• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkekler evlilik düşündükleri kadınla evlenmeden önce beraber olmak istermi??

bosanirken kolayca zavalliiiii bosanmak zorunda kalmis kadincagiz rolüne sokulursun ama evlenmeden sevisince zorla O... rolüne sokuluyorsun. fark bu iste nikahi bastinmi gerisini dert etme

valla benim çevremde kimse kimseye o..... demiyor kimse kimseye küfür yada hakaret etmiyor , kimse kimseyi asla aşağılamıyor sonuçta kimin zarı var kimin yok kimsede bilmez.

ama sizin çevreniz öyle sanırım yazık üzücü valla ...

valla benim çevremde kimse kimseye o..... demiyor kimse kimseye küfür yada hakaret etmiyor , kimse kimseyi asla aşağılamıyor sonuçta kimin zarı var kimin yok kimsede bilmez.

ama sizin çevreniz öyle sanırım yazık üzücü valla ...

:) ben demek istedigimi ifade edemedim üzgünüm. Benim cevremdede bu tarz insanlar yok :nazar: Toplumun büyük bi kismi bu düsüncelere sahip insanlardan olusuyor malesef...

ay ay ay ne yorumlar okudum yalebbim gözümün feri söndü resmen yaa.

bir erkek karşısındaki kadını evlenecekse de isteeeeer, evlenmeyecekse de isteeeer hatta sevmediği halde de ister. her türlü ister arkadaşım! bundan daha doğal bir şey de olamaz. benim sevdiğim beni istemiyorsa ya 'benden tiksiniyor' derim ya da 'robot bu galiba' diye şüphelenirim. burda esas mesele sizin cevabınız 'hayır' ise erkeğin takınacağı tavırdır.

çok üstünüze gelip bunaltacak kadar ısrar ederse o adamı çöpe atın derim ben.

evlilik öncesi ilişki, tamamen iki insanın rızasına kalmış bir şeydir. yapmak isteyen 'değersiz' olmadığı gibi yapmak istemeyen de 'kendini mal olarak gören kadın' değildir. sonuçta eşlerden hangisi kabahat işlerse işlesin, kadının haksız görüldüğü bir toplumda yaşıyoruz. o yüzden politik davrandıkları için suçlayamıyorum kadınlarımızı. gönül ister ki bekaret tabu olmasın ama o günlere maalesef daha çoook var.

bir de 'zar patlatmak' ne iğrenç bir tabirdir yahu! balon mu taşıyoruz bacak aramızda. töööbe töbe.

kişiye göre değişir bu istekler.her erkek sevdiği kadınla olmak ister elbet(sağlıklı her erkek) kimi cesaret edemez kimide örümcektir söyleyemez.yani bütün bunlar kişiye göre değişir.zihniyete göre.bekaret = namus demek değildir.bukadar kısıtlanmamalı namus kavramı.amusta her düşünceye göre değişir.kısaca şunu söyleyeyim evlenmeden öncede erkek sevdiği kadını ister.zaten hissettirir bence erkek sadece cinsel amaçlımı yanaşıyor yoksa sevdiği içinmi.kadın hisseder bunu.

Gunah olmasaydi seninde dedigin gibi ayni evde yasanirdi yani kimse evlenmezdi. Avrupada oyle nerde aile yasantisi?????Herkes istedigiyle yasar kimse kimsenin kahrini cekmez dogan cocuklar ortada birakilir hooppp yeni askin evine ten uyumuna bakmaya.... Ondan yeni cocuklar...birini tanimak icin ayni evde yasamaya her anina sahit olmaya luzum yok.sen karsindakinin edebini ahlakini terbiyesini gorgusunu az cok biliyosan evdeki yasantisini da az cok bilirsin
Arkadaslar ten uyumu safsatadan baska bisey degil seviyosan afedersin terinin kokusunu bile seversin.sevmiyosan da parfumunun kokusu bile seni iter anlatabiliyomuyum?

walla ayakta alkışlıyorum bu lafı :46:

İster tabii ki. Aşık olan adam sevdiği kadına dokunmak, onu hissetmek ister.
Kadın da ister bunu. İki insanın arasında bir çekim varsa birbirlerini istememeleri olanaksızdır.
Ayrıca bu kötü birşey değildir. Hiçbir kadın evlenmeden önce sevdiği adamla beraber oldu diye namussuz olmaz.
Sevgilisinin gözünde de olmaz, olmamalı.
Sadece bazı kişiliksiz erkekler vardır, bu durumu kullanıp karşısındaki kadını üzerek karaktersiz olduklarını ortaya çıkarırlar.
Seven erkek sevdiğine kıyamaz, evlenmeden de dokunmaz lafı safsatadır bana göre.
İki insanın rızası varsa ortada ne kıyılacak bir durum vardır ne de kıyılacak bir kadın.

