• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkekler evlilik düşündükleri kadınla evlenmeden önce beraber olmak istermi??

baskalarıyla dusunmektense evlenmek ıstedıgı kısıyle dusunsunler daha ıyı =) bence ısterler yanı ben bır erkek olsaydım ısterdım heralde =) madem sevıyorum nıyetım cıddı kararlıysam benı her konuda mutlu etsın ısterdım boylece her knouda tanımıs ve alısmıs olurdum =)

isteyebilir
bu evlendikten önce ya da evlendikten sonra diye ayrılmaz
bi anda isteyebilir. ama isteyeceği yapacağı anlamına gelmez
yapıp yapmamak onun fikirlerine ters düşüp düşmeyeceğine bağlı..
istemekle yapmak aynı şey değil

Son düzenleme:
seven erkegi hal ve hareketlerinden anlarsınız siz cinsellik yasamak istemezsiniz ama o ister ona normal geliyordur sevdigi kadınla birseyler yasamak ama sizi bunun icin zorlamıyorsa kararı size bırakıyorsa deger veriyor demektir..evlenmeden once ilişki yasayıpda evlenen cok kisi var bu erkege gore degişir bence

İsterler tabii ki. İnsan sevdiğiyle beraber olmak ister, yakın olmak ister. Bazen iddia edilen gibi şimdiki aşklar dokunmak için değildir. İnsan öyle aşıktır ki ondan dokunur. Kimseyi yargılamak kimseye düşmez de herkesin fikri kendine. Bakire olmayan birini kimse istemez falan da doğru değil bence. Bir erkek gerçekten seviyorsa nasıl yetişmiş olursa olsun bekarete ne kadar önem verirse versin karşısındaki kadını kabul eder. Bir de eskiden insanlar yirmili yaşlarında evlenirlermiş şimdi otuzlarında evleniyorlar tabii ki eskiye göre fark olacak her şey. Her neyse evleneceği kadını da ister erkek. İstemiyorsa zaten sorun var - en azından benim için. Bütün kızları isteyeyim, yatayım evleneceğim tertemiz olsun mantığındadır. Her neyse lafı çok dolandırdım ben sustum:1:

Genelleme yapmak hele ki bu konuda çok çok yanlıştır. İsteyebilir. Evleneceği kişiyi duygusal anlamda istiyordur, seviyordur. Cinsel anlamda da isteyebilir. Sonuçta cinsellik duygu yoksunu bir hadise değildir. Kimi kişi bunun yükünü kaldıramayacağını düşünüp istemekle kalır dile getirmez kimi ise isteklerine yenilip deli cesaretiyle isteğini eyleme koyar :) Aşk güzel şey ya nasıl yaşıyorsanız yaşayın pişman olmadan tadına vararak yaşayın inşallah :)

evliliği cinsel birliktelik için yaptığımız için bu hallerdeyiz zaten..bastırıp bastırıp sırf cinsel çekim yüzünden evlilikler yapılıyo doğu toplumlarında ve ilk geceden sonra herşey tepetaklak dönüyo..ağzını silip gerçek yüzlerini gösteriyo iki tarafta...sonra cinsel açıdan birbiriyle hiç uyuşmayan,teninin kokusundan dokunuşundan tarzından tiksinen bir yığın çiftin sonu,ihanet,sapkın ilişkiler ya da adliye oluyo...

Resmen seks için evlenyoruz bu ülkede..o yüzden gerdek gecesine utanmadan arlanmadan yumruklarla giriyoruz,yatağımızı,çarşafımızı tanımadığımız insanlar süslüyo..

Devlet eliyle,belediyenin nikah memuruna verdiği yetkiyle "yatmak" için evlenilmez..birlikte yaşamak,hayatı birlikte paylaşmak için evlenilir...

