"Erkekler çocuk gibidir" lafına katılıyormusunuz?

hani sık sık duyduğumuz bir laf vardır:"Erkekler çocuk gibidir"......
Katılıyormusunuz?
Açıkcası hiç anlam veremedim ben bu lafa, hiçte haz etmem bu laftan.. Erkeğin yaptığı her saçam şeyin ardından anlayışlı olmamız ve alttan almamız için söylenen bir kelime galiba. Katılmıyorum..
yeri geldiğinde mangalda kül bırakmayan erkeklere, bu laf. entresan

eğer bunu söyleyen erkek eşininde çocuk olabileceği fikrine katılıyorsa
evet bu söz bence çok mantıklı

Katiliyorum.
Eger bir erkek bir kadina asiksa, o kadin o erkegi istedigi kilifa sokabilir.

Katiliyorum.
Eger bir erkek bir kadina asiksa, o kadin o erkegi istedigi kilifa sokabilir.

aynı şey aşık bir kadın içinde geçerli değilmi sizce..
ayrıca şunuda unutmamak gerekir çocukların her hataları mazur görülür ,ee o zaman bu durmda erkeklerinde her hatasını mazur görmeliyiz malum çocuk gibiler.

Kadinlar icinde gecerli ayni seyler ama erkekler asik olduklarinda kadinlara nazaran daha cabuk kilifa giriyorlar. Etrafimda gorduklerim boyleler en azindan.

Cocuklarin her hatalarinin mazur goruldugunede katilmiyorum. Hata yaptiklarinda bir sekilde mutlaka aileleri tarafindan cezalandiriliyorlar (en azindan bazi aileler tarafindan).

Erkekler cocuklar gibidir derken kolay kandiklarina inaniyorum. Erkeklerinde birilerini kilifa sokmaya calistiklarini dusunuyorum, taa ki asik olduklari kadini bulana kadar.

kesinlikle katılıyorum
şu ana kadar bu kesinlikle çocuk gibi değildir dediğim kişiler bile öle çıktı :)

ben katılmıyorum :1closedeyes:

o zaman erkeklerin her yaptığını çocukluğuna mı verelim ? çocuktur aldatır,çocuktur şiddet uygular,çocuktur her istediğini yapar vs. bu mudur yani ?

bence karakter meselesidir :1closedeyes:

çok çocukça olan da var yerine göre davranmayı bilen olgun erkek te var yerimseniben

BUMUDURRR BUDURRRRR BAŞKA SÖZE GEREK VARMIII??a.s.​

katiliyorum yaa,
gerçekten çocuk gibiler,
çok kontrolsüz,gözü karalar..

ama benim kastettiğim çocukluk da basit kararlarındaki çocukluk..
mesela terli terli soğuk su içmesi diyelim:) bu benim için bir çocukluktur..

ama aldatma,şiddet,saygısızlık vs asla çocukluk kabul edilemez.

zaten burada bahsedilen çocuklukta daha şirin bir manada sanırım..
yani çocuktur naparsa affedelim göz yumalım değil..

kesinlikle katılıyorum ama bunu her iki cinsiyet için de söylüyorum.kaç yaşında olursak olalım bazen çocuk gibi olabiliyoruz...

bazı konularda evet katılıyorum çocuk gibi oluyolar
ama bazı konularda katılmıyorum

bazen kendi okuzlukleri ancak bu sekilde aciklanabiliyor
bunu demek yerine cocuk iste, hani cocuklarin yaptiklari seyler cok ciddiye alinip tavir yapilmaz ya oyle deniyor, belki de kendimizce durumu hafifletmek icin
ama bazi durumlarda da insani suya goturup susuz getirirler, cocukla mocukla uzaktan yakından alakasi olmayacak kadar da acikgoz olurlar

Bunu yorumu okuduktan sonra yorum yapmayı anlamsız buldum.
AYNEN KATILIYORUMa.s.

evet çocuk gibidir...mesela canım kocam.....ne pişirirsem onu yer,ne verirsem onu giyer,neyi yapma dersem onu yapmaz,bensiz çorabını bulamaz..evi dağıtır,toplamaz..bir yere gideceği zaman bensiz gitmez..elimi yolda asla bırakmaz..yatağa bensiz girmez,bensiz uyumaz,yemek yiyemez,ben olmasam aç kalır...çikolataya bayılır, saatlerce bilgisayar oyunuoynar..bana küserse eğer dayanamaz geri barışır..küstüğünde de alt dudağı aşağı iner...ve bana hep der aşkım ben sensiz yaşayamam diye..ben de onsuz yaşayamam...

hayır asla o söze katılmıyorum.işlerine nasıl geliyorsa,öyle hareket ediyorlar.bu bahane bence.niye bizim yaptıklarımızıda çocukluk olarak görmüyorlar o zaman... .zamanı gelince sen evli bir kadınsın olgun olmayı bil demesini biliyorlarsa, kendilerini niye olgunluk kavramına dahil etmiyorlar.biz olgunlaşıyoruz da onlar çocukmu kalıyor:1no2:

kesinlikle katılıyorum bazen çocuk gibi davranıyola evli oldukalrı halde çocuk gibi davrananlar var bazen kendimi eşimin annesi gibi zanediyorum çocugum şunu yapma çocugum bunnu yapma gibb

Evet katılıyorum bence erkekleri kandırmak kdınları kandırmaktan daha basit ve çocuk gibi kuçucuk şeye mızmızlanıp saatlerce oyun oynayabiliyorlar ha bide cizgi film izleyen erkek sayısı hiçte az degil en azından benim çevremdekiler öyle şakkıdı

Bunu yorumu okuduktan sonra yorum yapmayı anlamsız buldum.
AYNEN KATILIYORUMa.s.

cocuk gibi derken bu anlamda söylenmiyorki bence bunlar.. ben söyle yorumlarim mesela benim esim cocuk gibidir cok ilgi ister ben kizimla ilgileneyim hemen dudagini asagi sallar kizimi öpim bana yokmu der bu anlamda... cocuk gibidir...
aldatma veya baska seylerde kesinlikle cocuk kelimesini kullanmam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…