erkeklerde kıskançlık duygusunun azaldığını düşünüyorum. eşinin yarı çıplak fotolarını faceye koyan adamlar çoğaldı. yuh diyorum yani yuuuhhhh
arkadasım keske öyle olsa artık ne yapıyorlar biliyor musun lig tv falan degil. artık fiziği düzgün bayanları işe alıp mini hatta bayagı mini etek giydirip öyle çalıstırıyorlar. sırf bunun için oraya gidenler var 5 katı tıras parası ödüyorlar. cok yazık ya.
bide kadınları böyle teşhir olarak kullanmaları hiç hoşuma gitmiyor
Tum konustuklarınıza aynen katılıyorum bayanlar....cogu erkek ev ve parayla ılgılı sorumlulugun hatta buyuk kısmını kadının uzerıne yıkmayı kendını saglama alma ve uyanıklık goruyorlar...tanısır tanısmaz once 'hımm demek ısın&meslegın bu...' gıbısınden yaklasımlar, sonrasında ahkam kesmeler....zor meslek gruplarından kadın da ıstemıyorlar; hemen 'bana ve cocuklara ayıracak vaktın&enerjın kalmaz' dıyıp kacıverıyorlar....buyuk cogunlugunun hııc de oyle askı, sevgıyı, karakterı baz alarak fln evlendıgı yok, aksıne genel olcutlerı kesınlıkle 'PARA'....acıkcası; somurebıleceklerı, kendılerıne baktırabıleceklerı kadınla evlenıyorlar; hep kendı beklentılerı&cıkarları on planda...ya sız de duymussunuzdur bır de son donemın yenı adetı evlenır evlenmez kadının maas kartına el koyma cıktı...hatta evlılık sonrası kadından bunu talep edıp kabul etmeyenı bosayanını cok duydum ben...bır kısmı da evlendıkten sonra keseler ayrı olsun ıstıyor; cogu erkek ve aılesının cok da guzel ısıne gelıyor boylesi bır tıynıyetsızlık, hayret ya...sonracıma yemeklerı kadına ısmarlatanlar da cogunlukta......hatta soyle 1 sey daha soyleyım; calısan kadını olur da bosanırlarsa nafaka derdınden kurtulabılmek ıcın ısteyenını de cook duydum ben; resmen 'ohhaaa' dıyorum baska da bır sey dıyemıyorum...daha neler neler saymakla bıtmez; Allah'ın utanmaz vampırlerı yaa....bır de bazen soyle de dusunuyorum; dunya nufusunun cogunlugunu kadınlar olusturuyor ya; ee haliyle bunların tercıh sansları daha cok oldugundan; yani tıpık arz&talep meselesı bunlar son donemde ıyıce ukela, eyvallahsız, hukuksuz, kustah, egoıst ve acımasız olup cıktılar....nasılsa bulunur 1 tanesı dıye de bakıyorlar....
günümüz erkekleri bir tuhaflaştı . tamam ayaklarımızın üzerinde duruyoruz çalışıyoruz ediyoruz erkeklere muhtaç değiliz diyoruz ama erkeklerde bunu fırsat bilip sanki biraz değişti . tabi bütün erkekler için demiyorum . gördüklerimden bahsediyorum . özellikle büyük şehirlerde . erkekler önce kızın maaşını sormaya başladı artık . kadrolu devlet memuru ,öğretmen ,doktor güvenilir bir işi olan bir kadını tercih ediyor .karekter vs pek umrunda olmuyor çoğunun . eve giricek para derdinde . bir erkeğin görevi değil mi evi geçindirmek çekip çevirmek anlamıyorum . tutturmuşlar hayat müşterek bilmem ne . ben bu tarz davranışları gördükçe evlenmek istemiyorum .kendimde devlet memuruyum . insanlar güvenilir bir işi var gözüyle bakıyorlar anlamıyorum ben . bugün bir arkadaşımla bunu konuştuk .siz ne düşünüyorsunuz ?