Evlenmeden önce evlenmeyi düşündüğümüz kişinin nasıl koktuğunu,nasıl göründüğünü,iç güdülerini,tarzını,öncesini sonrasını,nasıl olduğunu,neden hoşlandığını bilmek lazım bence...bunun içinde belli bir yaşa ve bilince sahip olunması gerekiyor tabi...

Bi arkadaş vardı konu açan,evlendikten sonra adamın cinsel ilişki sırasında şiddetten ve küfürden hoşlandığını ve bu durumdan tiksindiğini,normal hayatında çok farklı biri olduğunu,şoklarda filan olduğunu yazıp,yardım istiyodu....

Fikirlerim radikal gelebilir ama benim fikirlerim..adı üstünde:71:

kesinlikleee aynı görüşteyimmm:46::46::46::46::46::46::46::46:

kızlar çok merak ediyorum erkek gerçekten sevdiği değer verdiği ciddi şeyler düşündüğü kadınla evlilik öncesi beraber olmayı istermi veya bu durum sadece samimiyetsiz ilişkilerdemi geçerli?? bir arkadaşım erkekler kesinlikle gerçekten sevdiği kızlar için o tarz şeyler düşünmez diyo benim fikrimde bence erkekler en çok sevdiği kişileri arzular peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?? bu duruma hep beraber açıklık getirelimmi???

gerçekten seven erkeklerin sevdikleriyle münasebeti masum öpücükelrden ileriye gitmezmi:26:yada tam tersimi o zaman nasıl anlıcaz gerçekten seveni :50:

bazı erkekler ıster ama bence ıstememesı lazım evlılık kurumunu hıc saymak bu bence basıları cıdeen sevdıgı ıcın ıster bazıları gonul eglendırmek ıcın acıkcası ama bu konuda erkeklere guven olmaz yıne o yuzden bı sahmet bekleyıversınler !!!!!
kesınlıle evllılge kadar beklenılmelı gelın ata bınmıs ya nasıp demıs yanı

arkadasınız fıkrıne katıylıyorum bızım erkekler avrupadakı genıs erkkelere benzemez ben karsıyım bole bırlıktelıklere sonra ılerde bı suru sorunlar cıkıyo goruyoruz hep

ben her kızla olayım eşim bakire olsun mantığında hepsi .en okumuşuda böyle .erkeğin ne istediği değil sizin ne istediğiniz önemli erkek her şekilde ister çünkü.

ben her kızla yatayım eşim bakire olsun mantıgında olan sadece erkekler değil okudugum kadarıyla forumdaki bir sürü kadın da aynı fikirde
yok sevdiği insana kıyamazmıs!!! sevişmek aşaglık ya da zarar verici bişey mi?
bence onemli olan sensin sen istiyosan yakınlaşmak sorun yok
bence kadın olarak kendi algımızı değiştirmeliyiz kendi vucudumuza saygı duymalı ve sorumluluğunu da alabilmeliyiz
ha bir de tabiki de ister değer verdiği insanla birlikte olmak eğer istemiyorsa sorun var demektir bence:)

kızlar çok merak ediyorum erkek gerçekten sevdiği değer verdiği ciddi şeyler düşündüğü kadınla evlilik öncesi beraber olmayı istermi veya bu durum sadece samimiyetsiz ilişkilerdemi geçerli?? bir arkadaşım erkekler kesinlikle gerçekten sevdiği kızlar için o tarz şeyler düşünmez diyo benim fikrimde bence erkekler en çok sevdiği kişileri arzular peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?? bu duruma hep beraber açıklık getirelimmi???

gerçekten seven erkeklerin sevdikleriyle münasebeti masum öpücükelrden ileriye gitmezmi:26:yada tam tersimi o zaman nasıl anlıcaz gerçekten seveni :50:

Cümleye baya güldüm. Bildiğin paradoks olur burdan. :27::27:
Sevmediğim kızı arzulayayım, sevdiğim kızla evleneyim. Sonuç? :ssz:

Bal gibide düşünür. Hayvan değiliz ki ihtiyaçları gidermek için sevişelim. :45:

