- 8 Eylül 2016
- 3.314
- 8.922
- 158
- Konu Sahibi duzelicezins
Destan yazmış, çıkarımın bu mu gerçektenÜlke gezip otelde kalan biri tatlı hesabı yapmaz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Destan yazmış, çıkarımın bu mu gerçektenÜlke gezip otelde kalan biri tatlı hesabı yapmaz
Ya usenmemis yazmış ama biz de ona benzeriz aşırı cimri olsa ben de duramam onun anlatmasına göre biz de tutumlu oluyoruz bu durumda ben de masada yarım kalan suyumu alırım hava güzelse mangala gideriz falan filanDestan yazmış, çıkarımın bu mu gerçekten![]()
Burda olay hesap ödemek değil o kadın para harcatın derken hesap ödesin demiyor .Ama ilk buluşmada erkek ödemeli yaaa bu yazılı olmayan kural![]()
Yok ya asıl aldatan erkekler eşine sevgilisine pahalı hediyeler alıp vicdan rahatlatıyor bunun bir formülü yokBurda olay hesap ödemek değil o kadın para harcatın derken hesap ödesin demiyor .
Kadın çatır çatır yiyin diyor.hediyeler pırlantalar
Ve bunu yapmayan erkeklerin sevgililerini sevmediğini değer vermediğini söylüyor.
Kendisine ne değeri verilmiş çıksın anlatsın madem çok biliyor kimle birlikteymiş merak ediyoruz.
Keşke gerçek hayatta arkadaşım olsanYoo basiret bağlanması değil, gözünü evlilik bürümesi. Kadınlar kulübünde her hafta bir konu açılır, yaş 22 olunca kizlar 'herkes evlenmeye başladı benim sevgilim bile yok' konuları açarlar. Yaş 25 olunca panik hali artar, yaş 30 olunca iyi kötü hemen birini bulmak zorunda hissettirilir. Hele otuzlarin ortasında artık kör topal da bakılmaz. İlk isteyenle evlenilir.
Böyledir yani. Aile- arkadaş baskısı da bir yandan. Adam atıyorum muhendisse çorabı delik gezse kizlar 'yaaa kaçırma' derler. Avukat adamı küfrediyor diye terketsen arkandan yıllarca 'kacirdi avukatı,salak' derler. Böyle böyle kızlar zanneder ki; beni seven evlenmek isteyen insanı kaçırmamaliyim.
Hele ki bu niyetle başladığı ilişkiler devam etmeyince bunu yenilgi gibi gören kizlar iyice bir hırsla evlenme leveline tırmanmak ister. Çünkü diğer ilişkileri başarısız olmuştur:)
Bence konunun özü bu. Çok fazla kız arkadasim var , herkes de bana içini açmayı sever. Kızların büyük çoğunluğu böyle malesef. Siz de onlardansiniz.
Anneci mi? Evlenince düzelir:))
Cimri mi? Yok canım,değildir heralde :)))
Ben de normalden bir tık fazla tutumlu biriyimdir. Musrif insan hiç sevmem. Ama cimri adamla da işim olmaz.
Adam bir şeylerden kısıp onun parasıyla başka bir şey yapıyorsa cimri değildir. Mesela düğünden , kinadan, nişandan kistiniz..eee? Ona akacak paradan,kâr ettiginiz paradan balayına mi pay aktaracaksiniz? Yoksa o para kuş olup uçacak mi? Ben mesela tutumluyum ama alacağım şeyi ikinci el alıp ona ayirdigim bütçe ile dolar alır kenara koyarım seyehatte harcarım. Ex sevgilim mesela seyehat ederken sabah otelden ikişer elma ikişer mandalina ve su alır çantasına atardı, yururken kan şekerimiz düşmeye başlayınca verirdi hemen. Böylece saçma bir yere gidip tatliya para odemezdikya da dünden kalan şarabimizi çantamıza atardık, manzaralı tepe bulunca orada piknik yapar içerdik, mekana girmek yerine. Bu adam cimri mi? Bence değil çünkü kâr edilecek yerlerden kısıp anı yaşanacak keyifli şeylere para aktarirdi üç ülke değil dört ülke gezerdik. Ya da bir hesap geldiği zaman hemen atlarsam ben oderdim,istifimi bozmazsam hemen oderdi, kalacak yerleri ben halletmediysem o hallederdi.
