erkekler iligiden neden hoşlanmaz

tabıkı karakter meselesı, benımkıde benı nıye kıskanmıyorsun dıyor mesala :37: ama kıskanıncada cok bunaltıyorsun oluyor yapmacıktan kıskandım dıye :27: benımkıde ayrı bır dengesız yanı

kıskançlık kadar kötü bir şey yok bence bana karşı yapılan kıskançlığı kendime hakaret sayarım hem bana hem kendine güveni olmadığını düşünürüm.

benim herf ilgiden baskıdan bunaldığını söyler. çünkü o bir yere gidince bin kere ararım nerdesin ne zaman gelirsin diye..

ama bir gün gittiğinde aramasam, eve girer girmez hışımla sorar: "artık arayıp sormuyorsun da...ne işle meşguldun ki aklına gelmedim"...

çok güldüm buna Allah bozmasın demek ki erkekler ilgiyi seviyor mu aslında diye düşünüyorum bazen

Hepsi ayni degilki.
Kimisi henen boguyorsun beni der, kimisi de hic aramiyorsun diye
sikayet eder.
Kadinlar hayatlarindaki erkegi tanir ona göre davranir.
Ben esimi çok sık aramam mesela o yüzden de hic öyle
bir konusma gecmedi aramızda.

evet herkes bir değildir ama ban aöyl ebir anlatıyordu ki bir yere gittiğinde kimse haber vermiyor diye sen çok merak ediyorsun diye birde ilk sevgilimdi erkekler hakkında pek bilgim yoktu bende inanıyordum sonra bir sorayım sizlere dedim hepsi mi aynı diye

Benim eşimde ilgiden çok hoşlanır... Her an onun için bir şeyler yapayım, arkadaşlarının yanında gururunu okşayım, onun için endişe duyayım, onun iyiliği için çalışayım vs vs... Bende tam tersi hiç ilgiden hoşlanmam kendisi benden ilgi beklediği için çok üzerime düşer ama ben sıkılırım bu seferde :14::14::14::14:

ne güzel Allah bozmasın hep böyle olun inşAllah bazen diyorum iki ilgi bekleyen insan birlikt eolsa dah amı güzel olur du diye

Ben, sevgilinin onceki iliskisinde ona asiri baski yapan, hesap soran biriyle beraber oldugunu dusunuyorum. O kisi sevgilini o kadar bunaltmis ki, senin normal sekilde sordugunu o yuzden hesap sorma gibi algiliyor. Tik kalmis sevgilinde.

önceki sevgilisini bilmiyorum lise de çıkmışlar ama bana hiç bundan bahsetmedi aradanda baya uzun zaman geçmiş ama evde sorguya çeken nerdesin geç gelme diyen bir ailesi var acaba ondan mı böyle düşünüyor diye aklıma geldi şimdi

Nerdesin, napıyorsun mevzusu beni de çok sıkıyor.

Ayrıca ilgi göstermek nerdesin napıyorsun demekle olmaz. Yanlış bir bakış açısı. :31:

Yoksa erkekler ilgiyi çok sever. Tabi ki kadın nasıl ilgi göstereceğini bilirse... :31:

bu nerdesin ne yapıyorsun kelimesini yüzeysel yazmıştım aslında açıklaması gittiğin yere ulaştın mı vaktin nasıl geçti geç mi geleceksin veya bir yere gidiyorsan kiminle gidiyorsun anlamında nazikçe sorular sorgu anlamında değil bu da mı o anlama geliyor onu anlamadım :44:

ben de sevgilimin telefonunu bilgisayarını filan karıştırmadığım halde bana kendisini kısıtlıyormuşum muamelesi yapıyor çok sinir oldum
hatta dün kavga ettik, bişi mi saklıyorsun sen diye aşırı deli etti beni
karıştırmak istesem alasını yaparım
kaldı ki kendi sürekli benim mesajlarımı okur faceten filan, telefonumu karıştırır.

