- 26 Ekim 2014
- 1.540
- 2.029
- 133
- Konu Sahibi ugurkadini
-
Üzülme , merak etme sevgili es adayıda ona gelirken diktirir gelir ruhu duymaz...
Benim de diyesim geliyorda :)amin dicem ama :)
nerden mi anlayacak. ilk iliskide kan gelmez esnek dersin sonra doktora goturur esnek degil der sonra vay halineevlenince kocan nerden anlıcakki bakire olup olmadığını
Bence sizin zardan önce bakış açısı probleminiz var.nerden mi anlayacak. ilk iliskide kan gelmez esnek dersin sonra doktora goturur esnek degil der sonra vay haline
sizce götürmeyen bir erkek olur mu. yoksa o şüpheyle bir ömür yasar mi. turkiyenin erkeklerinden bahsediyoruz malesefBence sizin zardan önce bakış açısı probleminiz var.
Kocanızın sizi doktora götürebileceğini mi düşünüyorsunuz?
Götürmeyen erkek olur tabii ki.sizce götürmeyen bir erkek olur mu. yoksa o şüpheyle bir ömür yasar mi. turkiyenin erkeklerinden bahsediyoruz malesef
dfkgşlfdkg doktora mı goturcek oyle adamla evlenip napacan koca diye yanında mı gezdircennerden mi anlayacak. ilk iliskide kan gelmez esnek dersin sonra doktora goturur esnek degil der sonra vay haline
allahım awawseawekwwerweıretjerlktGötürmeyen erkek olur tabii ki.
Siz her erkeğin "zar zar zar zar" diye pacman gibi dolaştığını mı düşünüyorsunuz?
Kendisine saygısı olan kadın zaten kocasının kolundan tutup doktora götürmesine izin vermez.
valla beni kimse götürmedi.sizce götürmeyen bir erkek olur mu. yoksa o şüpheyle bir ömür yasar mi. turkiyenin erkeklerinden bahsediyoruz malesef
Yetişme çağında bir kız annesiyimsizce götürmeyen bir erkek olur mu. yoksa o şüpheyle bir ömür yasar mi. turkiyenin erkeklerinden bahsediyoruz malesef
sizce götürmeyen bir erkek olur mu. yoksa o şüpheyle bir ömür yasar mi. turkiyenin erkeklerinden bahsediyoruz malesef
sizce götürmeyen bir erkek olur mu. yoksa o şüpheyle bir ömür yasar mi. turkiyenin erkeklerinden bahsediyoruz malesef
Küçük yerlerde elbet zar korkusu vardır da oralarda diktirme operasyonu nasıl olur ki?madem oyle sorgulanmiyor madem o kan umursanmiyor neden kizlarimiz hep zar diktirme pesinde. neden bu stres korku.
Sorgulayan, umursayan var.madem oyle sorgulanmiyor madem o kan umursanmiyor neden kizlarimiz hep zar diktirme pesinde. neden bu stres korku.
zar kafalılarla evleniyorlar. Halbuki evleneceğimiz insan kendimiz seçebiliyoruz. Sevişeceğimiz insanı seçtiğimiz gibi.madem oyle sorgulanmiyor madem o kan umursanmiyor neden kizlarimiz hep zar diktirme pesinde. neden bu stres korku.
Buna cok cok benzer cok yakın arkadaşımın basına geldi. Hep aynı endişeleri yasadı. Onun icin Hakkı'nda hayırlısı olsun diye cok dua ettim. Evet o da kimilerimize göre büyük hata kimilerimize göre büyük gunah islemişti ama cok iyi niyetli bir kızdı hep. Sonra bir arkadaşının kuzeniyle tanıştı. Kısa surede birbirlerini bağlanıp evlendiler. Çocuk kızın yaşadıklarını biliyor. Sorun yapmadi. Suan cok Mutlular.Kizin ailesi her seyden habersiz. Sen kalbini ferah tut ve bol bol dua et. Allah bundan sonra Kars'ına iyi insanlar çıkarsın.üniversite 3. siniftayken biriyle tanıştım. o kadar iyi biriydi ki aşırı sevgisi güveni adanaliydi bi de soylemeden edemicem. bi iliskimiz basladi cok guzel giden bir iliski bir sure sonra birlikte olduk. ben ona yapma dedim ama gec kaldim. hayatimin en buyuk hatasini o an yaptim. neyse dedim evlenicez ya ne de olsa olsun dedim. bi gun o lavobaya gitti telefonunu karistiriyorum galeride bi video. ne gorsem begenirsiniz kizin birine masalar hazirlamis evlilik teklif ediyor. beynimden vuruldum resmen. bu ne diyorum onu yapmaya mecburdum diye cevap veriyor bahanesi yok cunku. cektim geldim kimseye bisey diyemedim intihara kalkistim ölmedim. suan bekaretim yok. eski sevgilim deseniz suan nisanli. ben napicam diyorum diktir gitsin ne var dedi bana. ben diktirip evlenemem ki. evlendigim insani ilk gunden nasil kandirayim bi omur iliskiyi bir yalan ustune nasil kurayim ben bunu yapamam. evlenmeyim desem nereye kadar evlenmeyeceksin babam durdurmaz. peki ya ben napicam o orda hayatini surerken ben burda rezil mi olucam. bir erkek nasil bu kadar vicdansiz olabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?