evett bu konuda fikri olan arkadaşlar lütfen paylaşsın dizginler nasıl bizim elimizde olur kızlar çözüm önerilerinizi bekliyorumkaydirigubbakcemile3
Pardon aydan...
Acaba sevgilin at veya türevi miydi?
kafamçokkarıştı
Sen de seyis filan olmalısın sanırım. :1rolleyes:
Dizgin filan demişsin de...
delikafadulden
ben evli değilim ama kendi aramızda sözlüyüz. 8 sendir beraberiz 1gün bile ayrı geçmedi. lise arkadaşıyken başladık sevmeye. üniversitede sevgili olduk.yani 4sene lisesen- 4sene sevgili olarak beraberiz. aslında elinde tutmanın dizginleri eline almanın sırrı yok.zamanla oluyor. en önemlisi en gereken şey SEVGİ. AŞK. ben çok kıskanırım sevgilimi oda beni tabi.benim için birsürü kız arkadaşı varken bir kalemde hepsini sildi.telefonunda bir kız ismi bile yok. kız arkadaşı hiç yok. evden çıkarken haber verir. ne yapıyor nerde ne yapıyor illaki arayamıyorsada msj atar.eve girerken haber verir.bide en önemlisi GÜVEN. birbirinizi sevip güvenirseniz hiç sorunkalmıyor. benim istediğim herşey olur her dediğimi yapar. ama onun isteklerinide ben yaparım yani kıyafet yönünden şunu giymesen iyi olur der mesela yaparım.onun gibi benimde hiç erkek arkadaşım yoktur. kısıtlamam nereye gidip gitmiceğini zaten oda bilir beni.kızacağım yerse gitmez. şuan askerde ve ilk defa bu kadar ayrı kaldık. ilk günler çok zordu 4.ay bugün bitti. alışmadım ama yapıcak bişe yok sabrediyorum bekliyorum. telefonda canı sıkkınsa mutlaka onu neşelendirmeden mutlu etmeden telefonu kapamıyorum alttan alıyorum. yani kendimden sözettim hep ama bu yani. GÜVENde saklı herşey SEVGİDE saklı. 8senemiz ağustos 2de biticek. ben hala ilk günkü gibi aşkıma aşığım onu çok seviyorum. bide herşey düşüncelerinde bitiyor. bu benim aşkım ve ben bundan başka kimseyi sevemem benim başlangıcımda sonumda onda biticek dersen zaten gerisi geliyor..inş.askerden sonrada evlenicez o zamanda böyle olucağına eminim..:1rolleyes:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 erkeklerin egoları çok yüksek, Türk aileleri çok şımartıyo erkek çocuklarını, mesela tatilde memlekete gideriz ben sürekli ev işi yaparken abim çok afedersiniz dana gibi yatar, gel gelelim bu erkek dediğimiz cins hayatı boyunca sürekli hizmet edilen insan boyutuna ulaştığı vakit-ki yaklaşık 14-15 yaşında oluyo bu dönem- ben erkeğim diye havalara girmekte, her türlü özgürlüğü kendine hak görmektedir, işte bundan mütevellit erkekleri dizginleyemezsiniz, öyle olduğunu zannedersiniz belki ama bu da onların izin verdiği müddetçe devam eder, bazı anlarda "dizginler elimden kaçıyo mu ne" dersiniz ki işte onda zaten elinizde olmadığını anlarsınız, erkek olan şahsiyet canı öyle istediği için size boyun eğmiştir, sıkıldığını hissettiği ilk anda da elinizden kurtulur, yani en azından bugüne kadarki tecrübelerim bunu gösterdi banayok cnm o daha çok öküzdü ama hani ben burada ayıp kaçmasın diye biraz daha kibar olayım dedim. ee erkelerin genelde her daim eğitilmeye ihtiyacı olduğu için:)) aslında başka şeyler de söylenirde neyyseekaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 erkeklerin egoları çok yüksek, Türk aileleri çok şımartıyo erkek çocuklarını, mesela tatilde memlekete gideriz ben sürekli ev işi yaparken abim çok afedersiniz dana gibi yatar, gel gelelim bu erkek dediğimiz cins hayatı boyunca sürekli hizmet edilen insan boyutuna ulaştığı vakit-ki yaklaşık 14-15 yaşında oluyo bu dönem- ben erkeğim diye havalara girmekte, her türlü özgürlüğü kendine hak görmektedir, işte bundan mütevellit erkekleri dizginleyemezsiniz, öyle olduğunu zannedersiniz belki ama bu da onların izin verdiği müddetçe devam eder, bazı anlarda "dizginler elimden kaçıyo mu ne" dersiniz ki işte onda zaten elinizde olmadığını anlarsınız, erkek olan şahsiyet canı öyle istediği için size boyun eğmiştir, sıkıldığını hissettiği ilk anda da elinizden kurtulur, yani en azından bugüne kadarki tecrübelerim bunu gösterdi bana
