- 9 Eylül 2013
- 12.047
- 27.757
- 798
- Konu Sahibi omre_bedel
-
Gav..... olduğu için anlayan anladıEşim bazen arkadaşlarıyla pavyona gidiyorlar ama bana gittiğini itiraf etmek istemiyor.Yalan söyliyor ben sonradan öğreniyorum sonra itiraf ediyor kadın cagirmadiklarini sadece bakıp geldiklerini söylüyor.Erkekler ne yapıyor orda o bayanlar erkeklerle ne yapıyor.Nasil bir yer bilmedigim için gitmesini istemiyorum..
kadın cagirmadiklarini sadece bakıp geldiklerini söylüyor.
ne münasebet gidemez.Eşim bazen arkadaşlarıyla pavyona gidiyorlar ama bana gittiğini itiraf etmek istemiyor.Yalan söyliyor ben sonradan öğreniyorum sonra itiraf ediyor kadın cagirmadiklarini sadece bakıp geldiklerini söylüyor.Erkekler ne yapıyor orda o bayanlar erkeklerle ne yapıyor.Nasil bir yer bilmedigim için gitmesini istemiyorum..
Naaıl bi yer 5yaşındaki erkek çocuk biliyo babası götürmüş oda bi toplumda baban napıyo diyene pavyona gittik dansözün me...sini elledi bacağını elledi dansöz benim pi....me baktı sonra ben abilerle gazoz içtim dansöz babamı içeri götürdü sarılıp dedi dahasıda var da neyse işte çok güzel bi yer tabi düşkün erkeklere göre bize göre iğrenç tavrını koy yani gitmesin içinde varsa arkadaş hadi dese gider içinde yoksa bedava da deseler gitmez
Ben olayı o krtamdaki birinden duyuyorum ha şikayet etsem ilk annesi yalanlar kocasına o kadar tapıyo ki o tarz kadınları seviyo diye o tarz davranıyo onun için oğlunun gitmesi normal zaten ben çocuğu öyle bi sövüyo ki senin şurandan şöyle bi ......ama nasıl uzun sövüyo abla çok ayıp neden öğrettiniz dedim tüm iyi niyetimle bana dedi ki karışma doğur oğlan sen sövdürme benim oğluma yakışıyo hem çaplın olcak o büyüyünce babası gibi dedi ben 3 yıldır konuşmuyorum bu sebepden çocuk şimdi 8 yaşında ve ya neyse ben kınamıyorum çocuğu ailede suç böyle aileler yüzünden zaten yaşanıyo bunca olaySuç duyurunda bulunmadiniz mi o baba denilen pisliğe , o pavyona. 5 yaşındasın çocuk öyle bir ortama alınıyor.
Ben olayı o krtamdaki birinden duyuyorum ha şikayet etsem ilk annesi yalanlar kocasına o kadar tapıyo ki o tarz kadınları seviyo diye o tarz davranıyo onun için oğlunun gitmesi normal zaten ben çocuğu öyle bi sövüyo ki senin şurandan şöyle bi ......ama nasıl uzun sövüyo abla çok ayıp neden öğrettiniz dedim tüm iyi niyetimle bana dedi ki karışma doğur oğlan sen sövdürme benim oğluma yakışıyo hem çaplın olcak o büyüyünce babası gibi dedi ben 3 yıldır konuşmuyorum bu sebepden çocuk şimdi 8 yaşında ve ya neyse ben kınamıyorum çocuğu ailede suç böyle aileler yüzünden zaten yaşanıyo bunca olay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?