erkekler = ODUN

görmezden gelirsem nasıl olsa bilmiyo diye düşünüp tekrar yapacak . biliyorum desem biraz tartışıp tamamlarımla kalsam kabulleniyo olcak adım bazen doğru kararlar veremiyorum

Ayrılmak için gerekçem faceden kız ismi aratıp bakmasımı olsun mantıklı bişey beklemiştim

Canım adam asker de sen burada onu bekliyorsun.
O face den kızlara bakıyor. Hala mantıklı değil ayrılmak için diyorsun.
Ha aynısını sen yapsan sana der ki: Ben askerdeyim, sen ne peşindesin diyip tekmeyi basar sonra da mantık ararsın kendi kendine

AŞK MERAKTIR onu korumak adına değil yanlış anlaşılmasın öncelikle . . bi ekleme söz konusu değil . kimseyle konuşmaz faceden . öneri olarak geldiği içinmi baktı diye düşünüyorum (tabiki kızgınım geçmedi hala) bazı kızlar beklme ayrıl demişlerde böyle bi sebepten kalkıpta 3 senemi çöpemi atıyım ?

tatlım haklısın onu korumak için demedim . bu durumda ne yapılır bilmediğim için sordum

tatlım haklısın onu korumak için demedim . bu durumda ne yapılır bilmediğim için sordum

Bu olay ilk defa mı oluyor?
İlkse rahatsız olduğunu söyle- amaan boşver- diyemesin geniş geniş.
Ben aynısını yapsam ne hissedersin de mesela bağırıp çağırma.
Sessiz sakin kırgın konuş.
Haa hala devam mı ediyor bas tekmeyi asker falan dinleme.
Benim sevgilim de asker de.
Bu kadar alttan almıyorum ben, o asker deyse ben de burada bekliyorum ben de üzülüyorum tek o değil.
Her erkek gidiyor askere sonuçta.

Böyle bi sebep gibi geliyor sa size hiç tavır yapmayın.
Bu 3 yılı ikiniz geçirdiniz tek sen değil neden o diyemiyor 3 yılı çöpe atmayım banane bu kızlardan diye?

Fikir almak için açmışsın herkes fikrini yazmış.Nasılsa ayrılamayacaksın,malum 3 yıllık.Yarın öbür gün evlenirsiniz,aldatır,aman yuvamı bozamam zaten tek gecelikmiş dersiniz.Olay başka ama anlamamakta ısrarcısınız.Adam Hakkari'de asker ama can derdinden önemli işleri var sanal alemde.

Canım aynen katılıyorum sana.
Benim sevgilim de d.bakır da face yok ama olurda böyle birşey gelse başıma hiç dinlemem.
O doğu da diye durup durup ağlıyorum adam gidip kız mı bakacak.
Ayrıca asker asker diye pof pofluyorlar ama adam bizler den çok sanal alemdeler.

Evet ilk kez :/
tamda böyle yaptım
suratı bi şekilde konuştum bişey demeden tlfnu kapattım
uyucaktı . yarım saat sonra tekrar aradı yaptığı için pişman olduğunu söyledi .
art niyetle yapmadım dedi. özür diledi .
off ne gerek vardı şimdi yaptıki

Gülüm benimki de asker.Onunki psikoloji de benimki ne ? Ben edebimle oturuyorsam o da adam gibi yapacak askerliğini,arkama bile bakmayacağımı bilir.

Şimdi durup durup bu konuyu açma.
Ama her şey güllük gülistanlık olmasın.
Tavrını koy ortaya.

Canım askerde hepsi meydanı boş zannediyo şimdi sana ders yok asker psikolojisi falan ... Sen yinede bildiğini oku madem kızlara bakıp aratıyorsun bende asker yolu beklemek yerine arkadaşlarımla gezecem de.. Bakbakalık nasılmışşş anlasınnn !!!

yok yok bunlara iyi niyetli olmaya gelmiyo . kısasa kısas En büyük KK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…