Erkekler Kadınları Neden Ağlatır

Bazen sevinçten bazende bizleri kırdıkları için ağlarız.
Sizce neden ağlatırlar bizi bu erkekler.
Hadi hanımlar paylaşalım biraz ne dersiniz.a.s. kaydirigubbakcemile5

bence erkekler bizleri ağlatmak için uğraşmaz biz ağlayacağımız varsa ağlarız.ben mesela adet dönemimdeyken hiç ağlanmacayak bir şeye oturup ağlarım,normal zamanda da ağlamam.yani değişir bu bence.ben en çok eşim göreve giderken,gelirken eşimi çok özlediğimde ağlarım.onun dışında ağlattığını hatırlamıyorum. hihoyyyt :nazar:

sevgilim yüzünden ilk ağlamam bana ilk defa " seni seviyorum dediği zamndıı :asigim: öncesinde benim bir hatam yüzünden kavga etmiştik ve beni bırakacağını zannetmiştim. ama o bana sıkıca sarılıp " seni seviyorum " dedi defalarca. hem de bizim şarkımız çalıyordu bir yandan müzik setinde de:asigim::asigim:

ama tabi onlar eskidendi artık beni sinirlendirdiği zaman ağlıyorum ve o da bundan hiç hoşlanmıyor bu yüzden daha çok kavga ediyoruzz :kızgın::kızgın:

kızlar benim anlamadğım sadece benim sevgilimde böyle mi bu bilmiyorum da neden biz ağladığımız zaman daha çok sinirleniyorlar? yani onları sinir etmek için yaptığımızı falan mı düşünüyorlar acaba? onun yanında ağlamamak için parmağımı ısırdım geçen morardı parmağımm :çok üzgünüm:
Evet yaa neden kızıyorlar bende anlamıyorum.sevgiliyken ağladığımda göz yaşlarımı silerdi kıyamam sana derdi hemen sönerdi siniri şimdi ağlayacaksan konusmayalım diyor bide kızıyor bana anlamıyorum nezaman değişti hersey::(((:sinifsinif:

uyuz oldukları için ağlatırlar tam bi gıcık oldukları için duygusuz yaratıklar ama taş gibiyim artık kalbimde bende ağlatan ağlattığına pişman olucak bi gün geri dönüşü olmayan şeyler olduğu zaman:dilcikar:

bence biz kadinlar cok duygusal oldugumuz icin en ufak seye bile göz yasi dökebiliyoruz...
erkekler bazen hic farkinda olmadan bile aglatabilir bizi...
mesela karsiliksiz bir sevda yasadigi zaman bir bayan...
erkegin ruhu duymaz bayanin onun icin akittigi göz yaslarini...

dogru söze ne gerek :gitme:

ettikleri lafın arkasını aramazlar, ağızlarından çıkanı kulakları duymaz, bu kadın üzülürmü,kırılırmı düşünmeden patavatsız patavatsız konuşurlar, duygu yoksunudurlar o yüzden bizim neler hissedebileceğimizi asla bilemezler. hatta hissetmek nedir onu bilip bilmediklerinden bile şüpheliyim. bizi bi anda tersyüz eden bir kelime onlar için çok normaldir, hatta hiçbişi anlamadıkları için bön bön bakarlar bizim duygusal fırtınalarımıza ondan ağlatırlar işte bizleri :delphin:

ettikleri lafın arkasını aramazlar, ağızlarından çıkanı kulakları duymaz, bu kadın üzülürmü,kırılırmı düşünmeden patavatsız patavatsız konuşurlar, duygu yoksunudurlar o yüzden bizim neler hissedebileceğimizi asla bilemezler. hatta hissetmek nedir onu bilip bilmediklerinden bile şüpheliyim. bizi bi anda tersyüz eden bir kelime onlar için çok normaldir, hatta hiçbişi anlamadıkları için bön bön bakarlar bizim duygusal fırtınalarımıza ondan ağlatırlar işte bizleri :delphin:

