Erkekler neden pavyona giderrr

Sari tutku kimmis diye youtubede baktım da, pavyon les bir yer demistim ama sozunu geri aliyorum, les kelimesi bunun yaninda cok daha hafif kalir.

Söyle kocana bakmak icin dahi gitmesin.
Tahmin ediyorum esimi öyle bir yere kusa kusa gelir, cünkü igrenc.
Her erkek de bundan haz alacak diye birsey yok.
Abanzanlik diye birsey var, damacanaya tecavüz eden irktan bunlar belki de, bilemem.
Ay ben bir de korkuyorum o ortamlardan yaa..
Herseyi gectim bir ates eden olur ne biliyim bicak cekerler.
Hicbir iyi yani yok, gitsinler baska yere ya, oraya gidis amaci bellidir.
Hic mi yok baska güzel müzik yapan mekanlar, türkü barlar.

Pavyon erkeklerin bayanlara bakıp çıktığı bir yer üzülme yalnızca bakıyorlar mı dememizi bekliyorsun? Ne acı bir şey bu ya

Pavyona kadın bakmaya gitmek nedir? Aç mı ya bu erkekler. Ankara'da olanlar bilir buradaki pavyon kültürü çok başkadır. Sizin eşiniz bi bakıp çıkarken masaya kadın geliyor, memesini bacağını kocalarınıza sürte sürte oturuyor onlara "aşkım" diyor , o arada gelsin viskiler rakılar her bir kadehe 100den aşağı hesap yazmıyorlar belki daha da çok. Ne güzel bakıyorlar değil mi? Hatta daha da parayı bastıran geceyi o kadınlarla geçiriyor

Bu pavyona gitmeyi normal bulup hazmedenlere afiyet olsun

çıkılıyor bazılarında nooption, en azından Ankara'da öyle. Bizim iş yerindeki evli barklı sakiller aralarında konuşurken duydum hakikaten bikaç klupten çıkarıyolar yada klup içinde halvet odası var sanırım

hahahaha öğretmenim ya koptum şuan bu anıya , kaldırsana öküz

kucak dansı 1 dönüm, doggy dans 2 dönüm arazi , geceliği paha biçilemez

Oha ya gerceklik payi var mi bunlarin, yani verilen paranin.
Eger öyleyse evde mis gibi esi dururken gidip o ortamda o kadinlara para yediriyorsa igrencligi bir yana saglam da keriz bu adamlar.
Yuh ama ya, o parayla git esinle tatile cik, coluk cocugunu sevindir.
O nedir yaa, paraniza aciyin be bari.

Merak mi etti de 1 defa gitti acaba.
Benim de gidesim var sirf meraktan ama eşim delirdigimi filan düşünuyor

emin olun çok daha fazladır çünkü masa hesabı milyarlık gelir o sebeple derler tarla parasını gömdün diye. Bir arkadaş demiş tarla muhabbetini çok doğru yani.

Eşiyle tatile çıkacak, çoluğunu çocuğunu düşünebilecek kapasitede olsa zaten orda ne işi var vizyon sıfır, abazanlık maksimum düzeyde. Karısını beğenmez kendisi aynaya baksa saçında saç yoktur göbeği arşa çıkmıştır dişleri sapsarıdır kesin. Leş kelimesi az kalıyor inanın

Pavyonlar hala var mı pavyona giden kaldı mı eşinizin oraya sadece bi bakip çıkmak için gittiģine inandıniz kı oraya bi baksa bir daha ćıkamaz zaten dansözlerden falan

Cok üzüldüm sizin adiniza. Eşiyle çocuğuyla tatile gidecek vizyonda olan adam zaten pavyonda gitmez.
Benim gördüğüm gidenlerin çoğu eve eşini kapatan, çalıştırmayan, gezdirmeyen, mayo bikini giymesin herkes bakar diye denize goturmeyen, surekli baskı altında tutan diger tüm erkekleri sapık, açık kadınları kötü gören kisiler (gerçi pavyona giden kişinin o düşüncede olması normal) Evde kendi kadınları pasif, cilvesiz, ezilmiş, kadınlığını bile unutmuş olunca, eline para geçince ilk iş kendini diğer tarz kadınlara atıyor. Sen internette çocuğuna ikinci el salıncak ararsın , adam pavyonda bir gecede 10 salıncak parası yer.

aa ciddi mi.
ya ben ankara değilde daha küçük bir şehirde çalışan bir kadınla tanımıştım kadın dediğimde 25 var yok 2 çocukla kocası ölünce eğitim yok meslek yok anneside ölen ablasının çocuğuna bakıyordu bunun çocuklarıda almış yanına kadın çalışıyordu işte. 3 çocuk büyütüyordu. o demişti o zaman dışarda görüşmek yasak vs diye.

Valla bara gitsin içmek istiyorsa,pub'a gitsin,gece klübüne bile gitsin müzik dinlesin takilsın vs ama pavyon nedir ya?
Yani benim aklıma pavyon deyince,kahveden hallice pis bir ortam,kaba saba alkolik adamlar,orada çalışan masalara giden kadınlar geliyor. Nesine bakip çıkıyorlarmış anlamadım.
Öyle bakıp çıkılmasına müsade edildiğine de inanmıyorum. O tip yerlerde daha fazla içki içilsin,daha çok para alalım diye giden adamı orada tutmak için her yolu denerler.

Eşimin heeç pavyona gittiğini görmedim .. Hissetmedim bile ..
One be hala pavyon varmı

Bide sadece bakıyormus ahh kıyamam garibim

hepsinde olmuyor zaten dediğim gibi 10 mekandan 1-2si o şekilde çalışıyor. Mega show var ankarada onların kadro full rus mesela , yada revu yapan klupler var ankara havası yerine modern strip clublar var Ankara'da. Sanki hepsine gitmiş gibi anlatıyorum ben de, merak işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…