- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Ahahaha ayakta alkışlıyorum. Yüzde yüz haklısın :)))Kadinlar Kulubu Bdv Giris 1
Ogrendigim temel ogreti :
Erkekler ikiye ayrilir.
1. Aldatan erkekler
2. Henuz aldatmamis erkekler
Romantigi, surprizcisi, hediyeperesti vs hep ayni...
Eninde sonunda aldatacaksa neden kendinizi yoruyorsunuz ve sıkıntaya sokuyorsunuz ki dedektifçilik oynayarak. Fırsat verin bir kere aldatsın madem genellemeniz yerine gelince sizde rahat bir ilişki yaşarsınız.bana göre de kesinlikle aldatmayan erkek yoktur.. yani aldatmayan erkek fırsat bulamamış erkektir.. ben güveniyorum benim kemalim yapmaz diye birşey yok valla tamamen fırsat işi bu iş.. her daim enselerinde olmak gerek..
Bunu yazmaya gelmiştim. Sen benden çok aldatılacaksın amann yaşayacaksıno zaman 18 yıldır mütemadiyen aldatılıyorum
daha önce de çok duydum bu genellemeyi, kocasından ilgi göremeyen kadınların züğürt tesellisi bence
O kadar net genellemeler yapmasak mı ya böyle okuyunca benim icim bir tuhaf oluyor, karşı koltukta masumca oturan eşime şüpheyle bakıyorum, eline fırsat geçse de oda mı yapar diye, icimden bir ses benim Kemalim yapmaz diyorKadinlar Kulubu Bdv Giris 1
Ogrendigim temel ogreti :
Erkekler ikiye ayrilir.
1. Aldatmis erkekler
2. Henuz aldatmamis erkekler
Romantigi, surprizcisi, hediyeperesti vs hep ayni...
Ve aldatılan kadınların her erkek aldatır inanışı gibio zaman 18 yıldır mütemadiyen aldatılıyorum
daha önce de çok duydum bu genellemeyi, kocasından ilgi göremeyen kadınların züğürt tesellisi bence
değil mi var bakiyorum o kadar keskin yorumlar var ki karşımda sakince oturan eşimin boğazına cokesim geliyor adamin tel tablet laptop ve her ne varsa ortada ne biliyim nereye gitse ya benide goturmeye calisir yada soyle iste su arkadaşla çıkıyoruz diye gittigi yerden muhakkak arar hani 7 yil biticek subatta hic ne pesine düştüm ne de esim suphelendirecek bir hareket yapmadi ben mi cok safim acaba bilemedimAldatmayan erkek var arkadaşlar
İster kabullenin ister kabullenmeyin var yani
Bunu yazmaya gelmiştim. Sen benden çok aldatılacaksın amann yaşayacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?