erkekler değişir mi?

Geçici olarak böyle düşünüyor sadece,
Duygusal bazı travmalar yaşamış ,böyle durumlarda insan önce travma yaşattığına sığınır.
Travma etkisi geçince tekrar huzura erince ilk iş eski huyuna dönmek olur.

değişmezler.
amaçlarına ulaşana kadar değişmiş gibi yaparlar evet. sonra bir dha aynısı.
ben olsam hiç muhatap olmam sevgi dediğiniz de öyle bir şey değil zaten.

Kaçıyorum ama bazı şeylerinde içimde kalmasını istemiyorum ablacığım :)

Hayat o adamdan ibaret değil ne içinde kalacak?
Daha güzel günler yaşayacağını garanti ederim.
Böyle saplantılara girme.
Önüne bak sev sevil, olmadı mı yine sev yine sev.
Mutlaka sev ama değer vereni sev.
Bunlarla vakit kaybetme.

Kaçıyorum ama bazı şeylerinde içimde kalmasını istemiyorum ablacığım :)

küçük bir hikaye anlatacağım.
bir kız ve bir erkek birbirlerini seviyorlar hem de çok (güya)
kızın ilk ilişkisi toy, erkek dünyanın tekerine çomaksokangillerden.
ilişkinin ilk ayından sonra beyoğlumuz kızdan garip garip şeyler talep etmeye başlıyor.
hanım kız da bir yanlışlık olduğunu sezip ilişkiyi bitiriyor ama unutamıyor
1 ay
2 ay
...10 ay sevdiğine ağlıyor.
hatırlıyorum her sözü "ama ben gerçek aşkı kaybettim, içimde kaldı her şey"
eh laf da dinlemiyor söz de anlamıyor sevdiği bu kişiyle yeniden deniyorlar.
bey oğlumuz buna "ben seni en başından yanlış değerlendirmişim, sen evlenilecek kızmışsın aslında, bir sene içinde düğün yapalım" diyor diyor da diyor
kız toy, herif çakal
1 sene sonra biz bunların düğünü olur diye beklerken herif terk etti bunu bıktım diyerek.
kızı" zaten evlenicez beklemeye ne gerek var" diye ikna etmeye çalışmış, kız ikna olmayınca da tecavüz elbette.
kız "kimseyle paylaşamadım ama sırf bekaretim için ilişki bitmesin diye her eşeye katlandım" dedi en sonunda.
eh ne oldu bu oyuncak aşk hikayesi yüzünden 3 yıllık depresyon, tedaviler ilaçlar.
kız kendini kapadı dışarı kimsyle de evlenmiyor, sevemiyor da. güven duygusu kalmadı.
içinde bir şey kalmadı ama hamdolsun. o sevdiğim dediği adam ona yaşanabilecek her pisliği yaşattı.
aklınızı başınıza alın.

ailesinin kabul ettiği biriyle evlenmek istiyor belli evlenseniz bile ki uzak ihtimal mutlu olabilrimisiniz buradaki konuların çogu kaynana aile

Çok zor şeyler yaşamış bende bu durumdayım güvenim kalmadı kimseye kullanılıyorum farkındayım ama seviyorum her yaptığını affediyorum gerekli tavrı koyuyorum ama bi lafına teslim oluyorum.

Çok zor şeyler yaşamış bende bu durumdayım güvenim kalmadı kimseye kullanılıyorum farkındayım ama seviyorum her yaptığını affediyorum gerekli tavrı koyuyorum ama bi lafına teslim oluyorum.

eh umarım katlanacağınız sonuçlar kaldırabileceğiniz ölçüde olur.
son defa söylüyorum "değmez"

Hiç muhattap olmamak lazım düşünmeye bile gerek yok böyle birini unut gitsin

sevgi dediği şey nedir nasıl anlarım sevip sevmediğini..

size sadakat gösterip göstermediği tek başına yeterli zaten sevip sevmediğini anlamaya.
bakın mesela şu kırmızı yalına yerdeki adamın sevgiyle alakası yok.

Bir adam hayal edin; sizi sevdiğini söylüyor ama hayatında sizden başka kişilere de yer veriyor.
kendinizi değersiz hissettiyor

Barismani tavsiye etmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…