Cok dogru gunumuz erkekerı cok degıstı banada manıkur yaptıran neredeyse her gun kuaforde sakal tras olan erkekler garıp gelıyor saclarını mıdel kestırıp ıkı haftada bı kuafordeler ucundan azıcık aldırınca tabı sac hemen uzuyor kız gıbı kuaforden cıkmıyolar komık olanda kuforlerın musterı secmek ıcın dukkanına lıg tv yada mac kanalları koymaları hem karı gıbı kuaforden cıkmıyorlar heöde adam gıbı mac ızlıyor
Bu konuya katılıyorum gerçekten. Eskiden centilmen, göğsünü kadına siper eden, helalim diyen erkekler çoktu. Kadını başının üstünde taşırlardı hani yine kadına şiddet vs vardı ama saygı da vardı. Şimdi bir gelin alırken, eş seçerken mesleğin var mı, çalışacak mısın? gibi sorular soruluyor. Eğer o kriter uyuyorsa devam. aşık olup evlenen, bu evliliği sonuna kadar götürende azaldı. Sanırım insanlar lükse falan fazla merak saldı ondan yoksa 1 senede alacaksam 6 ayda alırım demezlerdi.
Bu konuya katılıyorum gerçekten. Eskiden centilmen, göğsünü kadına siper eden, helalim diyen erkekler çoktu. Kadını başının üstünde taşırlardı hani yine kadına şiddet vs vardı ama saygı da vardı. Şimdi bir gelin alırken, eş seçerken mesleğin var mı, çalışacak mısın? gibi sorular soruluyor. Eğer o kriter uyuyorsa devam. aşık olup evlenen, bu evliliği sonuna kadar götürende azaldı. Sanırım insanlar lükse falan fazla merak saldı ondan yoksa 1 senede alacaksam 6 ayda alırım demezlerdi.
Bir de bunu diyen kişi benden önceki sevgilisinden kız lükse düştüğü, paraya tamah ettiği için ayrılmış!
kız akıllı çıkmış bence safını arıyor o .
Aynen bence de.
Geçen bir konu okumuştum kk da daha ilk tanışmada çocuk kıza babasının arabasının markasına kadar sormuş.
Tühh sizin erkekliğinize ya.
Bazen bu yüzden evlenmek istemiyorum...
o saf kız benim maalesef bana sormuştular bende canıma tak etti bu konuyu açtım
aynen bende kendimi güvende hissetmedikten sonra babamın evinde rahatım ben çok şükür
arkadaşlar bazı yerlere katılıyorum, bazılarına katılmıyorum.
evi erkek geçindirmeli kısmına katılmıyorum çünkü yanlış bir durum ortaya çıkıyor. kadın çalışmasa eve adam para getirse anlarım. ama artık kadınlarda okudukları için kendileri çalışmak istiyorlar. bu sefer kadın çalışıyor adam çalışıyor, adam faturaları ödediği için yada evin direği olarak kendini görüp bütün işi kadına yaptırıyor. kadın gelince bulaşık, yemek, evi süpür, çocuk bak kendi uğraşıyor bunlarla.. ev geçindirmek yada ev işi yapmak ortak olmalı bence..
ama erkeklerin değiştiğini bende düşünüyorum. sanırım kimlik karmaşası yaşıyorlar. önceden ağa, paşa olan erkekler şimdi bir bakıyorlar yanlarında daha başarılı kadınlar. öz güvenlerini de kaybettiklerini düşünüyorum. kendinden fazla para alan kadına karşı bir baskı oluşturmaya çalışıyorlar.
kaş alımı, oje sürmek gibi yapay duran şeyler erkeklerde hiç hoş durmuyor buna kesinlikle katılıyorum. ama ben manikür yaptırmalarından yanayım. en azından o tırnakların kenarındaki etler gitsin, pis tırnakları olmasın fln.
Bir de bunu diyen kişi benden önceki sevgilisinden kız lükse düştüğü, paraya tamah ettiği için ayrılmış!
annem babam hep Allah sizi su anki durumunuzdan geri koymasın diye dua eder ne kadar dogru dimi bende baba evi gibi rahat ve güvende olmadıktan sonra yemişim evliliği
o saf kız benim maalesef bana sormuştular bende canıma tak etti bu konuyu açtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?