erkekler = ODUN

Kızlar o kadar şey diyonuz birinizde kalkıp şöyle şöyle yap demiyosunuz AŞK OLSUN :)

Kızlar o kadar şey diyonuz birinizde kalkıp şöyle şöyle yap demiyosunuz AŞK OLSUN :)
Dur simdi bence. Sende sevgilinin sifresi var ve buyuk ihtimal o senin onun ne ararigini gorebildini bilmiyor. Bekle bakalim daha neler araticak. Sen simdi soylersen ogrenmis olur gorebildigini

Sevgili Jessica Joy her konuda
Çok keskin ve net yorumlarınız oluyor .
Merak ediyorum acaba sizin ilişkiniz nasıl
Kesinlikle iğneleme yapmıyorum cidden merak ediyorum

Burada hayat felsefemi yazıyorum.

Arkadaşlarıma, kardeşime ne diyorsam o...

Birebir kendi uyguladığım doğrumu, kendi gerçeğimi yazıyorum...

Aksi vebal gibi geliyor bana...

İlişkim hakkında olumlu şeyler yazıp ne nispet yapar ne de abartır duruma düşmek isterim...

Neticede sanaldayız.

Ama her şeyin bu kadar yolunda olması, kendimi bu kadar özel hissetmem, bu kadar rahat, net olmam, kendime çok değerli hissedip her kadının aynı değeri görmesi için dimdik durmasına yönelik yazdıklarım benden ziyade...

Hayatımdaki insanın sihri...

Ve konu sahibi...

Sadece bu mevzuyu değil de ilişkinizin gidişatındaki hata mekanizmasını gözden geçirmesini sağlayın sevgilinizin...

Yani ne şimdi ne de bundan sonra bir özürle kendini affettirecek kadar rahat olmasın...

Kaybetme korkusunu körükleyin.

Yoksa daima benzer durumlarda içiniz içinizi yerken onun "ne var bunda" deyişlerine muhatap olursunuz.

Ve bu da sinir harbi yaşatır size...

Askerliğin arkasına sığınan bazı arabesk tipler var. Kendileri her şeyi yapar, sen bir eğlenceye gitsen ki gitmişsin, burnundan getirir. Bir de üste çıkar bla bla bla... pembecanta

Askerse asker...Yok öyle bir psikoloji...Her naneyi yemek için uydurdukları kılıf.Eskiden insanlar yıllarca askerlik yaparmış da iki taraf da sadık kalırmış.Şimdi bir doyumsuzluk almış başını gidiyor.Bas tekmeyi.Bu adamı beklemene değmez.

Aman boşver ya. Yüzyüze konuşursun. Ben de eşimin birtakım kız isimlerini arattığını gördüm facede. Sordum sadece meraktan eski sevgililerine baktığını söyledi. Kızmadım. İnandım ona. Zira ben de bakmıştım. Farkımız ben arama kayıtlarını silecek kadar zeki mi desem kurnaz mı desem işte ondanım, o ise biraz saf.

Abartmayi ne kadar da seviyoruz ya. Ayrilmaza her seyi hak ediyor falan.

Ben olsam kabul etmem bu hareketi konu sahibi. Hadi ortak arkadasiniz olur, ortak olmasa da onun iyi arkadaslari olur, ne yapiyorlarmis bir girip bakayim falan der, tamam. Boyle insanlari da sen tanirsin, bilirsin, arkadasi olarak adini duymus olursun en azindan.

Ama hic tanimadigin, belki onun da tanimadigi insanlar vb araniyorsa ozellikle sikinti var demektir. Tanidigimiz insanlari merak etmekle tanimadiklarimizi merak etmek cok ayri.

Giacomo Casanova demis ki, "Love is three quarters curiosity." yani "Askin dortte ucu meraktir." Merakla baslar hepsi Tehlikelidir merak.

O yuzden yerinde olsam susmam. Konusmak bir suru bahane, tartisma, uste cikma cabalari vs anlamina gelse dahi susmam ve bir sonuca vardiririm bu durumu.

Of ne yazdim ya

Demek ki neymiiiş şifrelerini bilseniz de, kızları listeden habersiz silseniz de sürekli kontrol altında tutsanız da adam yapacaksa bir şeyler yapıyor.

Benim için problem değil böyle şeyler ama sizin için belli ki büyük problem. Birazdan arayıp soracaksınız, kavga edeceksiniz. Bi şekilde açıklama yapıp inandıracak sizi. Ya da olayı büyütüp ayrılacaksınız, üç gün sonra affedecek, barışacaksınız. Ne olacak, yüz göz olduğunuzla kalacaksınız. Kendi midenizi bulandırıyorsunuz durup dururken.

Ya neden facebook'a girip adamların arama geçmişine bakıyorsunuz?
Ben hiç bakmadım kimi aratmış diye bende mi bir sorun var? :S

Ne arıyorsunuz anlamadım ki. Bu tip bir şeyle karşılaştığınızda ayrılmayacaksanız, adamlar daha da rahatlıyor. Nasılsa affeder diye hiçte normal olmayan şeyleri, normal olarak görmeye başlıyor. O yüzden ya bakmayın, ya da ciddiye alın bu durumu ve ayrılın.

aman canımm.bende erkekleri aratıyorum.kimi nişanlı kimi bekar.nolmuş yani aldatıyo muyum ben şimdi.faceten bi kızı aratmak aldatmak mıdır.nasılki bi kız arkadaşımı merak ediyosam erkek arkadaşımı hatta hiç tanımadığım birini de merak ediyorum.

Birini arattığını nereden görüyorsunuz ki?

Bu arada listelerinden kızları sildirince ne geçiyor elinize, gerçekten çok merak ediyorum. Adamların çevresindeki tek kız siz mi olacaksınız?

Kendinize mi güvenmiyorsunuz, sevgililerinize mi?

Erkek arkadaşın nerde askrrde canım pek bi rahatmış :)

Askerde facebookt fink atan adam icin niye endiseleniyorsun ki kardes? Onun keyfi gayet yerinde gorundu bana.

Bugün bakmakla bir şey olmaz diyen yarın konuşmakla bir şey olmaz der, sonra...

Bunu o kadar olağanlaştırmış ki...

Yapar yapar özür diler siz de affedersiniz...

Ona göre böyle işliyor ilişkiniz...

Ben %200 katiliyorum bu yoruma. Simdi gurur kiracak bir durumla karsilastiniz, eger gururunuzu cigneyeceksniz, kabulleneceksiniz adama durumu bildiginizi caktirmamalisiniz ki, yuz goz olmayasiniz, sizi yerlerde surunur gormesin. Yani kabullenecekseniz , ses etmemelisiniz. Aksi takdirde adam eh bu nasilsa her seyi kabulleniyor der, sizi ciddiye almaz. Bu kim, bununla niye konustun tarzi konusmalar hem adamin gozunde ezik konumuna dusurur, hem de adam ehhh yersen boyle yemezsen git deme hakki verir.

benim sevgilim bu arama olayını biliyo çok canım sıkkın bakıyomu siliyomu hiçbişey bilmiyorum
kötü bilmesi arada karıştırırdın :) aslında bi yandanda bilmesi güzel ben karıştırıyorum ama ne kadar karıştırıp görmesek daha iyi

yorumuna bayıldım :) biz kadınlar mı desem yoksa sadce ben mi desem :) sevmiyorum aslında çok fazla detaya inmeyi ama merak tutamıyorum kendimi resmen bi kusur bulmak için bakıyorum sonrada üzüldüğümle kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…