Bence herkes ne olduğunu belli eder. Benim ekstra tutumlu olduğumu anlamamasi için birinin salak olması lazım. Çünkü bir mekana girmeden ilk isim kapinin önündeki menüye bakmak olurya da cok pahalı bri yere oturduysak menüyü görünce ben ödemeyecek olsam bile 'kalk kalk kalk' derim. Markette bir rafin önünde beş dakka dururum. Bir otel kaydı yapmadan dakikalarca başka sitelere bakar en ucuzunu bulmaya çalışırım. Belli yani bonkör değilim. Ne kadar gizlenebilir bir durum ki bu?
Siz de eminim anlamışsınizdir adamın cimri huylarını..ama kaybetmek istemediğinizden safa yatiyorsunuzdur.
Bu bana biraz tavuk mu yumurtadan, yumurta mı tavuktan paradoksu gibi geliyorErkekler para harcadığı kadına değer verirler sözü yanlış , erkekler değer verdiği kadına para harcarlar. (tabi para varsa)
İşin özü erkek sevmediği kadına yatırım da yapmaz para da harcamazBu bana biraz tavuk mu yumurtadan, yumurta mı tavuktan paradoksu gibi geliyor. İki yönlü de işliyor diyebiliriz bence. Sadece maddi değil ama erkekler yatırım yaptıkları kadınlara değer verir, değer verdikleri kadına da yatırım yaparlar
.
üzmek isteyen erkeğe hiç biride anlam ifade etmiyor. Hea biraz nazlı olursan sonradan basına kalkamıyorlar. Hiçbiride demiyor yormadı saolsun diye. Onu bi geç8 aylık bir ilişkimiz var.
Ben sevmediğim için kına nişan yapmayı düşünmüyorum düğünde de kararsızım sevgilim yaomayabiliriz gibi bişe dedi ben de o zaman gelsin bakarız dedim herhangi bir şey söylemedim malumunuz bu işler hep para. İlerde acaba bak masrafa sokmak istemedi ne anlayışlı ne akıllı gelin diye mi düşünürler yoksa evlenmeye o kadar meraklıydı kızı kolayca aldık dünden razı tarzında mi düşünürler. Hep bir laf var ya erkek zor elde ettiğini para harcatani el üstünde tutuyor çünkü ona emek verdi onu kolay elde etmedi. Mesela benim yıllar önce çok zor sartla (o ara lazımdı sonra olaylar değişti) aldığım bir altın var o altını asla satmak bozdurmak istemem küçük bir meblağ ama olsun onu çok zor aldım ben
İlk buluşmada eşimle kahvaltı etmiştik 'dur ya ben ödiyim, bizde çalışıyoruz' herhalde demiştim. Sonuç olarak ödetmedi ama evlenme kararını o zaman almışAma ilk buluşmada erkek ödemeli yaaa bu yazılı olmayan kural![]()
Hayır bu abla kimle beraber cidden merak ediyorum.Yok ya asıl aldatan erkekler eşine sevgilisine pahalı hediyeler alıp vicdan rahatlatıyor bunun bir formülü yok
Ben de çalışan biriydim cocuguma bakacak kimse yok maalesef evdeyim ama yakın zamanda başlayacağım ben de yeniden ..yinede para güvencesi arıyor insanBen çalışan biriyim öyle bir güvenceye ihtiyacım yok ama hayat bu işte bilemeyiz
muhteşem bir yorum her genç kıza ezberletilmeli sözleriniz.Erkeklerin neye değer verdiğinin önemi yok.
Sen kendine değer vericeksin .
Kendime verdiğim değeri de parayla ölçmem.
Bazı şeyler pahabiçilemezdir.
Karşımdaki adam Altın takı düğün dernek istemiyorum diye beni değersiz görücekse böyle bir salakla evli olmak istemem zaten
Ya bende ödemeyi teklif ederim tabiki ama illa ödeyeceğim derse ikiletmem zaten ilk buluşmada yüklü hesap gelecek yerlere gitmeyi ya da birçok şey yiyip içmeyi doğru bulmuyorumİlk buluşmada eşimle kahvaltı etmiştik 'dur ya ben ödiyim, bizde çalışıyoruz' herhalde demiştim. Sonuç olarak ödetmedi ama evlenme kararını o zaman almış![]()