• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkekler evlilik düşündükleri kadınla evlenmeden önce beraber olmak istermi??

aşk bu kıme aşık olacağını bılemezsın gibi düşünceler karakteri ourmamış kıişilere aittir.evli kadın ve erkekten bahsedıyorsak, ırade dıye bırşey vardır.her bakışmada, her iltifatta kayma olursa ne olur düşünün bakalım yarının annneleri yapmayın yahu.

karekteri oturmammış mı ?ya arkadaşım sen diyorsun ki erkek evlenmeden istemez saygı duyar vs tamam öle erkeklerde var tabi .ama illada böle olucak diye birşey yok .artık devir çok değişti .erkekler evlenciği kızda farklı şeyler arıyor demek .ne bilim ben ben böle gördüm çok .kaşar diye nitelendirdiğimiz tipler hep en iyileriyle evleniyolar o nasıl oluyor ozaman ?

tamam sen genelde böyle olur diye konuşuyorsun öyle olmuyor demek istiyorum bende .erkekler artık evlenciği kızda bekaret aramıyor .

tekrar söylüyoum size, genç kardeşlerimiz bu yadıklarımızı okuyorlar yanlış yonlendırme yapmayın.Siz erkekleri ne görüyorsunuz? sorararım size.ciddi düşünen erkekler ıyı aile terbıyesı görmüş kişiler ( babam , erkek kardeşlerim de böyle söylüyor. erkek bakıre eş ister diye)

sevdiği erkeği kaybetmemek için bır sürü genç kız erkeğin her söylediğini yaparak hoşluk yatarmaya çalışıyorlar akılları sıra.sorarım sizin gibi düşünenlere: madem erkek bakıre eş istemıyor bu zamanda neden gidip afedersiniz yorgan dıker gıbı eşi olacak adamı kandırıyor kızlar ? kızlık zarını dıktırıp ne kadar basıt düşünüyorsunuz şaşarım size.
yapmayın etmeyın her düşündüğünüzü yazmayın burda.internet çıktı herşey ortada maşşallh.

karekteri oturmammış mı ?ya arkadaşım sen diyorsun ki erkek evlenmeden istemez saygı duyar vs tamam öle erkeklerde var tabi .ama illada böle olucak diye birşey yok .artık devir çok değişti .erkekler evlenciği kızda farklı şeyler arıyor demek .ne bilim ben ben böle gördüm çok .kaşar diye nitelendirdiğimiz tipler hep en iyileriyle evleniyolar o nasıl oluyor ozaman ?

sizin tabırınızle kaşar tıpler ıyı peynır olmadıkları için kaşarı kalıte sayıyorlar kendını bılmeyen erkekler.Çevre önemli değerler için.mesela terbıyelı bır aileden gelen erkek kaşar değil, peynır ister, kendısı zamanla onu kaşar kıvamına getırır tövbe tövbe konuşturuyorsunuz beni.
kaşar kadın hiçbir zaman ıyı bır eş ıyı bır anne olamaz.Bu sadece benım düşüncem değil, uzman gözüylede böyledir.kaşarlaşmış kadın tek erkekle yapamaz.evlenınce kocasınıda aldatır. olur sana yumurtalı kaşar yaaa.

tekrar söylüyoum size, genç kardeşlerimiz bu yadıklarımızı okuyorlar yanlış yonlendırme yapmayın.Siz erkekleri ne görüyorsunuz? sorararım size.ciddi düşünen erkekler ıyı aile terbıyesı görmüş kişiler ( babam , erkek kardeşlerim de böyle söylüyor. erkek bakıre eş ister diye)

sevdiği erkeği kaybetmemek için bır sürü genç kız erkeğin her söylediğini yaparak hoşluk yatarmaya çalışıyorlar akılları sıra.sorarım sizin gibi düşünenlere: madem erkek bakıre eş istemıyor bu zamanda neden gidip afedersiniz yorgan dıker gıbı eşi olacak adamı kandırıyor kızlar ? kızlık zarını dıktırıp ne kadar basıt düşünüyorsunuz şaşarım size.
yapmayın etmeyın her düşündüğünüzü yazmayın burda.internet çıktı herşey ortada maşşallh.

