erkekler ve aldatma

Cocuklara uzuldum.
Allah yardimcilari olsun ve duzelirler insallah.
Bencillik boyle bir sey.
Hata yaptin ama cocuklar birakilmamali.
Bizde üzülüyoruz ama başta anne baba olmayınca olan çocuklara oluyor maalesef

Dünya güzeli değilim.. dünya iyisi hiç değilim.. eşim sadece aldatmaz diyorum..genede belli olmaz ama kendi ifadesine göre Allah korkusu var..şimdi hemen farklı yere cekmeyin..ben eşimin sözünü yazdım.. herkes hırsızlık yaparmı.. aman çağlayanlı var diyormuyuz..ahlaken bunun kötü olduğunu biliyoruz..yada inancimizdan dolayı..yani hiç bir konuda genelleme yapmayalım.. eşinin ne bir sosyal hesaplarından biri var..hatta ben açsana diyorum..ne tlf da şifre.. ne isten yarim saat geç gelmisligi..ne yanlız arkadaşlarıyla öyle gezme felan..pek sevmiyor zaten.. ne biliyim şimdilik hiç birseye rastlamadim..genede Allah bilir..

İlk cümleyi okuyunca bu üyeden nasıl böyle bir yorum geldi demiştim ki, rahatladım

İkimizin aklında da aynı aldatılma vakaları kalmış ya çiçek gönderme olaylı aldatma konusunu okuyunca gece uyuyamadım. Sürekli kendimi kadının yerine koyuyorum

Forumdaki konuları okuyunca bütün erkekler aynı mı diye düşünüyor insan ister istemez haklısınız gerçekten.

Bak gece gece mat ruj geldi aklıma yine bi hüzün bastı.

Tamamen karaktere bağlı bu aldatma olayı. Bence kadın-erkek fark etmeksizin aldatmayan, dürüst, karşısındaki insana değer veren insan sayısı azaldı. Etrafıma bakınca böyle düşünüyorum

Ne acı ya. Seni izin verirsen, fırsat bulursa aldatma potansiyeline sahip olduğunu bildiğin adamı elinde tutmaya çalışıyorsun. İster dedektifçilik, ister tehdit, ister başka yollarla. İnsanın gururuna kendi öz saygısına yakışmaz ya. Dokunmuyor mu yani bunu yapanlara?

Aldatacaksa fırsatını ver aldatsın o potansiyel varsa o tarz şerefsizle bir ömür geçmemiş olur. Dandik dundik adamları bulup genelleme yapıyorlar. @pelin- in dediği gibi benim eşim yemek de yapar, evleri de temizler, çocuğa da bakar altını da alır, bulaşıkları da dizer, yıkar, çamaşır da. Yapmayanlar da hangi erkek yapar modunda takılırlar. Bu insanların iletişim, saygı, sevgi, muhabbet aşamasıdır. İnsan olan, karakterli olan, saygılı olan, karşıdakini insan olarak gören ona göre davranır. Kimse kendini kandırmasın.

Bazı kadınların böyle şeyleri meşrulaştırarak erkeklere yol vermelerine anlam veremiyorum. Sen kadınsın ya, erkek yapar denir. Bu yüzden ilerleyeceğimiz yere geriye doğru adım atıyoruz. Yazık ki ne yazık. Bu çağa gelmişiz, insanlar bilimde ilerliyor, kadınlar tüm bedeni, beyniyle çalışıyor, güçleniyor. Bizim toplumda, irkiklir yipir, kidinin girivi bu. Daha çok aldatılırsınız, üzülürsünüz böyle düşünen arkadaşlar.

Ah canim beni anladigin icin cok tesekkur ederim. Dilerim bahsettigimiz bu kisiler icin daha mutlu baslangiclar vardir.

Dikkat cekmek istedigim baska bir durum da boyle bir baslik acildiginda uyelerden gelen dedektiflerden ustun ayrintilari gorme, kuskuculuk, sucu ortaya cikarma yollari.

Ya adam yapmamistir diyorum kk'nin septisizmin radikal ogretilerinden beslenen kadinlar şıp diye cozuyor olayi.

Evet tespitiniz doğru psikolıji bilimi tarafından yapılan bir çalişma okumuştum ilgili duyarlı eşlerin çoğu aldatmalarını veya bu konudaki meyilleri belli olmasın diye böyle davranıyorlarmiş bır nevi kamufle yani tespitiniz bilim tarafından da onaylı yani

sizin tabiriniz doğru ancak onunda bir süresi var işte bir ömür tabiri çok nadir. görüyoruz burdada kör kütük bana aşıktı yok gözü benden başkasını görmezdi diye açılan konuları..

sizin tabiriniz doğru ancak onunda bir süresi var işte bir ömür tabiri çok nadir. görüyoruz burdada kör kütük bana aşıktı yok gözü benden başkasını görmezdi diye açılan konuları..
Adam iyi rol yapıyorsa biz ne yapalım?
Seven,aşık olan erkek aldatmaz. Her erkek aldatmaz. Her erkek karaktersiz değildir.

Aldatılan ve çoğunlukla sineye çeken kadınların züğürt tesellisi "Aldatmayan erkek yoktur" cümlesi de He he yoktur siz takılın böyle Konuya gelince o da tam bir züğürt tesellisi "eşim bana ilgisiz demekki sadık" Tee allaam yaa siz bazı kadınlar kendinizi kandırmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz acaba

yok cnm bu tezin her erkeğe göre değişir

eniştem tam bir öküz parasız ve ablamı aldatmaktan geri kalmadı

benim etrafımda sadık erkek örneği çok..ornek vereceksek babam amcam dayım..çok şükür eşim ..Allah nazardan saklasin tabi..velhasıl genelleme iyi değil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…