böyle işler bulundugun çevreyle veya çağdaş olmakla olmaz. onla ten uyumunu gör sonra anlaşamazsın ayrılırsın, sonra neyse daha önce yaşamıştım zaten de başkasıyla ten uyumunu görüp ayrılırsın derken bu işin büyüsü de bozulur ,insan kendisine olan saygısını da kaybeder..evet kimisi için gerçekten çok normal birşeydir ve kaldırabiliyordur ama çoğu insan kendine bile itiraf edemediği kendi bile farkında olmadığı bir yere sürüklenir ve bunu çağdaşlık budur hangi kafada kalmş evlenmeyi beklemek düşünceleri altına sığınır ve empoze eder . nasıl el tutmak artık çok basit bir şey gibiyse, öpüşmek çok sıradan görülüyorsa, bu durum da o yola doğru ilerliyor. evet belki kimsenin elini tutmadan aşk yaşayacağımız bir çağda değiliz, belki öpüşmek aşkın buyusuyle çok kaçınılmaz birşey ama bir yerde dur demek lazım. herkesin hormonları var , ama insanın hormonları bir tek sevdiği insana değil göz zevkine hitap eden cinsel dürtülerini harekete geçiren ve hiç değer vermediği insanlara karşı da de cinsel çekim hisseder. bu direk aşkın getirisi diyemeyiz. asıl seven insan hormonlarını dizginleyip evlenmeyi bekler. bir kere çok günah bir şey. bu da geri kafalılık olarak nitelendirilmesin çok rica ediyorum. Allah ın nasip ettiği herkes bir gun inancını yaşar. zar deniyor geçiliyot ama o zar dediğiniz tıbben vücuda negatif veya pozitif bir etkisi yokken neden orda bulunuyor bir düşünün. hiçbirşey gereksiz yaratılmamıştır.
gün gelip evlendiğinde insan tertemiz olmak ister. bu o kadar basit birşey değil. insanların hayatını etkileyebilecek ve aşkın heyecanı içindeyken ve geleceği kestiremezken bu kadar acımasız davranıp belki de geleceğini karartmayın. nikah da imzadan ibaret birşey değildir. ben de toyken böyle düşünüyordum. ancak öyle değilmiş.

özetle; erkek de kadın da hoşlandığı kişiyi ister cinsel anlamda. aşık olunca daha çok ister belki en çok da aşık olunca ister. ama gerçekten seven insan bu isteğini napar eder dizginler ve evlendiğinde içi rahat gönlü rahat,biri diğerine kocam, diğeri ise karım diyebilirken beraber olurlar hem ruhen hem bedenen.

Son düzenleme:
bu konuya muhrumu basarım.şöyleki: erkekler evlenecekleri kadını arzularlar tabıkı ama cınsel anlamda yakınlık kurmazlar.erkek hem bekar kız ister, el değmemiş, hemde eşi olacak kişiyi düğüne kadar bekler.Bunu bizzat erkeklerin ağzından duydum.

cinsel anlamda beraberlık yaşıyorsa zaten o bayanla evlenmez erkekler.

bu konuya muhrumu basarım.şöyleki: erkekler evlenecekleri kadını arzularlar tabıkı ama cınsel anlamda yakınlık kurmazlar.erkek hem bekar kız ister, el değmemiş, hemde eşi olacak kişiyi düğüne kadar bekler.Bunu bizzat erkeklerin ağzından duydum.

cinsel anlamda beraberlık yaşıyorsa zaten o bayanla evlenmez erkekler.[/QUOTE

muhur basacak kadar çok erkeğe sormuş olmanız gerekir bu kadar emin konuşabilmek için...sanırım hep aynı düşünen erkekler üzerinize yapmışsınız araştırmanızı...

İster tabii ki. Aşık olan adam sevdiği kadına dokunmak, onu hissetmek ister.
Kadın da ister bunu. İki insanın arasında bir çekim varsa birbirlerini istememeleri olanaksızdır.
Ayrıca bu kötü birşey değildir. Hiçbir kadın evlenmeden önce sevdiği adamla beraber oldu diye namussuz olmaz.
Sevgilisinin gözünde de olmaz, olmamalı.
Sadece bazı kişiliksiz erkekler vardır, bu durumu kullanıp karşısındaki kadını üzerek karaktersiz olduklarını ortaya çıkarırlar.
Seven erkek sevdiğine kıyamaz, evlenmeden de dokunmaz lafı safsatadır bana göre.
İki insanın rızası varsa ortada ne kıyılacak bir durum vardır ne de kıyılacak bir kadın.