canım kimseyi yönlendirdiğim yok benim ya .ben yaşadım gördüm yorum yapıyorum okadar .çevremdede çok var .gidin erkek arkadaşınıla bilikte olun demiyorum kimseye .
valla canım bilmiyorum ben bakirelik zaten zardan ibaret değil bana göre o ayrı hikayede .erkekler bakirelik aramıyor bunu çok iyi biliyorum .a şöle cahil bir kesimden geliyorsa evet namus onun için çok önemli olabilir ama ben okumuş kültürlü tiplerden bahsediyorum .bu arada yaram yok gocunmuyorum bu konuda ama benim yaşadıklarım bunu gösteriyıor bana .

İnsan sevdiği insanı arzular tabiki ama illaki arzuluyorum diye de cinsel bir birliktelik yaşaması gerekmez.
Bazı şeylerin güzelliği gizliliğinde saklıdır.
İki insanın en özel anını ,en özel kararı olan evlilik kararından sonraya bırakması da son derece normal ve hatta güzel olanıdır.
İnsan olarak herşeyi öyle kolay tüketiyoruz ki ,sevgimiz ,duygularımız ,cinselliğimiz de buna dahil oldu artık .
Artık hemen bir günde sevip ,sevişip,evlenir olduk.
Peki olması gereken bu mudur?
İstediğimle hemen sevişirim ,bu güzel duyguyu hemen tüketirim kime ne diyenler vardır tabiki..
Ama durup düşünürseniz hayat içerisinde çabucak tüketilen şeylerin kısa süre sonra anlam ifade etmediğini görürüz.
Cinsellik de bunlardan bir tanesi.
Evlenmeden önce beraber yaşamak da öyle.
İnsanlar evlenmeden önce bir takım şeyleri yaşadıklarında herşeye erken başlamış ,erken yaşamış oluyorlar ,öyle ki evlendiğiniz ilk geceki utangaçlığı ,mahremiyeti, o duyguyu bile yaşamaktan yoksun oluyorsnuz bu durumda..
Halbuki o ilk heyecan ,o anki duyguların tadı bambaşka ve asla unutulmayacak anlar..
Evlenmeden önce de bu duygular yaşanabilir ama kısmen ,gelinlik içerisinde o anı yaşamak var ,sıradan bir şekilde yaşamak var..
İşte kendi elimizle yaşayabileceğimiz bu güzel duyguları yaşamaktan mahrum ediyoruz kendimizi...
Dedimya herşeyi çabuk tüketiyoruz diye ,işte buna en güzel örnek bu ..
Cinselliği evlendikten sonraya saklamanın sevişmek için evlenildiğini düşündürten yanına bakmaktansa bir de bu tarafına bakmak sanırım olaya bahane bulmaya çalışmaktan ziyade güzel ve özel taraflarını görmek babında bize çok şey katacaktır diye düşünüyorum.
Kaldıki evlenmeden önce cinselliği yaşamak kolay olan ,evlendikten sonraya saklamak zor olanıdır ve her zaman hayatta zor olan şeyler insanları daha çok tatmin ve mutlu eder..
En basiti insan bir kız arkadaşı ile arasındaki arkadaşlığını aynı ortamda yaşamıyorken gayet güzel yaşarken ,aynı eve çıkıp yaşamaya başladıklarında hemen tüketip düşman haline bile gelebiliyor..
Erkeği bırakın hemcinslerimizle bile bu durumları yaşarken ,neden böyle oluyor diye soruyor muyuz kendimize acaba ?
İşte bu sorunun cevabı herşeyi çabuk tüketmekten kaynaklanıyor.
Herşeyi bir anda yaşamak ,bitirmek ,bir diğer hayata geçmek istiyoruz..
Adam akıllı ,mantıklı ,duygulu ,sakin ama emin adımlarla yaşamayı bilmiyoruz ,unuttuk artık .
Bir yiyecek düşünün.Onu beş dakikada hızlı hızlı yediğinizde mi tadına varırsınız ,yoksa sindire sindire yavaş yavaş yediğinizde mi ?
Hızlı yediğinizde ne tadından birşey anlarsınız ne tuzundan ,üstüne üstlük kısa süre sonra midenize oturur ,ağrı bile yapar öyle değil mi ?
Peki yavaş yavaş yediğinizde ne olur ? HEM tadına doya doya varırsınız hem mideniz sağlıklı kalır..
İşte cinsellik de böyle bir şey ..