Önce kadinlarin namus=kizlik zari fikrini yikmak lazim, daha saglikli bireyler olup saglikli toplum olusturmak icin.

walla bak canım sana acık ve net bir örnek :

ben üniversitede nişanlımla tanıstım. ve benım okudugum yerde adı cıkmıstı resmen kızlarla yatmak için çıkıyormus falan.. ben yadırgamadım cunkü benım kuzenlerimde öyle.. sonra nişanlım bana açıldı benimle sevgili olmak istediğini söyledi bende kabul ettim.. ama ben nişanlıma dedim kii bak benimle farklı bır nıyetın varsa baştan vazgeç.. çünkü boşa vakıt kaybedersinn bu ıhtıyacını karsılıycak cok kısı var dedım. hayır oyle bır nıyetım yok dedı ama eminim vardı... zaman gecti aradann bu benı tanıdıkca öyle biri olmadıgımı asla evlenmeden kımseyle beraber olmayacagımı anladı ve zamanla değişti... sonra benımle nısanlandı ve 3 ay sonra düğünüm var.. bazen agzını arıyorum hani bana hala sahıp olmadın hiç mi istemedin benı sevince aklına öyle seyler gelmedımı deıdm. senınle beraber olmak hayatta su an en once ıstedıklerımden cunku 3 yıldır kendıne dokundurtmadın ve hıcbır kımse bana bu kadar karsı koymamıstı.. senı sevdıgım ıcın herkezden daha cok beraber olmak isterim ama düşüncelerine saygım var.. evinden kırmızı kusagını belıne bagladıgında alnının akıyla cıkmak ıstıyorsun ve ben senı bu yüzdende cok seviyorum dedi... sorunun cevabı burda vardır bence :)

valla bu konuda geri kafalı deyin yada başka bişi farketmez ama dedikleriniz ne kadar doğru olsada bazı yerlerde katılamıyorum malesef. insan şehvet düşkünü bişey değilse zaten seviyorum dediği insanı arzulaması çok normal ama birlikte olduğu insanın teni tenine uyacakmı yada yatakta nasıl acaba die her çıktığı insanla yatacakmı yani.. sonuçta kim ilk aşık olduğu birlikte olduğu insanla evlenmişki. mutlaka bi ayrılık yaşar sonra karşısına baskası cıkar asık olur evlenir vs. belki ilk çıktığı brlikte olduğu insanlada evlilik düşünüyordu sonra ilişkiye girdiler ayrıldılar snraki birlikte olduğu insanı test etmek için bide onla girecek yani ilişkiye,, ben bunu anladım, evlilik öncesi birbirlerini tanımalılar tenleri uyuyormu bilmeliler cümlelerinizden. birbirini seven iki insan bi öpüsten de bunu anayabilir dediğim gbi şehvet düşkünü değilse gerçekten aşkla öpüyrsa... şahsen benim olesine birlikte olduğum bişi hissetmediğim bi insanı öpme düşüncem bile midemi bulandırıyor yani bu evlenilecek insanmı acaba die önümüze gelenle yatacak değiliz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

öylesine biriyle birlikte olmakta benim midemi bulandırıyor kusura bakma.

neden birisiyle ilişkiye nasılsa biticek diye başlansınki buda iğrenç bence

Ben 5 yildir sevgilimle ayni evde yasiyorum daha ilk gece sevistik ve ozamandan beride birlikteyiz. Beraber gelecek planlari yapiyoruz nerden ev aliriz hangi sehire yerlesiriz, kendimize güvenip cocuk yapabilirmiyiz bu toplumda saglikli bi cocuk yetistirebilirmiyiz gibi planlar yapiyoruz düsüncelere kapiliyoruz. Daha gecen hafta bana hayalimdeki arabayi hediye etti bir cok insan icin servet degerinde bi araba... Nikahimiz yok istemiyoruzda cünkü milletin ne düsündügü umurumuuzda degil , cünkü sevismemizi yasallastirmaya gerek duymuyoruz, cünkü biz böylede mutluyuz...