evlenmeden önce kızlar sevdiği erkekle beraber olmamalı.Çünkü erkeğin saygısı kalmaz o bayana karşı.Şimdiki kızlarımız maşallah seviyorum, elektrik alıyorum efendim diyerekten erkeği baştan dahi çıkarıyorlar.Günümüzde erkekler daha akıllı oldu bence, kızlarımız başıboş.Ailem nerden bılecek nerden duyacak dıyerekten küçücük yaşta bekaretlerini kaybediyorlar.Söyletmeyin şimdi beni.Neler görüyorum neler, kızlar ağırbaşlı olacaklar.sevsede lıbıdosu tavanda yapsa efendim, erkek arkadaşına hemen teslım olmayacak.Bana ister kızın , ister alkışlayın.

cinsel anlamda beraberlık yaşıyorsa zaten o bayanla evlenmez erkekler.

evlenenler çok .mesela benim eski erkek arkadaşım ben el değmemmeiştim senin tabirinle ama o beni bıraktı başka bir kadınla olmaya başladı .o kadnında daha önce ilişkileri olmuş belkide onla evlenicek .herkesde geçerli değil senin düşüncen .birlikte yaşadıkları kadınlarla evlenme düşünüyolar .

cinsel anlamda beraberlık yaşıyorsa zaten o bayanla evlenmez erkekler.[/QUOTE

muhur basacak kadar çok erkeğe sormuş olmanız gerekir bu kadar emin konuşabilmek için...sanırım hep aynı düşünen erkekler üzerinize yapmışsınız araştırmanızı...

kendini bılen saygılı erkeklere sordum .Her erkek anket cevabım değildir benim.edepli hayalı, saygılı erkek tercıhımdır. gerisi beni ilgilendirmez.Serseri çapkın takımla işim olmaz.

evlenenler çok .mesela benim eski erkek arkadaşım ben el değmemmeiştim senin tabirinle ama o beni bıraktı başka bir kadınla olmaya başladı .o kadnında daha önce ilişkileri olmuş belkide onla evlenicek .herkesde geçerli değil senin düşüncen .birlikte yaşadıkları kadınlarla evlenme düşünüyolar .

sakın bu düşüncelerle genç kızlarımızı yanlış yönlendırmeyın.edepli erkekten bahsediyorum ben.çapkın takımından değil.Kızlar ağır olacaklar sevdiğimi kaybederim beraber olmazsam dıye düşünenleri kınıyorum.

sakın bu düşüncelerle genç kızlarımızı yanlış yönlendırmeyın.edepli erkekten bahsediyorum ben.çapkın takımından değil.Kızlar ağır olacaklar sevdiğimi kaybederim beraber olmazsam dıye düşünenleri kınıyorum.
valla canım genelleme yapma kimse için .adamlar kaç senelik karılarını ne kadınlarla adatıyor gidiyor bide evleniyor onlarla .aşk bu kime aşık olacağını bilemezsin .adam aşık olmuştur evlenir çapkınlıkla alakası yok .çok düzgün insanlarda yapıyor bunu .yönlendirmek için demedim ben zaten .ama çok oluyor bunlar .

valla canım genelleme yapma kimse için .adamlar kaç senelik karılarını ne kadınlarla adatıyor gidiyor bide evleniyor onlarla .aşk bu kime aşık olacağını bilemezsin .adam aşık olmuştur evlenir çapkınlıkla alakası yok .çok düzgün insanlarda yapıyor bunu .yönlendirmek için demedim ben zaten .ama çok oluyor bunlar .

aşk bu kıme aşık olacağını bılemezsın gibi düşünceler karakteri ourmamış kıişilere aittir.evli kadın ve erkekten bahsedıyorsak, ırade dıye bırşey vardır.her bakışmada, her iltifatta kayma olursa ne olur düşünün bakalım yarının annneleri yapmayın yahu.

şöyleki: her erkekte lıbıdo tavan yapar ama kendını eğiten arzularını korelten, ıradesını terbıye eden erkek sayısı azda olsa vardır arkadaşım.

tamam sen genelde böyle olur diye konuşuyorsun öyle olmuyor demek istiyorum bende .erkekler artık evlenciği kızda bekaret aramıyor .

ciddi düşünmesinden ziyade,
karşısındaki insanın düşünceleri
önemli olmalı..birliktelik iki tarafla
olur..birinden biri istemiyorsa zorla
olmaz..her seven sevdiğini arzular,
ama nasıl yaşamak istiyorsa öyle yaşar...
birlikte olan insanlar sevilmiyor değiller..
yada birlik olmayanlar da çok sevidklerinden
değildir..böyle bir genelleme yapmayı çok
doğru bulmuyorum...:31:

Back
X