yani bu erkekleri anlamak o kadar zor geliyor ki bana hiç bir zaman çözemedim çözemiycem de sanırım her kadın yani genelleme yapmak istemem de erkek arkadaşının ya da eşini arada bir kontrol eder kim etmez ki

tabıkı karakter meselesı, benımkıde benı nıye kıskanmıyorsun dıyor mesala :37: ama kıskanıncada cok bunaltıyorsun oluyor yapmacıktan kıskandım dıye :27: benımkıde ayrı bır dengesız yanı

kişi zorlada kıskanamaz ki :31: erkekler gerçekten de böyle kıskanmazsın sevmiyor olur kıskanırsın bunaltıyorsun olur acab akıskanınca kendilerine mi güven geliyorda öyle davranıyorlar

bu soruna cevap veremeyeceğim canım zira erkek arkadaşım ilgiden aşırı hoşlanır... 'beni bunalt, ilginle boğ' dediği bile olmuştur yani... 'neredesin' 'kiminlesin' 'hayır o kızla görüşmeyeceksin' 'hayır oraya gitmeyeceksin' tarzı soru ve emir kiplerini mutlulukla karşılar... bense hayatına müdahale etmeyi hiç sevmem... arada o mutlu olsun diye yapıyorum, ilginç değil mi :)))[/QUOTE

o zaman sen çok şanslısın sanırım ya da erkek arkadaiın gerçekte olması gibi davranıyor heralde maşALLAH :nazar:

hayatında ilgiye hep hasret kalmış çünkü, saçma sapan ve kısa süreli ilişkileri olmuş... şanssızmış denilebilir, bu yüzden ilgi göstermeyi ya da kıskanılmayı sevgi göstergesi olarak algılıyor sevgilim... ben de kıskancımdır zaten, isabet oldu :))) gerçi asla sıkma taraftarı değilim, ki 'arkadaşlarınla görüş istersen rahatlarsın' tarzı davranışlarım da çoktur. dengeyi kurmak önemli, ilgiyi sevmeyen erkekler içinse bunu çaktırmadan yapmak... bir arkadaş paylaşımdan bahsetmiş, evet o da çok doğru, paylaşırız herşeyi 'şöyle yaptım, böyle oldu, şuraya gittim' gibi, asla hesap vermek değil ama anlatmazsak rahat edemiyoruz :))

maşallah, Allahım herkese dilediği gibi eş/sevgili nasip etsin :)

hayatında ilgiye hep hasret kalmış çünkü, saçma sapan ve kısa süreli ilişkileri olmuş... şanssızmış denilebilir, bu yüzden ilgi göstermeyi ya da kıskanılmayı sevgi göstergesi olarak algılıyor sevgilim... ben de kıskancımdır zaten, isabet oldu :))) gerçi asla sıkma taraftarı değilim, ki 'arkadaşlarınla görüş istersen rahatlarsın' tarzı davranışlarım da çoktur. dengeyi kurmak önemli, ilgiyi sevmeyen erkekler içinse bunu çaktırmadan yapmak... bir arkadaş paylaşımdan bahsetmiş, evet o da çok doğru, paylaşırız herşeyi 'şöyle yaptım, böyle oldu, şuraya gittim' gibi, asla hesap vermek değil ama anlatmazsak rahat edemiyoruz :))

maşallah, Allahım herkese dilediği gibi eş/sevgili nasip etsin :)

işte bazı erkekleri paylaşımı baskı hesap vermek olarak algılıyor her erkek böyle değilmiş demek ki biraz olsun umudum yükseldi kafama göre birini bulma konusunda çünkü bana her erkek ne yaptığını söylemez kendi dünyası olurmuş bir hafta görüşülmez ki özlenirmiş onun düşünceleri böyleydi

benim ise yaptıklarımızı anlatmak paylaşmak yanında olduğunda dahi özlenen bir sevgiydi :17::17:

birgün böyle biri olur mu böyle erkek varmı kaldımı dünyada diye merak ediyorum ondan sizlere de sormak istedim

işte bazı erkekleri paylaşımı baskı hesap vermek olarak algılıyor her erkek böyle değilmiş demek ki biraz olsun umudum yükseldi kafama göre birini bulma konusunda çünkü bana her erkek ne yaptığını söylemez kendi dünyası olurmuş bir hafta görüşülmez ki özlenirmiş onun düşünceleri böyleydi

benim ise yaptıklarımızı anlatmak paylaşmak yanında olduğunda dahi özlenen bir sevgiydi :17::17:

birgün böyle biri olur mu böyle erkek varmı kaldımı dünyada diye merak ediyorum ondan sizlere de sormak istedim

bir hafta görüşülmez miymiş, kolayına kaçmış o biraz bence canım...
şu an hayatında mı o erkek arkadaşın bilmiyorum ama şayet yalnızsan başka biri olduğunda en baştan tavrını belli edersin.. açık açık konuşmak değil de sanki senin için ilişkinin gereği gibi davranır ve belirtirsen davranışlarınla seni seven bir adamın kayıtsız kalacağını sanmıyorum...