anlicagin Insandan insana degisiyor bu mevzu :)

Önce kadinlarin namus=kizlik zari fikrini yikmak lazim, daha saglikli bireyler olup saglikli toplum olusturmak icin.

bu mantık yıkılamaz... bır kızın kızlık zarı evlendıgı gun patladıgında o erkegın ılkıdırr ve bencee bu cok ama cok önemlı bır olay.. ve bunun degerını bılmeyecek adamı ben deşerim :D çünkü emin olun bu zamanda cok zor kız oglan kız bulmak.. ama bence namus kızlık zarında degıl ... kalpte..

Aslında günah olmasaydı gerçekten aşık olduğun kişiyle evlenmeden birlikte olmak birlikte yaşamak gerektiğine inanıyorum.Böylelikle evlilikte boşanmalar da daha azalıcaktır. Sağlam adımlarla sağlam bir evlilik kurmak için adamla anlaşıyor musun? tenleriniz uyuşuyor mu ? vs. bunları anlamak için gereklidir.Ev ortamı çok farklıdır. Örneğin;çok sevdiğiniz en yakın arkadaşınızla aynı evde kaldığınızda hiç anlaşamayabiliyorsunuz.Bu sebeple evlilikte şansa bırakılası birşey değildir.

Gunah olmasaydi seninde dedigin gibi ayni evde yasanirdi yani kimse evlenmezdi. Avrupada oyle nerde aile yasantisi?????Herkes istedigiyle yasar kimse kimsenin kahrini cekmez dogan cocuklar ortada birakilir hooppp yeni askin evine ten uyumuna bakmaya.... Ondan yeni cocuklar...birini tanimak icin ayni evde yasamaya her anina sahit olmaya luzum yok.sen karsindakinin edebini ahlakini terbiyesini gorgusunu az cok biliyosan evdeki yasantisini da az cok bilirsin
Arkadaslar ten uyumu safsatadan baska bisey degil seviyosan afedersin terinin kokusunu bile seversin.sevmiyosan da parfumunun kokusu bile seni iter anlatabiliyomuyum?

bu mantık yıkılamaz... bır kızın kızlık zarı evlendıgı gun patladıgında o erkegın ılkıdırr ve bencee bu cok ama cok önemlı bır olay.. ve bunun degerını bılmeyecek adamı ben deşerim :D çünkü emin olun bu zamanda cok zor kız oglan kız bulmak.. ama bence namus kızlık zarında degıl ... kalpte..

Umarim o kizlik zarini patlaticak adam iktidarsiz cikmaz !

ten uyumu diye birşey yok diyen arkadaşlara , forumun cinsellik sayfalarını işaret ediyorum. evlendikten sonra kocası sapık mı çıkan ararsın , gay mi biseksüel mi... yada sevişirken küfür etmesini isteyen de var yada ters ilişki isteyen erkekler , ne ararsam mevcut. o kadınların dul kalması sorun olmuyo , ama evlenmeden önce sevişmiş olmak mı sorun oluyor ben anlamadım şimdi ?

ten uyumu diye birşey yok diyen arkadaşlara , forumun cinsellik sayfalarını işaret ediyorum. evlendikten sonra kocası sapık mı çıkan ararsın , gay mi biseksüel mi... yada sevişirken küfür etmesini isteyen de var yada ters ilişki isteyen erkekler , ne ararsam mevcut. o kadınların dul kalması sorun olmuyo , ama evlenmeden önce sevişmiş olmak mı sorun oluyor ben anlamadım şimdi ?

bosanirken kolayca zavalliiiii bosanmak zorunda kalmis kadincagiz rolüne sokulursun ama evlenmeden sevisince zorla O... rolüne sokuluyorsun. fark bu iste nikahi bastinmi gerisini dert etme

Back
X