- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
- Konu Sahibi sevmekvesevilmekgerek
-
Kızcağızım canının hiç değeri yok mu?
Kaçsanaa!
Kaç kurtar kendini!
evet hanımlar konu başlığımdan da belli olduğu gibi erkekler değişir mi?
Bir adam hayal edin; sizi sevdiğini söylüyor ama hayatında sizden başka kişilere de yer veriyor.
kendinizi değersiz hissettiyor.Sadece cinsel anlamda sizinle birlikte olmak istediğini anlıyorsunuz ama bunu inkar edip sizi sevdiğini söylüyor.
Evet böyle biriydi sevdiğim ama şimdi değiştiğini eskisi gibi olmayacağını söylüyor.Peşimden çok koşuyor ayrılınca değerimi anladığını söylüyor sizce değişmişmidir. Barışmalımıyım bu durumda yoksa hiç muhattap olmamalımıyım.
Kaçıyorum ama bazı şeylerinde içimde kalmasını istemiyorum ablacığım :)
Kaçıyorum ama bazı şeylerinde içimde kalmasını istemiyorum ablacığım :)
Hayat o adamdan ibaret değil ne içinde kalacak?
Daha güzel günler yaşayacağını garanti ederim.
Böyle saplantılara girme.
Önüne bak sev sevil, olmadı mı yine sev yine sev.
Mutlaka sev ama değer vereni sev.
Bunlarla vakit kaybetme.
ailesinin kabul ettiği biriyle evlenmek istiyor belli evlenseniz bile ki uzak ihtimal mutlu olabilrimisiniz buradaki konuların çogu kaynana aileEvet yeni öğrendiğim birşey daha var hayatındaki diğer kişiyi ailesi bulmuş onunla evlendirmek istemiş o yüzden bana öyle davranıp beni kendinden uzak tutmak istemiş bende ailen yine karşına birini çıkaracak sen yine beni reddeceksin dedim seni istemiyorum sakın beni ne ara ne sor dedim tavrımı koydum ama bi yandanda belki değişir düşüncesi var
Çok zor şeyler yaşamış bende bu durumdayım güvenim kalmadı kimseye kullanılıyorum farkındayım ama seviyorum her yaptığını affediyorum gerekli tavrı koyuyorum ama bi lafına teslim oluyorum.küçük bir hikaye anlatacağım.
bir kız ve bir erkek birbirlerini seviyorlar hem de çok (güya)
kızın ilk ilişkisi toy, erkek dünyanın tekerine çomaksokangillerden.
ilişkinin ilk ayından sonra beyoğlumuz kızdan garip garip şeyler talep etmeye başlıyor.
hanım kız da bir yanlışlık olduğunu sezip ilişkiyi bitiriyor ama unutamıyor
1 ay
2 ay
...10 ay sevdiğine ağlıyor.
hatırlıyorum her sözü "ama ben gerçek aşkı kaybettim, içimde kaldı her şey"
eh laf da dinlemiyor söz de anlamıyor sevdiği bu kişiyle yeniden deniyorlar.
bey oğlumuz buna "ben seni en başından yanlış değerlendirmişim, sen evlenilecek kızmışsın aslında, bir sene içinde düğün yapalım" diyor diyor da diyor
kız toy, herif çakal
1 sene sonra biz bunların düğünü olur diye beklerken herif terk etti bunu bıktım diyerek.
kızı" zaten evlenicez beklemeye ne gerek var" diye ikna etmeye çalışmış, kız ikna olmayınca da tecavüz elbette.
kız "kimseyle paylaşamadım ama sırf bekaretim için ilişki bitmesin diye her eşeye katlandım" dedi en sonunda.
eh ne oldu bu oyuncak aşk hikayesi yüzünden 3 yıllık depresyon, tedaviler ilaçlar.
kız kendini kapadı dışarı kimsyle de evlenmiyor, sevemiyor da. güven duygusu kalmadı.
içinde bir şey kalmadı ama hamdolsun. o sevdiğim dediği adam ona yaşanabilecek her pisliği yaşattı.
aklınızı başınıza alın.
ailesinin kabul ettiği biriyle evlenmek istiyor belli evlenseniz bile ki uzak ihtimal mutlu olabilrimisiniz buradaki konuların çogu kaynana aile
Çok zor şeyler yaşamış bende bu durumdayım güvenim kalmadı kimseye kullanılıyorum farkındayım ama seviyorum her yaptığını affediyorum gerekli tavrı koyuyorum ama bi lafına teslim oluyorum.
değişmezler.
amaçlarına ulaşana kadar değişmiş gibi yaparlar evet. sonra bir dha aynısı.
ben olsam hiç muhatap olmam sevgi dediğiniz de öyle bir şey değil zaten.
Hiç muhattap olmamak lazım düşünmeye bile gerek yok böyle birini unut gitsinevet hanımlar konu başlığımdan da belli olduğu gibi erkekler değişir mi?
Bir adam hayal edin; sizi sevdiğini söylüyor ama hayatında sizden başka kişilere de yer veriyor.
kendinizi değersiz hissettiyor.Sadece cinsel anlamda sizinle birlikte olmak istediğini anlıyorsunuz ama bunu inkar edip sizi sevdiğini söylüyor.
Evet böyle biriydi sevdiğim ama şimdi değiştiğini eskisi gibi olmayacağını söylüyor.Peşimden çok koşuyor ayrılınca değerimi anladığını söylüyor sizce değişmişmidir. Barışmalımıyım bu durumda yoksa hiç muhattap olmamalımıyım.
ozaman umursama önüne bak güvenmediğin biryle evlilik olmazArkamda duracağımı saygı duyacağını bilsem mutlu olurum ama güvenemiyorum.
sevgi dediği şey nedir nasıl anlarım sevip sevmediğini..
eşiniz nasıldı?Degisir hele ki benim esim degistiyse herkes degisir
Barismani tavsiye etmiyorum..evet hanımlar konu başlığımdan da belli olduğu gibi erkekler değişir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?