- 7 Ağustos 2018
- 851
- 709
- 23
- 42
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
bence aldatan sadece erkekler değil ..kadınlar erkekler iki tarafta aldatıyor.. karakter meselesi kalite meselesi..Bir gözlem yaptım ama ne derece katilirsiniz bilmem. Şahsen eski eşim pek ilgili sürpriz yapan biri değildi hatta hiç değildi başka sebeplerden bitti ayrıldık. Ama. EtrafıMDA ne kadar cok duyarli ince ruhlu aa eşine çok sürpriz vs yapan vs denilen adam varsa bi süre sonra Aldatma haberi geliyor. Yani bunlara Üzülüyor insan ama duygusuz erkekler daha mı güvenilir bilemedim . Sizce ?
Biraz yanlış anlaşıldım sanırım. Her ince, jestler yapan adam aldatıyor anlamında değil eskiden odunken bir anda "sevgilim sana yakut küpe aldım" gibi kendisinden beklenmeyecek eylemleri yapan adamları kastediyorum. Ve evet ani büyük değişiklikler şüphe uyandırıcıdır, kadın için de erkek için de. Bence azıcık gözünü açan çözmüştür bu kadarcık şeyi.O zaman erkekler geri zekalı. Burda bu kadar kadın incelik yapan erkeğin aldattığına kesin gözüyle bakarken aldatıp üstüne incelik yapıp yakalanacak kadar aptallar.
Kadınlar da cin maşallah, hemen çözmüşler erkeklerin sırlarını.
"Her erkek aldatır", "aldatmayan erkek yoktur henüz aldatmamış erkek vardır" tarzı züğürt tesellileriniz aldatılmayı normalleştirmek arkadaşlar, yapmayın bunu.
Eninde sonunda elbet birgün aldatılacaksanız neden çocuk yaptınız? Neden hala evlisiniz?bana göre de kesinlikle aldatmayan erkek yoktur.. yani aldatmayan erkek fırsat bulamamış erkektir.. ben güveniyorum benim kemalim yapmaz diye birşey yok valla tamamen fırsat işi bu iş.. her daim enselerinde olmak gerek..
İlavaten aldatmayan erkek yoktur,fırsat bulamamış erkek vardir.Kadinlar Kulubu Bdv Giris 1
Ogrendigim temel ogreti :
Erkekler ikiye ayrilir.
1. Aldatmis erkekler
2. Henuz aldatmamis erkekler
Romantigi, surprizcisi, hediyeperesti vs hep ayni...
Aldatmayan erkek vardır,fırsat bulduğu halde yapmayıp kalitesini ve karakterini koruyan adamlar vardır. :)İlavaten aldatmayan erkek yoktur,fırsat bulamamış erkek vardir.
Ayrıca erkek yine başka bir kadınla yapiyor bu olayı,en can alıcı kısımda burasi. Firsati verenler yine kadinlar
Bir gözlem yaptım ama ne derece katilirsiniz bilmem. Şahsen eski eşim pek ilgili sürpriz yapan biri değildi hatta hiç değildi başka sebeplerden bitti ayrıldık. Ama. EtrafıMDA ne kadar cok duyarli ince ruhlu aa eşine çok sürpriz vs yapan vs denilen adam varsa bi süre sonra Aldatma haberi geliyor. Yani bunlara Üzülüyor insan ama duygusuz erkekler daha mı güvenilir bilemedim . Sizce ?
Aklıma şey geldi siz böyle deyince uzaktan bir tanidigimizin eşi adamı aldatiyormus adam da onu aldatmIş şimdi 3 çocukları yurtlarda büyüyor kızı maddeye başladı daha 17 yaşında oğulları hırsızlığa üzüldüm gece geceİçimi kararttınız
Yazıyorum şuraya
Olurda birgün aldatırsa bende çok pis aldatırım acımam gözüne gözüne de sokarım adamın
Yok kız yapacağımdan değilAklıma şey geldi siz böyle deyince uzaktan bir tanidigimizin eşi adamı aldatiyormus adam da onu aldatmIş şimdi 3 çocukları yurtlarda büyüyor kızı maddeye başladı daha 17 yaşında oğulları hırsızlığa üzüldüm gece gece
Aklıma şey geldi siz böyle deyince uzaktan bir tanidigimizin eşi adamı aldatiyormus adam da onu aldatmIş şimdi 3 çocukları yurtlarda büyüyor kızı maddeye başladı daha 17 yaşında oğulları hırsızlığa üzüldüm gece gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?