aynı zamanda hem seni üzeni bende üzerim derler ama en büyük üzüntüyüde kendileri yaşatırlar sonra ağlatırlar ve sorcan ne var onda ağlıcak derler kim zaman ağlıyorum dersin umursamazlar bile canları nasıl istiyosa öyle davranırlar iki klasik sevgi sözü söyleyince mutluluktan uçmamızı beklerler ama biz onları birtürlü memnun edemeyiz ve aynı zamanda yapıp yapıp hiç bitmicekmiş gibi düşünüyolar ya gıcık oluyorum yapıyolar ve tekrar biz naparlarsa yapsınlar dönücekmişiz gibi davranmalarına sinir oluyorum:oklava:

ha bu arada kesinlikle beyinlerimiz farklı çalışıyor!!!
hatta sanırım benimkinin beyni çalışmıyor!!!

ay inanır mısın daha 2 saat önce ağladım sinirimden... askerim aradı 5 dk konuştuk, of üf sıkıştım dedi (wc :1:) . wc gidim komutanlığa katılayım 8 den sonra aricam seni dedi. tamam dedim kapattık. çünkü bunu bi kaç kez daha yaptı. git napıyosan yap ondan sonra ara beni bi kaç dk konuşupta kapatma diye kızmıştım ama gene öyle yaptı. benim sesi mi duyunca mı tuvaleti aklına geliyo bilmiyorum ki... aricam diyince tamam dedim. saat 8 oldu tel elimde bekliyorum. 8:10 - 8:15 - 8:30 - 8:40 oldu adam yook... bugünde beni sinirlendiren bi kaç olay oldu bir tek onunla paylaşabiliyorum başka kime anlatıcam ailevi şeylerimi... aramayınca sinirlendim ağladım birden, yaşadıklarımın da etkisiyle... sonra aradım askeriyeyi bulun bana onu dedim... o da beni aramaya geliyomuş, hemen gördüler onu koş koş dediler geldi telefona. bi payladım. neymiş kıyafet değiştirmiş krem sürmüş sigara içmiş. bak beyefendiye canım sıkkın benim burda senin keyfini mi beklicem ara sonra naparsan yap dedim trip attım banane kaydirigubbakcemile3 aramicak sandım ama 9 gibi içtima alınıyo sonra arayamaz genelde... 20 dk konuştuk canımı sıkan şeyleri anlatıncaa çook üzüldü tabii

bunun üstüne bu konuyu okudum şimdi...
senin yorumunu da görünce bir kahkaha bastım ki sorma delikafadulden

Son düzenleme:

ay inanır mısın daha 2 saat önce ağladım sinirimden... askerim aradı 5 dk konuştuk, of üf sıkıştım dedi (wc :1:) . wc gidim komutanlığa katılayım 8 den sonra aricam seni dedi. tamam dedim kapattık. çünkü bunu bi kaç kez daha yaptı. git napıyosan yap ondan sonra ara beni bi kaç dk konuşupta kapatma diye kızmıştım ama gene öyle yaptı. benim sesi mi duyunca mı tuvaleti aklına geliyo bilmiyorum ki... aricam diyince tamam dedim. saat 8 oldu tel elimde bekliyorum. 8:10 - 8:15 - 8:30 - 8:40 oldu adam yook... bugünde beni sinirlendiren bi kaç olay oldu bir tek onunla paylaşabiliyorum başka kime anlatıcam ailevi şeylerimi... aramayınca sinirlendim ağladım birden, yaşadıklarımın da etkisiyle... sonra aradım askeriyeyi bulun bana onu dedim... o da beni aramaya geliyomuş, hemen gördüler onu koş koş dediler geldi telefona. bi payladım. neymiş kıyafet değiştirmiş krem sürmüş sigara içmiş. bak beyefendiye canım sıkkın benim burda senin keyfini mi beklicem ara sonra naparsan yap dedim trip attım banane kaydirigubbakcemile3 aramicak sandım ama 9 gibi içtima alınıyo sonra arayamaz genelde... 20 dk konuştuk canımı sıkan şeyleri anlatıncaa çook üzüldü tabii

bunun üstüne bu konuyu okudum şimdi...
senin yorumunu da görünce bir kahkaha bastım ki sorma delikafadulden

yazık kız üzme askerdeyken malum durumlkar kötü artık dayan gelince canına okursun:1:

vallaha artık benimkide askere gitse keske demeye başladım..azıcık ayrılık iyi gelecek gibi..ama daha aralığa kadar burda :((( of gitse bı dert gitmese bı dert :(((
ya bir insan 4 gün tafra yapar mı?4 gün yahu hatta yarında devam eder ayı 5!!!!!!!