ben evli değilim ama kendi aramızda sözlüyüz. 8 sendir beraberiz 1gün bile ayrı geçmedi. lise arkadaşıyken başladık sevmeye. üniversitede sevgili olduk.yani 4sene lisesen- 4sene sevgili olarak beraberiz. aslında elinde tutmanın dizginleri eline almanın sırrı yok.zamanla oluyor. en önemlisi en gereken şey SEVGı. AŞK. ben çok kıskanırım sevgilimi oda beni tabi.benim için birsürü kız arkadaşı varken bir kalemde hepsini sildi.telefonunda bir kız ismi bile yok. kız arkadaşı hiç yok. evden çıkarken haber verir. ne yapıyor nerde ne yapıyor illaki arayamıyorsada msj atar.eve girerken haber verir.bide en önemlisi GÜVEN. birbirinizi sevip güvenirseniz hiç sorunkalmıyor. benim istediğim herşey olur her dediğimi yapar. ama onun isteklerinide ben yaparım yani kıyafet yönünden şunu giymesen iyi olur der mesela yaparım.onun gibi benimde hiç erkek arkadaşım yoktur. kısıtlamam nereye gidip gitmiceğini zaten oda bilir beni.kızacağım yerse gitmez. şuan askerde ve ilk defa bu kadar ayrı kaldık. ilk günler çok zordu 4.ay bugün bitti. alışmadım ama yapıcak bişe yok sabrediyorum bekliyorum. telefonda canı sıkkınsa mutlaka onu neşelendirmeden mutlu etmeden telefonu kapamıyorum alttan alıyorum. yani kendimden sözettim hep ama bu yani. GÜVENde saklı herşey SEVGıDE saklı. 8senemiz ağustos 2de biticek. ben hala ilk günkü gibi aşkıma aşığım onu çok seviyorum. bide herşey düşüncelerinde bitiyor. bu benim aşkım ve ben bundan başka kimseyi sevemem benim başlangıcımda sonumda onda biticek dersen zaten gerisi geliyor..inş.askerden sonrada evlenicez o zamanda böyle olucağına eminim..:1rolleyes:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 erkeklerin egoları çok yüksek, Türk aileleri çok şımartıyo erkek çocuklarını, mesela tatilde memlekete gideriz ben sürekli ev işi yaparken abim çok afedersiniz dana gibi yatar, gel gelelim bu erkek dediğimiz cins hayatı boyunca sürekli hizmet edilen insan boyutuna ulaştığı vakit-ki yaklaşık 14-15 yaşında oluyo bu dönem- ben erkeğim diye havalara girmekte, her türlü özgürlüğü kendine hak görmektedir, işte bundan mütevellit erkekleri dizginleyemezsiniz, öyle olduğunu zannedersiniz belki ama bu da onların izin verdiği müddetçe devam eder, bazı anlarda "dizginler elimden kaçıyo mu ne" dersiniz ki işte onda zaten elinizde olmadığını anlarsınız, erkek olan şahsiyet canı öyle istediği için size boyun eğmiştir, sıkıldığını hissettiği ilk anda da elinizden kurtulur, yani en azından bugüne kadarki tecrübelerim bunu gösterdi bana
nasıl bi "güven"se bu tüm kızların telefonu sildirilmiş.
kızlar gerçekten erkekleri "dizginletmenin" tek yolu bence sizi sevmesinden geçiyor. çünkü bakıyorum benim bi dediğimi iki etmeyen sevgilim bile zamanında kızlara pislik gibi davranmış yani ilk amacınız kendinizi sevdirmek olmalı..
ayrıca çok enteresan ama benim ilişkilerimde yaşadıklarıma baktığımda görüyorum ki kime kıskançlığın alasını yaptıysam deli gibi sevmiş beni. kimi kıskanmadıysam da çekip gitmiş. hatta yalandan kıskanıyormuş numarası fln yapardım eski ilişkilerimde ben. kafama göre açardım bu kız kim numarasını siliyorum bunu da siliyorum fln fln yapıyordum ya :) bilmiyorum ama inanın ki bu kıskançlık lafı altında her istediğinizi yaptırtabilirsiniz bence :) bi de çok enteresan felaket hoşlarına gidiyor, ben olsam sinir olurum halbuki
ama ben hiç kız arkadaşın olmıcak gibi bişi demem asla.. açıkçası öyle olmasını da istemem yani ama karşı tarafın ters bişiyi olursa sezmesini isterim hoş şimdiye kadar da öyle oldu o yüzden kıskançlıktan kuduruyorum bazı zamanlar evet ama çok da müdahale etmiyorum eski sevgilileri dışında! o da aynen...
ayrıca biraz ilişki dengeli olmalı bence. denge + sevgi ilişkilerin sırrı bence
akannehirev arkadaşım sözlü ve çocuğa dmediğini bırakmıyor ağzına geleni sayıyor ama ondan da değerlisi yok. .anlamıyorum valla çözemedim henüz belki de oluruna bırakmak içinden geldiği gibi davranmak en iyisidir. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?