erkekler ve aldatma

bence aldatan sadece erkekler değil ..kadınlar erkekler iki tarafta aldatıyor.. karakter meselesi kalite meselesi..

Biraz yanlış anlaşıldım sanırım. Her ince, jestler yapan adam aldatıyor anlamında değil eskiden odunken bir anda "sevgilim sana yakut küpe aldım" gibi kendisinden beklenmeyecek eylemleri yapan adamları kastediyorum. Ve evet ani büyük değişiklikler şüphe uyandırıcıdır, kadın için de erkek için de. Bence azıcık gözünü açan çözmüştür bu kadarcık şeyi.

İlişkinin başından beri hediye alanlar da bu gruba dahil mi? :) durduk yere hiç adeti olmayan adam alıyosa ben şüphelenirim. Ama süregelen bi durumsa niye şüphelenilsin? Ben çok sosyal eşsiz gezen tozan adamlara güvenmem bi mesela..

"Her erkek aldatır", "aldatmayan erkek yoktur henüz aldatmamış erkek vardır" tarzı züğürt tesellileriniz aldatılmayı normalleştirmek arkadaşlar, yapmayın bunu.

Ay kafami nerelere vursam bilemedim. Atin bakalim oklari bögrume bögrume. Ben onu yazarken bdv yi orneklem alarak yazdim. Evrende elbet vardir aldatmayan adam. Son zamanlarda acilan konulardaki aldatma vakalarina dair bir gondermeydi.
Ozellikle is yerindeki bir kadinla esini aldatan adamdan o kadar etkilendim ki iki gun suratim asik gezdim. Uye esinin telefonunda cicek gonderme sitesine ait arama goruyor corap sokugu gibi geliyor ardi arkasi. Bir de matruj var unutamadigim.

Allah hePinizi hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin kizlar. Gonlumuz, omrumuz ziyan olmasin. Yine baska bir uyenin dedigi gibi aldatma duygusal olgunluk ve karakter meselesidir elbet.

Not: Aldatilmadim.

Aldatmayan erkek vardır,aldatan erkeğin karakteri yoktur.
Herkesi böyle bir genellemenin içine sokamazsınız Ki.
Aldatılan ya da eşine güvenmeyen kadınların tesellisidir bu; her erkek aldatır yalanı. :)

bana göre de kesinlikle aldatmayan erkek yoktur.. yani aldatmayan erkek fırsat bulamamış erkektir.. ben güveniyorum benim kemalim yapmaz diye birşey yok valla tamamen fırsat işi bu iş.. her daim enselerinde olmak gerek..
Eninde sonunda elbet birgün aldatılacaksanız neden çocuk yaptınız? Neden hala evlisiniz?
Aldatmayan erkek vardır,aldatan erkek karaktersizdir. siz kendinizi böyle avutmaya devam edin. Adam gibi adamlar,sevdiğine sadık olan,hayatı boyunca sadece bir kadına aşık olup arzulayan bir sürü erkek var. Bu genelleme yanlış.

Kadinlar Kulubu Bdv Giris 1
Ogrendigim temel ogreti :
Erkekler ikiye ayrilir.
1. Aldatmis erkekler
2. Henuz aldatmamis erkekler
Romantigi, surprizcisi, hediyeperesti vs hep ayni...
İlavaten aldatmayan erkek yoktur,fırsat bulamamış erkek vardir.
Ayrıca erkek yine başka bir kadınla yapiyor bu olayı,en can alıcı kısımda burasi. Firsati verenler yine kadinlar

İlavaten aldatmayan erkek yoktur,fırsat bulamamış erkek vardir.
Ayrıca erkek yine başka bir kadınla yapiyor bu olayı,en can alıcı kısımda burasi. Firsati verenler yine kadinlar
Aldatmayan erkek vardır,fırsat bulduğu halde yapmayıp kalitesini ve karakterini koruyan adamlar vardır. :)

Eşi sürpriz yapmayanlarda bi rahatlama,romantik olanlarda da bi işkillenme olsun diyorsun

İçimi kararttınız
Yazıyorum şuraya
Olurda birgün aldatırsa bende çok pis aldatırım acımam gözüne gözüne de sokarım adamın

Kanı bozuksa bir adamın her türlü aldatır. Ben genelde suyun sessiz akanından korkarım aldatma konusunda. Sinsice işlerini hallederler kimsenin ruhu duymaz.

İçimi kararttınız
Yazıyorum şuraya
Olurda birgün aldatırsa bende çok pis aldatırım acımam gözüne gözüne de sokarım adamın
Aklıma şey geldi siz böyle deyince uzaktan bir tanidigimizin eşi adamı aldatiyormus adam da onu aldatmIş şimdi 3 çocukları yurtlarda büyüyor kızı maddeye başladı daha 17 yaşında oğulları hırsızlığa üzüldüm gece gece

Yok kız yapacağımdan değil
Aynaya bakacak yüzüm olmalı benim
olayda çok üzücü
Olan çocuklara olmuş
Allah kimseye yaşatmasın

Ya genellemelere ne kadar bayılıyoruz. Asla aldatılmam, demem. Büyük konuşmam. Ama güvenim tamdır. Sevgime ve sevgisine olan inancım da.
Yok fırsat bulamayan erkek, yok herkes aldatır gibi bir durum yok. Bu kişilik ve karakter meselesidir. İnsan olan gönlü başkasına kayarsa boşanır. Adice küçük hallere girmez.
Eşim yeri gelir odunun alasıdır, yeri gelir en romantik en karizmatik beyefendidir. O zaman her beyefendi olduğunda şüpheleneyim. Kendimizi kandırmayalım. Eşlerini seven aldatmayan insanlar çoğunlukta. Ama hep kötü olanlar dertlerini anlattıkları için kötüleri biliyoruz. Bu formda bile #derdi# olanlar yazıyor. Kimse gelip ben şöyle mutluyum ben böyle mutluyum demiyor. Kötü haberler her zaman daha çok yankı uyandırıyor. Mutlu haberleri de pek yaymıyoruz, duyurmuyoruz, ilgi çekmiyoruz. Ay ben çok mutluyum şuraya yazayım demiyoruz.
Kaybettiği eşi için 20 yıl boyunca kimseye göz dikmeden, sevmeden, evlenmeden yaşayan insanlar da var. Eşinin 40' ı çıkmadan başkasına gönlü kayanlar da. Genellenemez. Doğru yanlış demiyorum. Bu karakter, ruh, incelik, kalp vs meselesidir. Aldatılanların ya da mutsuz olanların, kocalarını affetmek, acılarını en aza indirmek ya da kendisini kandırmak için söylediği yalan. Herkes yapar. Yok öyle bir şey.

Cocuklara uzuldum.
Allah yardimcilari olsun ve duzelirler insallah.
Bencillik boyle bir sey.
Hata yaptin ama cocuklar birakilmamali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…