Erkeklerin içerisinde de evlilik kurumuna saygısı olan ,duygularını hemen tüketme çabası içerisinde olmayan ,güzel ve özel şeyleri yavaş yavaş sindirerek tadına varmaya çalışan bir erkek elbetteki bekleyecektir ..
Zaten hemen sevişmeye çalışan kişinin aklı sevişmekten öteye geçmez.
AmA ASIL amacı sevişmekten öte olan bir insan ,cinselliğin tek başına hayvani bir duygu olmadığını farkeder ve bunu evlilikten sonraya saklar ki anlamını bulsun ..

Son düzenleyen: Moderatör:
sizin tabırınızle kaşar tıpler ıyı peynır olmadıkları için kaşarı kalıte sayıyorlar kendını bılmeyen erkekler.Çevre önemli değerler için.mesela terbıyelı bır aileden gelen erkek kaşar değil, peynır ister, kendısı zamanla onu kaşar kıvamına getırır tövbe tövbe konuşturuyorsunuz beni.
kaşar kadın hiçbir zaman ıyı bır eş ıyı bır anne olamaz.Bu sadece benım düşüncem değil, uzman gözüylede böyledir.kaşarlaşmış kadın tek erkekle yapamaz.evlenınce kocasınıda aldatır. olur sana yumurtalı kaşar yaaa.

ben dmiyorum kaşar bu arada .yani öle denir ya toplumda .valla keşke senin dediğin gibi basit olsa .ama maalesef öle değil işte.

kızlar çok merak ediyorum erkek gerçekten sevdiği değer verdiği ciddi şeyler düşündüğü kadınla evlilik öncesi beraber olmayı istermi veya bu durum sadece samimiyetsiz ilişkilerdemi geçerli?? bir arkadaşım erkekler kesinlikle gerçekten sevdiği kızlar için o tarz şeyler düşünmez diyo benim fikrimde bence erkekler en çok sevdiği kişileri arzular peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?? bu duruma hep beraber açıklık getirelimmi???

gerçekten seven erkeklerin sevdikleriyle münasebeti masum öpücükelrden ileriye gitmezmi:26:yada tam tersimi o zaman nasıl anlıcaz gerçekten seveni :50:

gerçekten seven erkek sevdiğini çıplak görse kendiside soyunan değil üstünü örtendir.:40::40::40:

Su son 1 sene içerisinde erkek arkadaşıyla beraberlik yaşayıp o kadar evlenen arkadaşım var ki..Birbirlerini deliler gibi seven çiftler birde bunlar.Yani her erkek aramıyor bunu.Fakat her erkek bir değil tabi.Hatta kuzenımden örnek vereyim.Daha önce 9 yıllık ilişkisinde beraber olmuştu erkek arkadasıyla.Fakat ayrıldılar.Şimdiki eşiyle daha çıkarlarken nasıl açıklarım bu durumu diye kara kara düşünürken çocuk geçmişin önemli değil dedi ve kuzenım daha erken demesine ragmen nikah masasına oturttu kızı.Böyle durumlar belki istisnadır ama yok değil.Böyleleri var diye de erkek arkadaşınla beraber olucaksın diye bir durumda yok.Yapıyorlar diye de kimseyi yargılamanın alemi de yok tabi !

Su son 1 sene içerisinde erkek arkadaşıyla beraberlik yaşayıp o kadar evlenen arkadaşım var ki..Birbirlerini deliler gibi seven çiftler birde bunlar.Yani her erkek aramıyor bunu.Fakat her erkek bir değil tabi.Hatta kuzenımden örnek vereyim.Daha önce 9 yıllık ilişkisinde beraber olmuştu erkek arkadasıyla.Fakat ayrıldılar.Şimdiki eşiyle daha çıkarlarken nasıl açıklarım bu durumu diye kara kara düşünürken çocuk geçmişin önemli değil dedi ve kuzenım daha erken demesine ragmen nikah masasına oturttu kızı.Böyle durumlar belki istisnadır ama yok değil.Böyleleri var diye de erkek arkadaşınla beraber olucaksın diye bir durumda yok.Yapıyorlar diye de kimseyi yargılamanın alemi de yok tabi !