bir hafta görüşülmez miymiş, kolayına kaçmış o biraz bence canım...
şu an hayatında mı o erkek arkadaşın bilmiyorum ama şayet yalnızsan başka biri olduğunda en baştan tavrını belli edersin.. açık açık konuşmak değil de sanki senin için ilişkinin gereği gibi davranır ve belirtirsen davranışlarınla seni seven bir adamın kayıtsız kalacağını sanmıyorum...

ahh canım benim neler cektım ya yalan söyledi küçükte olsa bir şekilde önüme cıktı o yalanları sen mecbur bıraktın dedi sonra ben yalanı hiç sevmem bir anda çevremdeki herkes kacar o derece sınırlenırım sonra sorumsuzdu gelıcem derdı 5 saat beklettıgını bılırım arkadasında kaldı sabah erken cıkıp gelıcem dedi aksam 7 de geldı yanıma neymiş efendim cıkamamış evden sankı bagladılar birde çıktık diye her aradıgında yalan söyledi görüşmelerede insanlar az görüşürki birbirlerini özler dedi evliler bile az görüşür dedi bende hep hata bende mi dedim ilk sevgili olunca bişeyde bilmiyorsun onun için her erkek böylemi diye çok merak ediyorum yok mu hiç birgün bile görmese özleyen yalan söylemeyen arkadaşlarını kırmamak için seni kırmayan erkek inancımı kaybettim soğudum daha neler neler bir dokun bin ah işit yani benden

ahh canım benim neler cektım ya yalan söyledi küçükte olsa bir şekilde önüme cıktı o yalanları sen mecbur bıraktın dedi sonra ben yalanı hiç sevmem bir anda çevremdeki herkes kacar o derece sınırlenırım sonra sorumsuzdu gelıcem derdı 5 saat beklettıgını bılırım arkadasında kaldı sabah erken cıkıp gelıcem dedi aksam 7 de geldı yanıma neymiş efendim cıkamamış evden sankı bagladılar birde çıktık diye her aradıgında yalan söyledi görüşmelerede insanlar az görüşürki birbirlerini özler dedi evliler bile az görüşür dedi bende hep hata bende mi dedim ilk sevgili olunca bişeyde bilmiyorsun onun için her erkek böylemi diye çok merak ediyorum yok mu hiç birgün bile görmese özleyen yalan söylemeyen arkadaşlarını kırmamak için seni kırmayan erkek inancımı kaybettim soğudum daha neler neler bir dokun bin ah işit yani benden

yalan söylüyor, ilgilenmiyor, bahane üretiyor zaten onun suyu ısınmış be canım... ama hiç üzülme çünkü insan canı yanmadan akıllanmaz, sen de bundan sonra önüne bakarsın ne yapıp ne yapmayacağını bilirsin...

var tabi öyle erkekler, Allah insan kıymeti bilenlerle karşılaştırsın... ben de çok acı verici 2ilişki sonrasında buldum doğru insanı... dediğin gibi sonsuz bencil olan 2 adamın ardından... ilaç gibi geldi, inanamadım rüyada sandım kendimi, sağolsun hala öyleyiz nazar değmesin... dediğin gibi arkadaşları 2.plandadır, ilgileneyim ister, her cümleme dikkat eder yani anlatamam, kötü yanları yok mu tabi ki var hepimiz insanız önemli olan tartıp sana zarar vermeyecek kadar olmasını görmek ve bunları nası köreltebilmek... iki insan birbirini sevdi mi artık samanlık seyran olmuyor hayat şartları malum, ama mutlu olabiliyor... ki hep derim mutlu olmak için bir insanı hayatına alıyorsun, aşk diyorsun, üzüldüğün an düşünmelisin bence...

inancını hiç kaybetme, önceki ilişkilerimden ders almamış olsam bugün bu kadar mutlu olmazdım... ileride sen de böyle düşüneceksin... Allahım herkese hayırlısını versin, mutlu ol canım inşallah :)

yalan söylüyor, ilgilenmiyor, bahane üretiyor zaten onun suyu ısınmış be canım... ama hiç üzülme çünkü insan canı yanmadan akıllanmaz, sen de bundan sonra önüne bakarsın ne yapıp ne yapmayacağını bilirsin...

