Erkekler ve Cinsellik Yaşamak İstemeleri .

:) doğrudur cnm ne diyeyim çok enteresan

Katılıyorum İpek.
Eşimle tanıştık,yaklaşık 1 ay sonra beraber yaşamaya başladık.
Sevdik birbirimizi.
İkimizin de aklında "evlilik" düşüncesi yoktu,7 ay sonra "evlenelim mi?"dedi,bende "olur" dedim.
Gittik evlendik.
Eşimin benimle evlenmeden birlikte olması ne onun "ciddiyetsizliğini" nede benim "eğlenilecek" kadın olduğumu göstermez.
Bu tamamen tercih meselesi.

Bitanesiniz bebeğim siz bir yastıkta kocayın İnşallah

Bu ne iğrenç bişey

Dediğim gibi evlilik dışı cinsel ilişkiye karşıyım inançlarım gereği. Bir çok arkadaşım da ikili ilişkilerde şundan müzdariptir. Evlilik dışı cinsel ilişkiye karşı olan erkekler nerede? Benim namazında niyazında olan ama bakir olmayan erkek arkadaşlarım çoğunlukta. Konu benim hayat görüşüme sahip olan erkekler nerde olsa ben anlarım ama cinselliği tabu olarak görmeyen erkeklerin seçtikleri yolda kınanmasını anlamıyorum. Muhafazakar olmayan 30 yaşında sağlıklı bir erkeğin evde bir kadınla başbaşa kaldığında ortamı yoklamaması enteresan olur bence. Ben benim gibi düşünen muhafazakar erkeklerin nerede olduğunu sorgularım ama hayat görüşü benim gibi değilse bunu baştan anlamış olduğum için mutlu olurum açıkçası.

ben yadırgadım ve sordum sızde cvp verır ya da vermezsınız olur bıter. herkes aynı dusunseydı zaten dunya boyle olmazdı ben oyle dusunuyorm saygı duyun sız boyle dusunuosunuz bende saygı duyuorum...........

görüşünüze saygı duymadığımı tam olarak neye istinaden yazdınız?

bence sorununuz tam da bu, insanların sizinle farklı düşünmesini kabullenemiyorsunuz,
bu, saygı duymak değildir; zorunda da değilsiniz.

isteyen yaşar istemeyen yaşamaz, kimse sizi zorlamamış,
ayrıca bu kadar keskin dünya görüşüne sahip iseniz niyetinin ne olduğu belli olmayan adamla aynı evde de bulunmasaydınız.

nolacak canım siz de olur diyip keyfinize baksaydınız mı dedim de böyle celalleniyorsunuz.
eleştiriye açık değilseniz konuyu yoruma da açmayın yahu

bizim şirketteki sekreter biriyle görüşüyordu ,ikinci görüşmede kız anlamış bunu niyetini ve kusura bakma ama ben senin taleplerine cevap veremem demiş,çocuk ısrarla üstünde durunca konunun kız ben bakireyim demiş ,çocukta hadi canım bu devirde bakire mi kaldı ne saçma demiş ..kız bana anlattı bunu ağlayarak .bende dedim üzülme canım ,onun niyeti bozukmuş ,sende bir dorun yok ,bakire olmasan bile o adi adamla beraber olmayacaktın zaten ,sorun yok o halde dedim
yani çok çiğ insanlar var cinsellik dediğin iki tarafın çekimi ile, duygusallıkla ,romantizmle yaşanır ne öyle hart diye duruma girmek..

enteresansınız bıde sorununuz tam olarak bu dıye sorunumuda belırlemıssınız sorunda olsa gam yemicem yaw he he dıyorum uzatmıyorum artık yorum da yapmıyorum. takılın.

------------------------

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…