bencede yargılamamk gerekir .belki çok sevdi kadnırıldı yaşadı bunu ne yani ne demek .çok saçma buluyorum bu tarz şeyleri .benimde çevremde çok var birlikte yaşayıp evlenen hatta çoğunluğu böle .

evlenmeden önce kızlar sevdiği erkekle beraber olmamalı.Çünkü erkeğin saygısı kalmaz o bayana karşı.Şimdiki kızlarımız maşallah seviyorum, elektrik alıyorum efendim diyerekten erkeği baştan dahi çıkarıyorlar.Günümüzde erkekler daha akıllı oldu bence, kızlarımız başıboş.Ailem nerden bılecek nerden duyacak dıyerekten küçücük yaşta bekaretlerini kaybediyorlar.Söyletmeyin şimdi beni.Neler görüyorum neler, kızlar ağırbaşlı olacaklar.sevsede lıbıdosu tavanda yapsa efendim, erkek arkadaşına hemen teslım olmayacak.Bana ister kızın , ister alkışlayın.
Niye kızayım size, düşünceniz farklı olabilir.
Ama tüm erkekleri kapsayacak şekilde konuşuyorsunuz.
Beraber olduğu kadına erkeğin saygısı kalmaz ne demek allah aşkına?
Bunu söyleyemezsiniz, çevrenizde ki 3-5 erkeğin bakış açısına göre söyleyemezsiniz en azından.

Baya derin konu bu. Gercekten seven ve evlenmeyi dusunen erkek bekler. Hepsi aman canim bekaret onemli degil , hangi cagda yasiyoruz der ama gider bakire kizla evlenir. Bu bakire kiz da gercekten bakire midir o da tartisilir. Kizlarin %90 i bakire degil artik. Baska yollar deniyorlar oyle bakire kaliyorlar ya da herseyi deneyip diktirme yolunu giriyorlar. O kadar cok ki bunlari yapan. Bunlara super rezil diyorum ben. Ya edebinle bakire kal ya da edebinle bakire kalma ama kimseyi de kandirma. Ben bile erkek olsaydim bunlara guvenip evlenmezdim. Akilli olan erkek zaten anlar.

Baya derin konu bu. Gercekten seven ve evlenmeyi dusunen erkek bekler. Hepsi aman canim bekaret onemli degil , hangi cagda yasiyoruz der ama gider bakire kizla evlenir. Bu bakire kiz da gercekten bakire midir o da tartisilir. Kizlarin %90 i bakire degil artik. Baska yollar deniyorlar oyle bakire kaliyorlar ya da herseyi deneyip diktirme yolunu giriyorlar. O kadar cok ki bunlari yapan. Bunlara super rezil diyorum ben. Ya edebinle bakire kal ya da edebinle bakire kalma ama kimseyi de kandirma. Ben bile erkek olsaydim bunlara guvenip evlenmezdim. Akilli olan erkek zaten anlar.

bu istatsilik rakamları neye dayanarak yapıyorsunuz anlamıyorum .benim çevremdeki erkeklerin hepsi bakire olmayanlarla evleniyor valla .ben nerde yaşıyorum acaba ?hatta daha iyi evlilikler yapıyolar en iyisini buluyorlar .

kendini bılen saygılı erkeklere sordum .Her erkek anket cevabım değildir benim.edepli hayalı, saygılı erkek tercıhımdır. gerisi beni ilgilendirmez.Serseri çapkın takımla işim olmaz.

sizin gibi yani...sizin gibi düşünmeyenler kendini bilmeyen edepsiz insanlar...hımmm anladım...ama dünya sizin zannettiğinizden daha büyük....

