Erkekler para harcadığı kadına mı değer veriyor?

Ben de kına nişan ve düğün istemedim yapmadık. Söz kesmeyi biraz geniş çaplı, bizim bahçede yaptık. Sonra da kır bahçesinde yemek verip nikah yaptık.
Düğünün hiçbir aşamasında zorluk çıkarmadım. Eşim de hep anlayışlı oldu. İstediğim eşyaları aldık.
Şu ana kadar bu durumun herhangi bir eksisini görmedim.
Evleneceğiniz kişinin karakteriyle ilgili bir durum.
Kayınvalidem hergün teşekkür eder, kolayca yaptık herşeyi diye.

Destan yazmış, çıkarımın bu mu gerçekten 🤣
Ya usenmemis yazmış ama biz de ona benzeriz aşırı cimri olsa ben de duramam onun anlatmasına göre biz de tutumlu oluyoruz bu durumda ben de masada yarım kalan suyumu alırım hava güzelse mangala gideriz falan filan

Ama ilk buluşmada erkek ödemeli yaaa bu yazılı olmayan kural 😅
Burda olay hesap ödemek değil o kadın para harcatın derken hesap ödesin demiyor .
Kadın çatır çatır yiyin diyor.hediyeler pırlantalar
Ve bunu yapmayan erkeklerin sevgililerini sevmediğini değer vermediğini söylüyor.
Kendisine ne değeri verilmiş çıksın anlatsın madem çok biliyor kimle birlikteymiş merak ediyoruz.

Burda olay hesap ödemek değil o kadın para harcatın derken hesap ödesin demiyor .
Kadın çatır çatır yiyin diyor.hediyeler pırlantalar
Ve bunu yapmayan erkeklerin sevgililerini sevmediğini değer vermediğini söylüyor.
Kendisine ne değeri verilmiş çıksın anlatsın madem çok biliyor kimle birlikteymiş merak ediyoruz.
Yok ya asıl aldatan erkekler eşine sevgilisine pahalı hediyeler alıp vicdan rahatlatıyor bunun bir formülü yok

Yoo basiret bağlanması değil, gözünü evlilik bürümesi. Kadınlar kulübünde her hafta bir konu açılır, yaş 22 olunca kizlar 'herkes evlenmeye başladı benim sevgilim bile yok' konuları açarlar. Yaş 25 olunca panik hali artar, yaş 30 olunca iyi kötü hemen birini bulmak zorunda hissettirilir. Hele otuzlarin ortasında artık kör topal da bakılmaz. İlk isteyenle evlenilir.
Böyledir yani. Aile- arkadaş baskısı da bir yandan. Adam atıyorum muhendisse çorabı delik gezse kizlar 'yaaa kaçırma' derler. Avukat adamı küfrediyor diye terketsen arkandan yıllarca 'kacirdi avukatı,salak' derler. Böyle böyle kızlar zanneder ki; beni seven evlenmek isteyen insanı kaçırmamaliyim.
Hele ki bu niyetle başladığı ilişkiler devam etmeyince bunu yenilgi gibi gören kizlar iyice bir hırsla evlenme leveline tırmanmak ister. Çünkü diğer ilişkileri başarısız olmuştur:)
Bence konunun özü bu. Çok fazla kız arkadasim var , herkes de bana içini açmayı sever. Kızların büyük çoğunluğu böyle malesef. Siz de onlardansiniz.
Anneci mi? Evlenince düzelir:))
Cimri mi? Yok canım,değildir heralde :)))
Ben de normalden bir tık fazla tutumlu biriyimdir. Musrif insan hiç sevmem. Ama cimri adamla da işim olmaz.
Adam bir şeylerden kısıp onun parasıyla başka bir şey yapıyorsa cimri değildir. Mesela düğünden , kinadan, nişandan kistiniz..eee? Ona akacak paradan,kâr ettiginiz paradan balayına mi pay aktaracaksiniz? Yoksa o para kuş olup uçacak mi? Ben mesela tutumluyum ama alacağım şeyi ikinci el alıp ona ayirdigim bütçe ile dolar alır kenara koyarım seyehatte harcarım. Ex sevgilim mesela seyehat ederken sabah otelden ikişer elma ikişer mandalina ve su alır çantasına atardı, yururken kan şekerimiz düşmeye başlayınca verirdi hemen. Böylece saçma bir yere gidip tatliya para odemezdik😂 ya da dünden kalan şarabimizi çantamıza atardık, manzaralı tepe bulunca orada piknik yapar içerdik, mekana girmek yerine. Bu adam cimri mi? Bence değil çünkü kâr edilecek yerlerden kısıp anı yaşanacak keyifli şeylere para aktarirdi üç ülke değil dört ülke gezerdik. Ya da bir hesap geldiği zaman hemen atlarsam ben oderdim,istifimi bozmazsam hemen oderdi, kalacak yerleri ben halletmediysem o hallederdi.
Bence herkes ne olduğunu belli eder. Benim ekstra tutumlu olduğumu anlamamasi için birinin salak olması lazım. Çünkü bir mekana girmeden ilk isim kapinin önündeki menüye bakmak olur 😂 ya da cok pahalı bri yere oturduysak menüyü görünce ben ödemeyecek olsam bile 'kalk kalk kalk' derim. Markette bir rafin önünde beş dakka dururum. Bir otel kaydı yapmadan dakikalarca başka sitelere bakar en ucuzunu bulmaya çalışırım. Belli yani bonkör değilim. Ne kadar gizlenebilir bir durum ki bu?
Siz de eminim anlamışsınizdir adamın cimri huylarını..ama kaybetmek istemediğinizden safa yatiyorsunuzdur.
Keşke gerçek hayatta arkadaşım olsan 🥰

