"Erkekler çocuk gibidir" lafına katılıyormusunuz?

:) kesinlike çocuk gibiler...ama tabii bunun içine kötü davranışlarına kılıf uydurup çocukça demek girmez. aslında biz kadınlarda bazen çocuk gibi olabilioruz yerimseniben

evet bende bu söze katiliyorum benim esimde evde ipki bi cocuk gibi cok ilgi bekliyo, bazen hosuma gidiyo ama bazen beni deli ediyor

O Kadar cok katılıyorum ki kaydirigubbakcemile3
En son benden istediği saçma şey için telefonuma Junior Askim diye kayıtladım

heheh evet kesinlikle ben de katılıyorum, huyuna gidersen erkeklerin her istediğini yaptırabilirsin. Tabi böyle yapmak ne kadr doğru bilinmez :kedi:

Çocuk filan değiller, onlar da yetişkin insan.
Sorumluluklarını yerine getirmemek için 'çocuk gibi' davranıp, arkadaşlarının yanında 'aslan' kesiliyorlar.
Kanmayın bu laflara...
Saf olmayın :umursamaz:

sonuna kadar katılıyorum hemde 5 yaşında ki çocuktan farksızlar yemin ederim:umursamaz:

Bende kesinlikle katılıyorum bebelerle uğraşıyoruz yaw guclubacismile

katılmıyorum benim aşkım olmasaydı bu kadar olgun ben heralde hala çocuk olarak kalırdım...

ıı--ııhh katılmıyorum.

kazık kadar adamlara,ayyh çocuk gibi denmez mi
niye çocuk gibi olsunlar canım
onların her davranışının bi bahanesi vardır zaten
aldatırlar bahane hazır
saçma sapan davranırlar bahane hazır
bu argüman da bu bahanelerden biri işte.

vay be 2 seneyi geçmiş konu açılalı, ama genel bi konu olduğu için yazıyorum, evet çocuk gibidirkaydirigubbakcemile3

tamam işte çocuklar gibi bahanecilerkaydirigubbakcemile3

mesela çocuğa yatma saatin geldi dersin, çocuk başlar, anne karnım açıktı ama, anne su, anne süt, anne film bitmedi, anne oyun bitmedi vs.. vs..

erkeklerin yapmak istemdikleri bişey olunca yazdıkları bahaneleri toplasak kalınca bi kitap olur herhalde
kaydirigubbakcemile3

erkeklerin de çocukarın da bahaneleri hazırdır evet.
ancak, çocuklar bahane olduğunu bilmedikleri için çocukturlar zaten.
erkekler adları gibi bilirler.
onlarınki bahanelerin ardına saklanmaktıryerimseniben

kesinlikle katılıyorum ..
en azından nişanlım icin söyleyebilirim ki,cocuk gibi sevgi isteyen biri .

kesinlikle katılıyorum 4 yaşındaki yeğenini de 34 yaşındaki kocamıda aynı sözlerle ikna edebiliyorum çünki burdaki erkekler çocuk gibidir lafı onların saf masum olduklarını belirtmek için söylenmemiş elbette sadece küçük bir çocuğu doğru söz ve davranışlarla idare edebiliyorsanız ve eğitebiliyorsanız erkeklerede aynen öyle yapın demek için söylenmiş bir laf kaydirigubbakcemile3 bekar erkekle evli erkeğin farkı evli olan eşi tarafından yontulmuştur :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…