sizi ayakta alkışlıyorum :81::81::81:

canım kimseyi yönlendirdiğim yok benim ya .ben yaşadım gördüm yorum yapıyorum okadar .çevremdede çok var .gidin erkek arkadaşınıla bilikte olun demiyorum kimseye .
valla canım bilmiyorum ben bakirelik zaten zardan ibaret değil bana göre o ayrı hikayede .erkekler bakirelik aramıyor bunu çok iyi biliyorum .a şöle cahil bir kesimden geliyorsa evet namus onun için çok önemli olabilir ama ben okumuş kültürlü tiplerden bahsediyorum .bu arada yaram yok gocunmuyorum bu konuda ama benim yaşadıklarım bunu gösteriyıor bana .

bakirelik konusundaki fikirleriniz sizindir saygı duyarım tabii ki. ancak sizin aksinizde düşünen insanlara genelleme yapmayın derken kendiniz erkekler bakirelik aramıyor bunu çok iyi biliyorum diyorsunuz ben bu çelişkiyi anlayamadım. ayrıca cahil bir kesimden gelen için namus çok önemli olabilir çıkarımını yapma hakkını ne size ne bir başkasına kesinlikle tanımıyorum. bu ne demek. eğer kültürlü insandan bahsediyorsanız benim çevremde alası var. Türkiye nin zaten EN iyi, Avrupa nın en iyilerinden, en elit, vizyonu en geniş olan sayılı üniversitelerinden birinde okuyorum. Geleceğin en önemli mühendisleri, mimarları, psikologları, diplomatları, müsteşarları aklınıza her ne geliyorsa işte bunlar benim çevrem. Bu insanların sosyokültürel düzeyleri ortalamanın epeyce üzerinde. Ve bu insanlar kendilerinin ve evlenmeyi düşündükleri insanın namusuna çok önem veriyor. evet öyle! ve evet tabii ki önem vermeyenler de var. bunlar ya bir gun biriyle öbür gün başkasıyla gönül eğleyen, ya da kommünal yaşamı benimseyip yaşayan insanlar. ki bunların bile hepsi bu şekilde değil. kültür demek namusa bekarete edebe önem vermemek değildir.

batı özentisi olmanın bir anlamı yok. (burdan itibaren sözüm size değil, genel yazıyorum.) amerikan rüyası diye bir şey yok. toz pembe gördüğünüz hayal ettiğiniz gibi değil hiçbirşey. o filmlerde dizilerde gördükleriniz gibi değil. şimdilerde amerika ve avrupa ülkeleri bunu değiştirmek istiyorlar artık önune geçemiyorlar. hani isveç i herkes cennet sanar ya. yok öyle bir şey. şu an isveç te erkeklerin %58 i , kadınların %68 i 50 küsur yaşlarını geçtikten sonra akli dengesini kaybediyor. (yaşlılık belirtilerinden bahsetmiyorum, bildiğiniz akıl sağlığı) ve bu evlilik öncesi ilişkinin doğallaşması, yaygınlaşması ve zincirleme olarak gelen sokakta ırza geçme olaylarının çoğalmasıyla oldu. ( özelden sağlam kaynaklar verebilirim.) siz şimdi ohh ben yaşadım çok güzel diye anlatarak başkalarını da cesaretlendirerek belki bir kişinin hayatına mal oluyorsunuz. Burayı genç, daha ne istediğini bilmeyen, her aşık oldugunu hayatının aşkı hayatı boyunca sürecek aşkı zanneden insanlar da okuyor. Sizler memnunsunuz ve belki de hayatınız boyunca da memnun kalacaksınız diye diğer insanlar öyle olacak diye birşey yok. Daha yaşar yaşamaz pişman olacaklar belki ve siz yanlarında olmayacaksınız, onlar yalnız olacaklar. Bu insanların gelecekteki psikolojisine, hayatına ve belki herşeyine sebep olmayın. :20:

bu istatsilik rakamları neye dayanarak yapıyorsunuz anlamıyorum .benim çevremdeki erkeklerin hepsi bakire olmayanlarla evleniyor valla .ben nerde yaşıyorum acaba ?hatta daha iyi evlilikler yapıyolar en iyisini buluyorlar .

