"Erkekler çocuk gibidir" lafına katılıyormusunuz?

Ben katılmıyorum...
Zaten aman erkekler çocuk gibi,yönlendirmek gerek,öğretmek gerek vs. vs. diye diye sorumsuz yapıyoruz ellerimizle onları...
Allahım herkese akıl vermiş,beyin vermiş... Sandığımız kadar saf değiller korkmayın..

Zaten biz onları çocuk gibi idare ettiğimiz için bunu çok güzel kullanıyorlar bence...

Bazen evet laelaelaelaelae

Ben artık erkeklerin bir bayan gibi asla düşünemeceğini kabul ettim arkadaşlar.. kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ışlerine gelmiyorsa onlara zorla hiçbirşey yaptıramazsınız.. herşeyi en iyi onlar bilirler, sözünün üstüne söz söyleyemezsiniz, söylesenizde kendiniz söyler kendiniz dinlersiniz..Sizi kırarlar, gücendirirler küstürürler ve bunuda çok iyi yaparlar...

Ama işlerine gelince evet kesinlikle çocuk gibiler...

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

katılmıyorum bizleri anneleriyle karıştrmasınlar çocuk gibiyse anasının dizinın dibinden ayrılmasın

Her harfine katılıyorum.Hiç büyümeyen çocuklar benim babamda öyle sevgilimde ama bence böylesi daha iyi neşe veriyor insana zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…