azmıymış bu erkek cinsi valla yeni duydum bilmiyordum . haklısın artık eyvallahlarıda yok erkeklerin nasılsa bir balık oltama takılcak diye düşünüryolar . ki takılıyor da yani . kız gibi nazlanıyorlar . kız gibi iyi işi olsun şöle olsun böle olsun diyorlar . talipleri oluyor . kadınlar artık erkeklerin peşinde . yakında istemeye falan gidicez bu erkekleri bence
Kesinlikle katılıyorum bu başlığa, çok yerinde bir konu açmış arkadaşımız.Şöyle çocukluk yıllarıma gidince daha iyi anlıyorum aradaki farkı,o zamanlar karısına çoluğuna çocuğuna harçlık verememek bile bir koca için utanç kaynağıydı,gömleğimi satar yine okuturum diyen babalar...Şimdi ne oldu fatura kadına, çocukların eğitim masrafları kadına YAPMAYACAKSAN ÇALIŞMA diyen bir zihniyet, ev alınır kocanın üzerine, araba alınır yine kocaya, evlilikler şirketleşmiş sanki yıllık maliyet dökümleri yapılır oldu.Sana şu kadar harçlık verdim, ha bide geçenlerde gittiğin hastahane masrafların vs vs evet yaa erkekler cidden bir garip oldu.
Evlilik bilançosunu çıkarırlarken de kıvırmayı da ihmal etmiyorlar.Pantolonlar daraldıkça daraldı,gömlekler bir beden küçük alınır oldu, kravatlar deseniz ya kırmızı ya turuncu, bazıları traşı öyle abartıyor ki göreceksiniz çok yakında yüzüne epilasyon yaptıranlar bile olacak, bir kaç kişide denk geldim çay içerken serçe parmağı dikiliyor, o ne zerafet o ne bardak tutuş öyle
oturuş şekilleri de değişti bacaklar popolar daha bir ön plana çıktı daha kadınsılar artık...
Kıyametin alametleri içerisinde erkek sayısının azalacağı vardı.Kadınlar daha fazla olacaklarmış demekki erkekleri bu şekilde kaybedeceğiz, varolanlar kadınlaşacak... Allah yardımcımız olsun dünya nereye gidiyor böyle:18:
çok güzel bir konuya değinmişsiniz.
hiç unutmuyorum tanıdığım bir teyze oğluna çalışan kadın al dermiş hep.
oğlu hemşire bir kadınla evlendi adamda sağlık memuruydu aynı yerde tanışmışlar.
sırf çalışıyor diye evlenmiş, oğlan bu evlendiği kadından önce başka bir kızla sevgilimiş aynı köydenmiş bunlar
sırf çalışmıyor diye kızı bırakmış.
sonradan oğlan annesine ağlamış sen çalışan kadınla evlen diye başka bir ilden kültürünü huyunu bilmeden bir kızla evlendim diğer kızı çalışmıyor diye bıraktım onun bedduasını aldım,
hergün kahır çekiyorum demiş evlendiği kadının psikolojisi bozukmuş çok sinirlimiş zaten aldığı maaş psikoloğa gidiyor demiş.
bunu kadın ağlayarak anlatmıştı.
yani bence suç bazı erkek annelerinde onlar birazda empoze ediyor gibi geliyor bana ...
günümüz erkekleri bir tuhaflaştı . tamam ayaklarımızın üzerinde duruyoruz çalışıyoruz ediyoruz erkeklere muhtaç değiliz diyoruz ama erkeklerde bunu fırsat bilip sanki biraz değişti . tabi bütün erkekler için demiyorum . gördüklerimden bahsediyorum . özellikle büyük şehirlerde . erkekler önce kızın maaşını sormaya başladı artık . kadrolu devlet memuru ,öğretmen ,doktor güvenilir bir işi olan bir kadını tercih ediyor .karekter vs pek umrunda olmuyor çoğunun . eve giricek para derdinde . bir erkeğin görevi değil mi evi geçindirmek çekip çevirmek anlamıyorum . tutturmuşlar hayat müşterek bilmem ne . ben bu tarz davranışları gördükçe evlenmek istemiyorum .kendimde devlet memuruyum . insanlar güvenilir bir işi var gözüyle bakıyorlar anlamıyorum ben . bugün bir arkadaşımla bunu konuştuk .siz ne düşünüyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?