Benim sadece bir bakire kiz arkadasim var. Bir arkadasim da doktor o kadar cok diktirmeye gelen var ki. Daha iyi evlilik derken ne demek istiyorsun. Evlilik yapmak onemli degil ki evliligi surdurmek onemli. Evlilikleri suruyor mu acaba. Cevremde bosanmayan cok az kisi var. Ben cok iyi gozlemlerim ki erkekler de artik guvenmiyor kizlara diktiren biriyle evlenmektense bakire olmayan kizlarla evlenirler. Erkeklerin kullandiklari tabirleri buraya yazmiycam cunku cok kaba. Hakikaten sen nerde yasiyorsun:))

haahaa çok komik...

bir kadın eninde sonunda kaşar olmalı yani...ilginç bir bakış açısı

ben peynir olmayı reddedip insan olarak kalmayıı tercih ediyorum arkadaşım...

sizi ayakta alkışlıyorum :81::81::81:

bakirelik konusundaki fikirleriniz sizindir saygı duyarım tabii ki. ancak sizin aksinizde düşünen insanlara genelleme yapmayın derken kendiniz erkekler bakirelik aramıyor bunu çok iyi biliyorum diyorsunuz ben bu çelişkiyi anlayamadım. ayrıca cahil bir kesimden gelen için namus çok önemli olabilir çıkarımını yapma hakkını ne size ne bir başkasına kesinlikle tanımıyorum. bu ne demek. eğer kültürlü insandan bahsediyorsanız benim çevremde alası var. Türkiye nin zaten EN iyi, Avrupa nın en iyilerinden, en elit, vizyonu en geniş olan sayılı üniversitelerinden birinde okuyorum. Geleceğin en önemli mühendisleri, mimarları, psikologları, diplomatları, müsteşarları aklınıza her ne geliyorsa işte bunlar benim çevrem. Bu insanların sosyokültürel düzeyleri ortalamanın epeyce üzerinde. Ve bu insanlar kendilerinin ve evlenmeyi düşündükleri insanın namusuna çok önem veriyor. evet öyle! ve evet tabii ki önem vermeyenler de var. bunlar ya bir gun biriyle öbür gün başkasıyla gönül eğleyen, ya da kommünal yaşamı benimseyip yaşayan insanlar. ki bunların bile hepsi bu şekilde değil. kültür demek namusa bekarete edebe önem vermemek değildir.

batı özentisi olmanın bir anlamı yok. (burdan itibaren sözüm size değil, genel yazıyorum.) amerikan rüyası diye bir şey yok. toz pembe gördüğünüz hayal ettiğiniz gibi değil hiçbirşey. o filmlerde dizilerde gördükleriniz gibi değil. şimdilerde amerika ve avrupa ülkeleri bunu değiştirmek istiyorlar artık önune geçemiyorlar. hani isveç i herkes cennet sanar ya. yok öyle bir şey. şu an isveç te erkeklerin %58 i , kadınların %68 i 50 küsur yaşlarını geçtikten sonra akli dengesini kaybediyor. (yaşlılık belirtilerinden bahsetmiyorum, bildiğiniz akıl sağlığı) ve bu evlilik öncesi ilişkinin doğallaşması, yaygınlaşması ve zincirleme olarak gelen sokakta ırza geçme olaylarının çoğalmasıyla oldu. ( özelden sağlam kaynaklar verebilirim.) siz şimdi ohh ben yaşadım çok güzel diye anlatarak başkalarını da cesaretlendirerek belki bir kişinin hayatına mal oluyorsunuz. Burayı genç, daha ne istediğini bilmeyen, her aşık oldugunu hayatının aşkı hayatı boyunca sürecek aşkı zanneden insanlar da okuyor. Sizler memnunsunuz ve belki de hayatınız boyunca da memnun kalacaksınız diye diğer insanlar öyle olacak diye birşey yok. Daha yaşar yaşamaz pişman olacaklar belki ve siz yanlarında olmayacaksınız, onlar yalnız olacaklar. Bu insanların gelecekteki psikolojisine, hayatına ve belki herşeyine sebep olmayın. :20:
bak arkadaşım bende istanbulun en iyi okullarından birinden mezunum .benimde çevrem geniş .beni tanımadan bunları bana söyleme .ben burdan birşey dedim diye kimseye örnek vs olmuyorum .herkesin aklı fikri var .aşık olan bir kadının o erkekle birlikte olması çok doğal .asıl sizin bu tutumlarınız yüzünden genç kızlar intihara sürükleniyor ,aileler kızları okula göndermiyor ,kızlar namus davasına ölüyolar pisi pisine .madem bu kadar kültürlü bir insansın aç oku kitapları .doğuda neler oluyor orhan pamuğun bile kitabı var bu konuda .senin namus dediği şey dürüstlüktür benim için zar parçası değil
benim çevremde gayet okumuş aklı başında insanlar .bir kızı seviyor evleniyor adam bu kadar net .onu sevdiği için evleniyr bakire olduğu için değil .bu benim fikrim genelleme vs yapmıyorum .biliyorum türkiyed çok fazla senin gibi düşünen insan var ama bunların yıkılması gerekir kaldı ki o erkek evlenmeden önce bakir olmuyor .erkek yapar eder kadın yapamaz mantığı boş yere okumuş cahil kalmış insanlar .arkadaşım sen burda değil amerikadada okusan aynı kalırsın .okumakla kültürlü olunmuyor batı özentisi vs bunlar komik laflar .medeniyet bakımından batıya özenirim evet .suç mu bu?