Düğün dernek olayı bana saçma geliyor. Ne ben evlenirken düğün yaptım ne de oğluma sünnet düğünü yaptım. Başlığın cevabına gelecek olursam bizzat kendi başıma gelenlerden dolayı edinmiş olduğum tecrübe ve gözlemlerimden cevabım evet.Evlenmeden önce işyerinden bir kaç büyüğüm beni uyardı çok ateşli karşı çıktım.erkeklerin para harcadığı kadın kıymetli olsa eskortlar kıymetli olur diyordum 😬.öyle olmuyormuş işte. Çok güzel bir tespit var.Avrupada evlilik tango gibidir, iki kişi arasında yapılır. Türkiyede ise halay gibidir, aileler arasında yapılır sulaleler karışır. Uff çok dertlendim. Yapabilecekleri ne varsa isteyin evlenince de zinhar vermeyin.

Erkekler para harcadığı kadına değer verirler sözü yanlış , erkekler değer verdiği kadına para harcarlar. (tabi para varsa)
Bu bana biraz tavuk mu yumurtadan, yumurta mı tavuktan paradoksu gibi geliyor 😂. İki yönlü de işliyor diyebiliriz bence. Sadece maddi değil ama erkekler yatırım yaptıkları kadınlara değer verir, değer verdikleri kadına da yatırım yaparlar 😅.

Bu bana biraz tavuk mu yumurtadan, yumurta mı tavuktan paradoksu gibi geliyor 😂. İki yönlü de işliyor diyebiliriz bence. Sadece maddi değil ama erkekler yatırım yaptıkları kadınlara değer verir, değer verdikleri kadına da yatırım yaparlar 😅.
İşin özü erkek sevmediği kadına yatırım da yapmaz para da harcamaz 😂

8 aylık bir ilişkimiz var.
Ben sevmediğim için kına nişan yapmayı düşünmüyorum düğünde de kararsızım sevgilim yaomayabiliriz gibi bişe dedi ben de o zaman gelsin bakarız dedim herhangi bir şey söylemedim malumunuz bu işler hep para. İlerde acaba bak masrafa sokmak istemedi ne anlayışlı ne akıllı gelin diye mi düşünürler yoksa evlenmeye o kadar meraklıydı kızı kolayca aldık dünden razı tarzında mi düşünürler. Hep bir laf var ya erkek zor elde ettiğini para harcatani el üstünde tutuyor çünkü ona emek verdi onu kolay elde etmedi. Mesela benim yıllar önce çok zor sartla (o ara lazımdı sonra olaylar değişti) aldığım bir altın var o altını asla satmak bozdurmak istemem küçük bir meblağ ama olsun onu çok zor aldım ben
üzmek isteyen erkeğe hiç biride anlam ifade etmiyor. Hea biraz nazlı olursan sonradan basına kalkamıyorlar. Hiçbiride demiyor yormadı saolsun diye. Onu bi geç

