başlıkla içerik birbirini tutmasa da bahsettiğin olaya ben de katılıyorum
ve bu benim de moralimi bozan bişeydi sevgilim varken
çarşıdayım geziyorum dediğimde bana 'çok harcama paraları daha araba alıcaz aşkım' demişti
basit bir cümle gibi gelebilir
şaka yapmış diyebillirsiniz ama Allah aşkına her şakada bir gerçeklik payı vardır
ve bunu asla söylemeyecek erkekler tanıdım hayatımda, başta abim olmak üzere
Bu cümle sonrasında onun cimri biri oldugunu düşündüm
ve araba almak için yanıp tutuşuyordu, ben çalışıyor olsam benim kazandıgım paraya da göz dikip son model araba alacaktı
Ben de çalışıcam elbet ama, lükste malda evde arabada gözü olmayan bir erkek istiyorum ben
ki böylece kazandıgımızı beraber tatlı tatlı yiyelim senin benim param demeden
ve hala 'Erkeğim, ben öderim' diyen bir erkek istiyorum
evde ben cebine sokuştururum paraları
çarşıdayım geziyorum dediğimde bana 'çok harcama paraları daha araba alıcaz aşkım' demişti
şaka yapmış diyebillirsiniz ama Allah aşkına her şakada bir gerçeklik payı vardır
ve araba almak için yanıp tutuşuyordu, ben çalışıyor olsam benim kazandıgım paraya da göz dikip son model araba alacaktı
Ben de çalışıcam elbet ama, lükste malda evde arabada gözü olmayan bir erkek istiyorum ben
Farkında değildim bunun.
O konunda da çok şaşırmıştım hani biliyordum ama bu kadar da olmaz demiştim.
Biz yanlış zamanlarda doğmuşuz.
Evet ya erkek dediğin hesabı ben öderim demeli.
eskiden erkekler kadınların onlardan fazla maaş almasını kaldıramazlardı kadınlara hesap ödetmezlerdi.
şimdiki erkekler bırak hesap ödemeyi kadınlardan borç alıyorlar ya ilginç gerçekten.
valla nerde çıkarcı beni buldu dertliyim bu konuda
bu konuda cook dertli bayanlar var aslında içerikte bir sorun göremedim ama bayanız sonucta kaydırıyoruz konuyu biraz
bana hiiç basit bir cümle gibi gelmedi calısıyor olsan paranı da nasıl harcadıgının hesabinı sorardı kesin
Normal bir erkek arkadaşımla konuşuyoruz eski çıktığı kız doktordu bu da mühendis ama evlenseler mesela ilk birkaç sene çocuk kızdan az maaş alacaktı dedim ki ya yapamazsın bence olmaz öyle kızın fazla maaş alması sorun olur. Bana 'Sen çok yanlış düşünüyorsun neden sorun olsun ben öyle bir şeyi hiç sorun etmem.' dedi. Sustum kaldım benim de iki abim var ama hiçbir zaman böyle hesaplar peşine düşmediler anlamıyorum bunlar nerde nasıl yetişiyor?
Evet sorardı
Ayrıldık Allah'tan...
eskiden kadınıın görevi eviydi . fazla birşey sorulmazdı . iyi olsun hanım olsun derlerdi . şimdi çalışan istiyorlar özellikle . yani erkekler kadınlaştı derken toplumda belli görevleri olan erkekler artık görevlerini yerine getirmemeye başladılar . bazı arkadaşlar ban katılmazsada bence hala erkek evi geçindirmeli diye düşünüyorum . kadın katkıda bulunabilir tabi . ama daha lüks yaşayayım diye kadının varını yoğunu elinden almak bana adil gelmiyor
e ben zaten Allah'a şükretmekten başka bişey yapmıyorumkurtulmuşsunuz bence şükredin bosverin gitsin
e ben zaten Allah'a şükretmekten başka bişey yapmıyorum
hepsini Allah' a şükrede şükrede eliyorum
aha yalnızım
erkeklerde kıskançlık duygusunun azaldığını düşünüyorum. eşinin yarı çıplak fotolarını faceye koyan adamlar çoğaldı. yuh diyorum yani yuuuhhhh
arkadaşlar bazı yerlere katılıyorum, bazılarına katılmıyorum.
evi erkek geçindirmeli kısmına katılmıyorum çünkü yanlış bir durum ortaya çıkıyor. kadın çalışmasa eve adam para getirse anlarım. ama artık kadınlarda okudukları için kendileri çalışmak istiyorlar. bu sefer kadın çalışıyor adam çalışıyor, adam faturaları ödediği için yada evin direği olarak kendini görüp bütün işi kadına yaptırıyor. kadın gelince bulaşık, yemek, evi süpür, çocuk bak kendi uğraşıyor bunlarla.. ev geçindirmek yada ev işi yapmak ortak olmalı bence..
ama erkeklerin değiştiğini bende düşünüyorum. sanırım kimlik karmaşası yaşıyorlar. önceden ağa, paşa olan erkekler şimdi bir bakıyorlar yanlarında daha başarılı kadınlar. öz güvenlerini de kaybettiklerini düşünüyorum. kendinden fazla para alan kadına karşı bir baskı oluşturmaya çalışıyorlar.
kaş alımı, oje sürmek gibi yapay duran şeyler erkeklerde hiç hoş durmuyor buna kesinlikle katılıyorum. ama ben manikür yaptırmalarından yanayım. en azından o tırnakların kenarındaki etler gitsin, pis tırnakları olmasın fln.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?