
Bunları önemsiyorsa ayrılırsın, başkasını bulursun? 7 milyar insanın en az yarısı erkek hayatım. Bunu unutma.

Buna cok cok benzer cok yakın arkadaşımın basına geldi. Hep aynı endişeleri yasadı. Onun icin Hakkı'nda hayırlısı olsun diye cok dua ettim. Evet o da kimilerimize göre büyük hata kimilerimize göre büyük gunah islemişti ama cok iyi niyetli bir kızdı hep. Sonra bir arkadaşının kuzeniyle tanıştı. Kısa surede birbirlerini bağlanıp evlendiler. Çocuk kızın yaşadıklarını biliyor. Sorun yapmadi. Suan cok Mutlular.Kizin ailesi her seyden habersiz. Sen kalbini ferah tut ve bol bol dua et. Allah bundan sonra Kars'ına iyi insanlar çıkarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…