var tabi öyle erkekler, Allah insan kıymeti bilenlerle karşılaştırsın... ben de çok acı verici 2ilişki sonrasında buldum doğru insanı... dediğin gibi sonsuz bencil olan 2 adamın ardından... ilaç gibi geldi, inanamadım rüyada sandım kendimi, sağolsun hala öyleyiz nazar değmesin... dediğin gibi arkadaşları 2.plandadır, ilgileneyim ister, her cümleme dikkat eder yani anlatamam, kötü yanları yok mu tabi ki var hepimiz insanız önemli olan tartıp sana zarar vermeyecek kadar olmasını görmek ve bunları nası köreltebilmek... iki insan birbirini sevdi mi artık samanlık seyran olmuyor hayat şartları malum, ama mutlu olabiliyor... ki hep derim mutlu olmak için bir insanı hayatına alıyorsun, aşk diyorsun, üzüldüğün an düşünmelisin bence...

inancını hiç kaybetme, önceki ilişkilerimden ders almamış olsam bugün bu kadar mutlu olmazdım... ileride sen de böyle düşüneceksin... Allahım herkese hayırlısını versin, mutlu ol canım inşallah :)

Amin canım inşAlllah dediğin gibi olur evet suyu çok ısınmıştı hep düzelir dedim iyi biri dedim bana bi zararı yok dedim güvenebildim dedim ne erkekler var dedim neler okuyoruz duyuyoruz ama hep yalan hep ihmal hep arkadaş hep bi plan yaparı zbir saat sonra değişir neymiş benim hayatım böyle ama bir kere de sözünü tut yok olmadı hep bir sorun çıktı inşAllah hep mutlu olursunnuz hakkınızda hayırlısı olsun :nazar:

valla benim sevgilim tam tersi yaa ben saha hiçbişey demeden kendisi her adımını haber verir.bütün arkadaşlarıyla ilişkisini kesti ben asla böyle bişey talep etmem ki ben ona ısrar ediyorum çık dolaş hava al diye kendisi istemiyo. yarım saat mesaj atmasam küser trip atar.ilgiden çok hoşlanır aşkımlı canımlı şeyleri çok severrr garip sevgilim benim:16:

valla benim sevgilim tam tersi yaa ben saha hiçbişey demeden kendisi her adımını haber verir.bütün arkadaşlarıyla ilişkisini kesti ben asla böyle bişey talep etmem ki ben ona ısrar ediyorum çık dolaş hava al diye kendisi istemiyo. yarım saat mesaj atmasam küser trip atar.ilgiden çok hoşlanır aşkımlı canımlı şeyleri çok severrr garip sevgilim benim:16:

çok ender rastlanır bir erkek özelliğine sahipmiş o zaman anladığım kadarıyla erkekler geneli mi bilemiycem haber vermeyi sevmiyor sözlerini tutamıyor Allah bozmasın canım:nazar:

hiç yok heralde bu konudan ayrılan ya da kavga çıkmasına sebep olan bir beni mi buldu bu ya herkes çok mutlu olur inşAllah Amin:17:

walla canım çoğu erkek evet ilgiden sıkılıyorlar aranmayı sorulmayı sevmiyorlar ama bunun sebebi erkeklerin ilişkilerine yüzde yüz kendilerini vermemelerinden bağlanamamalarından yada gözü kör şekilde aşık olmamalarından kaynaklanıyor... erkeğin çok fazla kaybetme korkusu olmadığı zaman nasılsa bu kız beni bırakmaz diyip istediği tripi atıyo herşeye sinirleniyor...kız arayıp sorduğundan sürekli ilgiden sıkılıyor...ama yüzde yüz aşık olan erkek bence sıkılmaz ilgiden...kim şımartılmaz sevilmek kıskanılmak istemez ki? benimkine gelince...walla biz iki ilgi delisi birbirimizi bulmuşuz... 1 buçuk sene oldu daha kavga etmedik küs kalmadık hala aşk böcükleri şeklinde devam ediyor... ben arayıp mesaj atmayınca alınır onu kıskandığımda çok hoşuna gider... çünkü bunlar aşık olmanın sevmenin işaretleri bence...

Ilgi gostersen bunaliyorlar..
Gostermezsen sende birsey var bir haller oldu havalara girdin diyorlar.
Insanlara ozellikle erkeklere yaranmak zor arkadasim.
Benim esim ilgiden kesinlikle bunalmaz .
Hesap sormazsam ilgi gostermezsem bu sefer ne oldu bana karsi bu tutumun ne der.
Benim esimde arkadaslariyla gorusmuyor isten eve evden ise.
Erkekten erkege degisiyor sanirim...
Ilgini kisarsan bak gor nasil ilgi bekleyecek...
Kendiliginden hesap verecek bu sefer.
Bana neden ilgi gostermiyorsun diyecek :)

Son düzenleme:
Back
X