vallaha artık benimkide askere gitse keske demeye başladım..azıcık ayrılık iyi gelecek gibi..ama daha aralığa kadar burda :((( of gitse bı dert gitmese bı dert :(((
ya bir insan 4 gün tafra yapar mı?4 gün yahu hatta yarında devam eder ayı 5!!!!!!!

ne için tafra yapıyo canım merak ettim söylersen tabi:uhm:

ne için tafra yapıyo canım merak ettim söylersen tabi:uhm:

neymiş efendim ben onu hiç dinlemiyormusum,düşünmeden hareket ediyormusum,sözlerini ciddiye almiyormusum..
ornek ver diyorum,veremiyor..
robot olmamı istiyor kısaca..bardağı al dediği an dusunmeden hemen almamı istiyor gibi..
saçmalık yani başka bir şey değil..
gecen gün elimde çanta vardı ağırdır baya,havada sicakti,of dedim bu cantayla nasıl kuaföre gidicem ordanda eve yuruycem dedim,ilk önce eve çantanı bırak o zaman dedi,benimde kafam meşgul o sıra yok kuaföre goriyim ilk yürürum bı sekilde dedim..iki dakika sonra da senin dediğin gibi ilk önce eve gidiyim dedim ve..olay oldu..
5. gün hala afra tafra gına geldi!!!

ay bu güne kadar 2 tane sevgilim oldu. ikisi de bana afra tafra yapamadı hep ben yapıyorum kaydirigubbakcemile3nasıl iş bilmiyorum haksız olsam bile alttan girip üstten çıkıyorum karşımdaki özür diliyo. artık ne çene varsa inatlaşıyo inatlaşıyo artık vazgeçiyo tamam sen haklısın diyo:1: tabii gene haksız olupta altta kaldığım durumlarda var... ama öyle tribi uzun sürmez, hallederiz sempatiksalakcinni

ay bu güne kadar 2 tane sevgilim oldu. ikisi de bana afra tafra yapamadı hep ben yapıyorum kaydirigubbakcemile3nasıl iş bilmiyorum haksız olsam bile alttan girip üstten çıkıyorum karşımdaki özür diliyo. artık ne çene varsa inatlaşıyo inatlaşıyo artık vazgeçiyo tamam sen haklısın diyo:1: tabii gene haksız olupta altta kaldığım durumlarda var... ama öyle tribi uzun sürmez, hallederiz sempatiksalakcinni

ıste benım erkek arkadasım da aynı sen :)
aslında benım senın gıbı olmam gerekıyor ama ıste bızde durum tam tersı maalesef sempatiksalakcinni
bızde de ben haklı olsam dahı onun cenesınden gına gelıyor ve ozur dıleyen hep ben hep ben heeeeeep ben oluyorum :oklava:
o da afra tafra yapıp kendını naza ceken taraf bızde :oklava::mymeka:

ıste benım erkek arkadasım da aynı sen :)
aslında benım senın gıbı olmam gerekıyor ama ıste bızde durum tam tersı maalesef sempatiksalakcinni
bızde de ben haklı olsam dahı onun cenesınden gına gelıyor ve ozur dıleyen hep ben hep ben heeeeeep ben oluyorum :oklava:
o da afra tafra yapıp kendını naza ceken taraf bızde :oklava::mymeka:
hehe didişiyo didişiyo tamam haklısın tamam özür dilerim diyo.
sonra ben madem haklı görcen neden saatlerdir didişiyosun diyorum
tamam özür diledik işte diyo
yok yok sen beni haklı görmüyosun susayım diye böyle yapıyon demii diyorum delikafadulden
çook fenayım çook

ezdirme kız kendini sende
ben haklıyım işte dee

Back
X