erkekler ve aldatma

Biz ona saflık demiyoruz GÜVEN diyoruz

Ben de yapmaz diyorum ama ne bileyim neler okuduk neler yazdik burada bir tarafim da fazla guvenme diyor
Esime bunu soyledim o gun bu gundur telefonu ne zaman elimde gorse okuma o forumu diyor kih kih gulerek :)

Ve aldatılan kadınların her erkek aldatır inanışı gibi

aldatılana göre aldatmayan erkek mi var, dayak yiyene göre kocandır bir tokat atsa ne olmuş, evin gönüllü kölesine göre ev işi yapan erkek mi olur, hangi erkek çocuğuna anne gibi bakar ki vs vs
savunma mekanizması işte, benim yaşadığımı herkes yaşıyor diye avuntu

eger tum erkekler aldatıyor olsaydı tum kadınlar da aldatıyor olurdu
erkekler kadınlarla aldatmıyor mu ?

genellemeler yanlıstır her zaman yanlıstır her erkek de her kadın da aldatmaz

karaktersız kısılıgı gelısmemıs ahlakı noksan olanlar aldatır suprız yapar yapmaz orası kısıye gore degısır

Biz ona saflık demiyoruz GÜVEN diyoruz
kesinlikle güven diyoruz ama bakiyorum yorumlara okumuşundur aldatmayan yoktur fırsatını bulamayan vardir denmesi cok iddeali geldi bana ben nisanliydik esimle 2 cizgin var dedim siddet ve aldatma eger elinin bana uzandığını gorursem aninda biter ve eğer senden suphelenirsem biter geri dönüşü yok 7 sene geçti cok şükür gormedim olursada kendi bilir beni kaybedicek olan o

Hayatını birleştirdiğin insana sürekli şüpheli yaklaşacaksan ne demeye evlenirsin.
Hayatında illa bi ekşın olsun istiyosan bungee jumping yap

Savunma mekanizması en doğru tespit.

Arkadaslar genelleme konusu bana cevaben ise bu dogrulugundan suphe duymadigim bir gercek olarak yazilan bir sey degil.
Forumda sık karsilastigim ve gercekten cok etkilendigim, uzuldugum, esinin yapmaz diyerek tesadufen ogrendigi aldatilma vakalarinin uc bir ironisi.

Bir uye yazmisti bunu aklimda kalmis esime soyledigim gunden beri de okuma diyor adam. Oyle bir sey yasamadik yani.Olay budur.

Aynen bende bakıp bakıp yok ya yapmaz heralde diyorum burayı okuyorum yapar mı acaba diyorum

valla hiçte dedektif gibi davranmıyorum fırsatıda var ayrıca sabahlara kadar çalışıyor. aldatırsa geri dönüşü olmayan yollara gireceğinin sinyalini veriyorum diyelim sanırım buda onu korkutmaya yetiyor... genelleme olarak şöyle ki çevremde hiç ama hiç yapmaz dediğim insanlar yaptı ihaneti bu yüzden güvenemiyorum şahsen erkeklere..

Erkekler aldattığı zaman karılarına acıma-şuçluluk karışımı bir şefkat duyuyorlar bence. Ekstra sürprizler, jestler yapma ihtiyacı hissediyorlar. Bu sayede de gözünü boyayıp duruma uyanmamasını sağlamaya çalışıyorlar.

Aynen ben de karşı Koltukta oturan Kocamın boğazına yapisasim geldi.trip atıp kusesim var

O zaman erkekler geri zekalı. Burda bu kadar kadın incelik yapan erkeğin aldattığına kesin gözüyle bakarken aldatıp üstüne incelik yapıp yakalanacak kadar aptallar.
Kadınlar da cin maşallah, hemen çözmüşler erkeklerin sırlarını.

Hi hi her erkek aldatmaz..
Panda misali nesilleri tukeniyor o ayri.
Bana gore aldatmak direk cinsel birliktelik yasamak degildir.
Cesitleri fazla ve herkese gorede degisiyor sanirim.
Odun dediklerimiz, bir inceliyorlar sanirsin kizilcik sopasi, hergeleler.

Kesinlikle

Sürekli ensesinde olmak lazım derken dedektiflik yapıyormuş izlenimi veriyorsunuz.

Benim eşim eskiden yapardı şimdi yapmaz ama bu aldattığı anlamina gelmiyo geçim derdi çoluk çocuk anca diye düşünüyorum çünkü bende eskisi kadar değilim. Arkadaşlar aldatmayan erkek yoktur demiş bunada katilmiyorum esimin çokça fırsatı olmuştur şehir dislarinda çok çalıştı aylarca eve hiç gelmeden yapmadı yapsa yakalardim ama asla yapmaz demiyorum tabiki cevremde aldatanda çok hemde çok igrencler hemde afırsat bulabilecek ama aldatmayanlar karakterle alakali hersey.ama sunada şahit oldumki karısını aldatip vicdan yapip eşine hiç göstermediği ilgiyi gosterende gördüm değişik şeyler ya allah İyiler le karsilastirsinn diyip cikiyorum

En efendi sandığımız erkekler bile aldatıyor.illa ilişki yaşamak değil kastettiğim.vardir kafalarında bi pislikleri,icraate dökememiş de olabilir.cok güvendiğimiz adamlar,hiç ummadığımız arkadaşlarımız bile her an bi kelek yapabiliyor.cok yaşadım bu gibi şeyleri..mesela en son 2 aylık sevgili kişisi cep telefonunda eski sevgili profil resmini kaydetmiş.niye dedim: bir anlamı yok,hicbir şey yok icimde dedi.aynen bahsettiğiniz turden duygusal olmayan ,incelikler yapmayan ama efendi bir adamdı guya.iste boyle.hepsinden tiksinip yapayalniz yasamayi seciyorum simdi.cevrenizdeki insanlarin şimdilik bi yamugunu görmediyseniz şimdilik çok şanslısınız demektir.

bence. duygusalida kabasinda. ayni erkek milleti degil mi. fziksel duygusal olarak aldatmazsa bile o gozleriyle aldatirlar

Bence alakası yok. O eşine iyi davranan ve aldatan erkek yaptığının hata oldugunu bile bile yapıyor ve vicdan azabı duyuyor demektir. Öbür ince ruhlu olmayan ve aldatan kişi de ben erkegim benim herşey hakkım, sen kadınsın yapamazsın diyen ve eşini birçok şekilde sindiren, arkasında destek olmadığını bildiği için de böyle yapmaya devam eden erkektir. Bu yüzden bana göre alakası yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…