Erkekler neden pavyona giderrr

Gav..... olduğu için anlayan anladı

Gidip eşine "pavyon nasıl bi yermiş öğrendim sen beni aldatıyorsun" dediğinde, "saçma sapan konuşma lan, arkadaşlarla yiyoz içiyoz bi b.k yaptığımız yok, dırdır yapma" gibi bi cevap alıp susacağını ve hayatına kaldığın yerden devam edeceğini bildiğim için;

Pavyonda müzik dinleyip, yemek yeniliyor. Adamı sık boğaz etme.

Diyor. 1 saat öylece duvara bakmak istiyorum...

Her pavyonda bakişip içki içilip dönülmüyor malesef. Pavyon çıkışı dışarıda otele gidilen yerler bile varmış.filimlerde bile izliyoruz. Malesef ki masum eğlence yeri değil. Bekarken meraktır çevredir anlarım da.evliyken gitmesi aldatmadır.

Sende hala evlisin ve olmakta ısrarcısın,geçen pavyonların önünden geçerken düşündüm kapanmalı böyle kadınlar esir edilmemeli kanunlar çözüm bulmalı, oyuncak edilmemeli diye düşünürken....

işin sağlıksal boyutu da var tabi.. eşinizi gönül rahatlığıyla nasıl kabul edebiliyorsunuz? birşey olmasa bile şüphesi yeter, Allah korusun

aşırı vizyonsuz bi davranış bari bi bara git bira iç, dön. bi de gelmiş size söylüyor ya saf heralde

Ben de bir erkek striptiz kulübüne gidip biraz bakacağım artık. Sonuçta sadece bakmak

Allah askina sen bu adamla daha evlisin . Ha bilmesin duymasin sonradan ogrenirsin , eyvallah ama bilipte susmak nedir yahuu? Hic mi kendine guvenin yok kendine gel orda kadinlara sevhetle bakan adami geri nasil kabulleniyorsun , aklinin almamasi onemli degil. Aklin alsa miden almaz!!!

Ayrica pavyonda kadin cagirmiyorlarmis ya , o kadinlar ortada oyun havasi oynuyorlar igrenc!!! Oynsrlarkende ... töbestafurullah yarabbim.acta vidiolara bi bak istersen.

Naaıl bi yer 5yaşındaki erkek çocuk biliyo babası götürmüş oda bi toplumda baban napıyo diyene pavyona gittik dansözün me...sini elledi bacağını elledi dansöz benim pi....me baktı sonra ben abilerle gazoz içtim dansöz babamı içeri götürdü sarılıp dedi dahasıda var da neyse işte çok güzel bi yer tabi düşkün erkeklere göre bize göre iğrenç tavrını koy yani gitmesin içinde varsa arkadaş hadi dese gider içinde yoksa bedava da deseler gitmez

ne münasebet gidemez.

Duydugum kadarıyla oyun havasına kendini kaptırıp oynadığında bile hesaba geçiriyorlarmış o da parayla yani. Eşinin parası batıyor sanıyorum. Kadın çağırırlar tabi ki o da parayla eee işini görecek o da parayla. Nerede oturuyorsunuz??? Sizin ihtiyaçlarınızı da böyle savurgan şekilde karşılıyor mu merak ettim????
Ben daha çok işin para kısmına takıldım. Bir de Allah muhafaza hastalık kaparsınız dikkatli olun.

Suç duyurunda bulunmadiniz mi o baba denilen pisliğe , o pavyona. 5 yaşındasın çocuk öyle bir ortama alınıyor.

Suç duyurunda bulunmadiniz mi o baba denilen pisliğe , o pavyona. 5 yaşındasın çocuk öyle bir ortama alınıyor.
Ben olayı o krtamdaki birinden duyuyorum ha şikayet etsem ilk annesi yalanlar kocasına o kadar tapıyo ki o tarz kadınları seviyo diye o tarz davranıyo onun için oğlunun gitmesi normal zaten ben çocuğu öyle bi sövüyo ki senin şurandan şöyle bi ......ama nasıl uzun sövüyo abla çok ayıp neden öğrettiniz dedim tüm iyi niyetimle bana dedi ki karışma doğur oğlan sen sövdürme benim oğluma yakışıyo hem çaplın olcak o büyüyünce babası gibi dedi ben 3 yıldır konuşmuyorum bu sebepden çocuk şimdi 8 yaşında ve ya neyse ben kınamıyorum çocuğu ailede suç böyle aileler yüzünden zaten yaşanıyo bunca olay

çok üzüldüm , çok hemde.

Bunu duyduğunuzda ilk olarak şikayet etmeliydiniz. Neyse olan olmuş artık. Maalesef bir çocuk daha ziyan olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…