Erkekler Kadınları Neden Ağlatır

HanimKelesimiGetir

SüperAnneAnne
Pro Üye
20 Mart 2008
141.908
213.807
1.423
60
Bazen sevinçten bazende bizleri kırdıkları için ağlarız.
Sizce neden ağlatırlar bizi bu erkekler.
Hadi hanımlar paylaşalım biraz ne dersiniz.a.s. kaydirigubbakcemile5

kırdıklarında aglarız haketmedigimiz bi cümle duyarsak.
veya beklemedigimiz bi süpriz yapılırsada olabilir. mesela benim dogum gnümde sevgilim askerdi beklemiordum ama gece 1 kadar beklemiş ve tlf bulmuş gizlice msj attı şok oldum agladım:)

kırdıklarında aglarız haketmedigimiz bi cümle duyarsak.
veya beklemedigimiz bi süpriz yapılırsada olabilir. mesela benim dogum gnümde sevgilim askerdi beklemiordum ama gece 1 kadar beklemiş ve tlf bulmuş gizlice msj attı şok oldum agladım:)

göze alarak yapmış bunu ne güzel keşke ağlamalar hep sevinçten olsa canım kaydirigubbakcemile3

bence biz kadinlar cok duygusal oldugumuz icin en ufak seye bile göz yasi dökebiliyoruz...
erkekler bazen hic farkinda olmadan bile aglatabilir bizi...
mesela karsiliksiz bir sevda yasadigi zaman bir bayan...
erkegin ruhu duymaz bayanin onun icin akittigi göz yaslarini...

kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile EVET arkadaşlar çok haklısınız..ahh bu erkekler ..neden hep bizi derler...neden hep bir adım önde olmak isterler...eşitliği bile kabullenmezler..kendileri hata yaptığında önemsemezler..ama bizim en ufak bir hatamızda büyütürler...ne yazıkki dünyanın kanunu bu olsa gerek ..kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile EVET arkadaşlar çok haklısınız..ahh bu erkekler ..neden hep bizi derler...neden hep bir adım önde olmak isterler...eşitliği bile kabullenmezler..kendileri hata yaptığında önemsemezler..ama bizim en ufak bir hatamızda büyütürler...ne yazıkki dünyanın kanunu bu olsa gerek ..kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

Doğru bizi üzmeseler aslında niye ağlıyalım demi
Bir adım önde olmak kendilerinin genlerinde yapışık duruyor.:mymeka:

kızlar şimdi aşkım beni sinirlendirince yada normal sinirlenince hmen gözlerim doluyo sinirden sulu gözlümüyüm ben:utangac:

hoslarına gıdıyor sanırım
mutlu oluyorlar bız agladıgımızda..

ufak hataları buyutup sorun edıyorlar ve cıldırtıyorlar bızı

Bazan çok bencil oluyolar...ondan ağlatıyolar sanırım.......
Ama eskiden ağlardımda..
Artık Ağlama değmez hayat bu gözyaşlarına felsefesini yaşıyanlardanım....:))

bence kasti bişi değil benımkı adına..
onların kı kadar sağlam sınırlerımızn olduğunu düşünuyor lar..
ama yanılıyorlar ben çok duygusalım eşim bı kütük kadar sert..halıyle bol göz yaşlı bı ilişkımız var..

bizi de kendileri gibi sandıkları için sanırım...onlar bizim kadar hassas olmadıkları için...

istemeden tabi bunlar...

hangi erkek sevdiği kadının ağlamasını ister...

ben de sevgilimle kavga ettikten sonra barışınca güzel sözler söylediğinde ağlarım mesela tutamam kendimi mutluluk patlaması yaşar ağlarım...

ben sinirlenince ağlıyorum daha çok ona kızınca sinirimden ağlıyorumkaydirigubbakcemile

bence biz kadinlar cok duygusal oldugumuz icin en ufak seye bile göz yasi dökebiliyoruz...
erkekler bazen hic farkinda olmadan bile aglatabilir bizi...
mesela karsiliksiz bir sevda yasadigi zaman bir bayan...
erkegin ruhu duymaz bayanin onun icin akittigi göz yaslarini...

Katılıyorum :)

Genelde sinirLen agLarım....

Erkeklerin yapı geregi agLamaya meyiLLi yaratıkLar değİLLer ki agLamayı ßiLsinLer, agLatmasınLar ya da agLamadan anLasınLar....yerimseniben

sevgilim yüzünden ilk ağlamam bana ilk defa " seni seviyorum dediği zamndıı :asigim: öncesinde benim bir hatam yüzünden kavga etmiştik ve beni bırakacağını zannetmiştim. ama o bana sıkıca sarılıp " seni seviyorum " dedi defalarca. hem de bizim şarkımız çalıyordu bir yandan müzik setinde de:asigim::asigim:

ama tabi onlar eskidendi artık beni sinirlendirdiği zaman ağlıyorum ve o da bundan hiç hoşlanmıyor bu yüzden daha çok kavga ediyoruzz :kızgın::kızgın:

kızlar benim anlamadğım sadece benim sevgilimde böyle mi bu bilmiyorum da neden biz ağladığımız zaman daha çok sinirleniyorlar? yani onları sinir etmek için yaptığımızı falan mı düşünüyorlar acaba? onun yanında ağlamamak için parmağımı ısırdım geçen morardı parmağımm :çok üzgünüm:

Back
X