Valla ben en son sevgilime çok harcama yaptım. İşi gücü ters gidiyor dedim hiçbir şeyin lafını yapmadım, harcadığım paranın haddi hesabı yok. Sonra ayrıldık, inan bana değeri o kadar sersefil ki benim gözümde. Yani sokaktan geçen, tanımadığım insan daha kıymetli benim için emin ol. Öyle para harcadığın insan kıymete biner gibi bir durum yok. Varsa harcanır yoksa harcanmaz. Ben mantık insanıyım, saçma sapan düğünlere para dökmek yerine evimin eşyasına harcarım veya güzel bir tatil yaparım, atıyorum güzel bir yatırım da yapılabilir. Ben böyle düşündüğüm için karşımdaki insanın zekamı takdir etmesi gerekirken tam tersi düşünürse salaktır, net. Türkiye'de yaşıyoruz, 4-5 TL verip içtiğimiz suyu işemek bile kaç para?

Yillar once bir kizimiz burada konu acmisti. Herseyi kendi yapiyordu, nisanliydi. Takilar, ev esyalari, gelinlik, dugun karti... hersey. Saniyordu ki karsi tarafin soyleyecek lafi olmaz, hatta daha cok deger verirler. Oyle olmadi. Ayrildi sonra.

Yok ya asıl aldatan erkekler eşine sevgilisine pahalı hediyeler alıp vicdan rahatlatıyor bunun bir formülü yok
Hayır bu abla kimle beraber cidden merak ediyorum.
Önüne pırlantalar serilmiş ya .
Çıksın anlatsın
Kendi ilişkilerini beceremeyen insanlar kalkmış akıl veriyor millete.
İlişkiler konusunda Selin Karacehennem var açın onu izleyin kaç yıllık evli kadın evlilik ilişki konusunda daha çok bilgili emin olun.
Bu Esra Hanım boşanmış biri yanlış anlaşılmasın yargılamak için söylemiyorum ama demek ki birşey bildiği yok yanlış bir adam seçmiş bu kadar bilseydi doğru adamla birlikte olurdu .
Hadi onuda geçtim bu hanımefendinin sevgilisini merak ediyoruz pırlantalar jeepler mi hediye ediyor bu ablaya.
Kimmiş bu adam?

genelde keko çiftlerde gözlemliyorum bu durumu.

cebinde para yok g.tünde don yok kıza oynamalı organizasyonlu kına düğün yapıyorlar. kız da hazza geliyor tahrik oluyor harcattım kıymetliyim diye. sonra burada ağlıyorlar düğün borcumuz var, kocam altınlarımı istiyor diye.

haz almak sevgiyle, güzel bir arkadaşlık ve aile hayatıyla, sağlıklı cinsel ilişkiyle olur. para harcatmaktan zevk alıp boşalan kız kırodur kekodur varoştur kezodur.

Son düzenleme:
Erkeklerin neye değer verdiğinin önemi yok.
Sen kendine değer vericeksin .
Kendime verdiğim değeri de parayla ölçmem.
Bazı şeyler pahabiçilemezdir.
Karşımdaki adam Altın takı düğün dernek istemiyorum diye beni değersiz görücekse böyle bir salakla evli olmak istemem zaten
muhteşem bir yorum her genç kıza ezberletilmeli sözleriniz.

İlk buluşmada eşimle kahvaltı etmiştik 'dur ya ben ödiyim, bizde çalışıyoruz' herhalde demiştim. Sonuç olarak ödetmedi ama evlenme kararını o zaman almış 😂😂😂
Ya bende ödemeyi teklif ederim tabiki ama illa ödeyeceğim derse ikiletmem zaten ilk buluşmada yüklü hesap gelecek yerlere gitmeyi ya da birçok şey yiyip içmeyi doğru bulmuyorum 😅 onun dışında şu anki erkek arkadaşımla ilk buluşmada yürüyelim demiştik, yolumun üzerinde diye kahve alıp gitmiştim.

Herkes aynı değil. İlerde içinde kalır da bir gün düğün ,kına konusunu açarsan biz sana demiştik sen istemedin senin seçimindi , şimdi ağlama boşa derler,
evlenince eğer düzgün insanlarsa zaten senin tutumluluğun için Allah razı olsun derler.Bunu bilemeyiz .
Ben senin yerinde olsam milletin gözünde daha iyi olmak için değil, içimden nasıl geliyorsa öyle davranırdım. Bırak istediklerini düşünsünler , önemli olan senin ne istediğin ve düşündüğün.

Back
X