Benim sadece bir bakire kiz arkadasim var. Bir arkadasim da doktor o kadar cok diktirmeye gelen var ki. Daha iyi evlilik derken ne demek istiyorsun. Evlilik yapmak onemli degil ki evliligi surdurmek onemli. Evlilikleri suruyor mu acaba. Cevremde bosanmayan cok az kisi var. Ben cok iyi gozlemlerim ki erkekler de artik guvenmiyor kizlara diktiren biriyle evlenmektense bakire olmayan kizlarla evlenirler. Erkeklerin kullandiklari tabirleri buraya yazmiycam cunku cok kaba. Hakikaten sen nerde yasiyorsun:))

istanbulun göbeğinde yaşıyorum ben .erkeklerin neye güvenip güvenmediği beni ilgilendirmez.başka kızları kullanırken bekaret vs demiyorla ama dimi.bu ne iki yüzlülük ya .yap et milletin kızına sonra kız istiyorum ben .o kızda ne kadar kız tartışılır neyse size laf anlatılmaz .duvarlarınız yıkılmaz çünkü .gerçekleri göremiyorsunuz .örf,adet vs bir gram ilerleme yok bide okudum diyrosunuz ya .

haahaa çok komik...

bir kadın eninde sonunda kaşar olmalı yani...ilginç bir bakış açısı

ben peynir olmayı reddedip insan olarak kalmayıı tercih ediyorum arkadaşım...

hepimizn sonu demek öyle görüyorlar .okudum vs diyorlar bide ne okumuşsa artık .hala erkekler bakire kız ister şöyle olun ,erkekler şunu ister böle olun ,kimse demiyor karekterli olun diye .kadını meta gören zihniyet değişmez aslada değişmeyecek ama benim çevremde çok var gerçekten sevip evlenen .
sonra erkekler neden aldatttı ?neden boşadı beni vs .sen olursan böle herşeyde müstahhak sana .milletin karıısnı kızına bak her şeyi yap sonra da namus bekçiliği yap .bide anltamışş erkekler öle yaşıyolarmış sonra evlenmeye gelince böle bölemiş marifet sanki .evlendikten sonrada yapıyolar canım benim siz uyuyun daha .

istanbulun göbeğinde yaşıyorum ben .erkeklerin neye güvenip güvenmediği beni ilgilendirmez.başka kızları kullanırken bekaret vs demiyorla ama dimi.bu ne iki yüzlülük ya .yap et milletin kızına sonra kız istiyorum ben .o kızda ne kadar kız tartışılır neyse size laf anlatılmaz .duvarlarınız yıkılmaz çünkü .gerçekleri göremiyorsunuz .örf,adet vs bir gram ilerleme yok bide okudum diyrosunuz ya .

Genel konustum. Erkekler boyle dusunuyor dedim. Ben de avrupanin gobeginde yasiyorum ama bu erkekleri degistirmiyor. Erkek her yerde erkektir. Cok kaba konusuyorsun. Neyse sana laf anlatilmaz bence o yuzden sustum !

Back
X