- 19 Ağustos 2014
- 2.251
- 1.644
- 248
- Konu Sahibi pembecanta
-
yok efendim öylesine bakmış bakmakla bişeymi olurmuş sonra ben kızınca özür dilemeler falan filan işte herzamanki klişe sözlerNe sayacak mesela?
hayır tanıdık değil 3 4 tane aratmış bitanesi tanıdık okuldan arkadası 1 ay sonra düğünü olacak bi kız ( o kız ekliydi ben habersiz sildimKiz ismi derken kimleri aratmis? Tanidik birilerimi
yok efendim öylesine bakmış bakmakla bişeymi olurmuş sonra ben kızınca özür dilemeler falan filan işte herzamanki klişe sözler
Aynen öyle yeri kötü diye ben yerimde duramıyorum adamdaki rahatlık kimsede yokVallahi eskisi gibi değil askerlik bu askerler maşallah herşeye zaman ayırabiliyorlar.Bu yüzden acitasyon yapmasın kimse..
Haha ayni ben, herkesi sildirdim facinden. Keske bende bakabilsem kimi aratiyo falan soramamki sifresini.hayır tanıdık değil 3 4 tane aratmış bitanesi tanıdık okuldan arkadası 1 ay sonra düğünü olacak bi kız ( o kız ekliydi ben habersiz sildim)
yaptım burnumdan getirdiAman canım ne olacak o zaman sende hazır o yok arkadaşların buluş eğlen öğrenincede aman canım ne olacak ki de.
Aynen öyle yeri kötü diye ben yerimde duramıyorum adamdaki rahatlık kimsede yok
yok efendim öylesine bakmış bakmakla bişeymi olurmuş sonra ben kızınca özür dilemeler falan filan işte herzamanki klişe sözler
Akşam akşam sinir oldum
Ben orda (askerde) nasıl napıyor diye düşünmekten kendimi unutuyorum .
Oda kalkmış faceden kız isimleri aratıp bakıyor
Şimdi desem niye yaptın bi sürü şey sayıcak .
desemmi ki ? Bugün zaten işyerinde canım çıktı büstüne bu can sıkıntısı off
Sevgili Jessica Joy her konudaBugün bakmakla bir şey olmaz diyen yarın konuşmakla bir şey olmaz der, sonra...
Bunu o kadar olağanlaştırmış ki...
Yapar yapar özür diler siz de affedersiniz...
Ona göre böyle işliyor ilişkiniz...
yok canım o kadar basit değil bana yapamaz .dBugün bakmakla bir şey olmaz diyen yarın konuşmakla bir şey olmaz der, sonra...
Bunu o kadar olağanlaştırmış ki...
Yapar yapar özür diler siz de affedersiniz...
Ona göre böyle işliyor ilişkiniz...
askermiş dinlemiycem saydırcamKendinden fazla değer verirsen şişirsin , erkek işte...Sana prenses gibi ömür boyu davranacağını mı sanıyosun...
Yüz vermeyin bu kdr..
yok canım o kadar basit değil bana yapamaz .d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?