Niye kadınları küçümsediniz ki böyle diyerek :) Kadınlar da gayet cinsellik düşünüyor ve istiyor. İstememeleri anormal zaten. Ne yapalım hormonlarımıza kezzap döküp yakalım mı? Toplum baskısı ve inançlar olmasa sanıyor musunuz ki özgürce cinsellik yaşamak dururken evlenmek isteyecek kadınlar?
Düşünün şimdi tüm tabulardan sıyrılarak. Bir adamı seviyorsunuz o da sizi. Evlilik dışı cinsellik yaşamak günah değil ve dahi toplum da bunu normal karşılıyor. (Cinsiyet ayırmaksızın) Evlenir miydiniz? Ben olsam evlenmem deli miyim yahu. Niye rahatımı bozayım?
Ben erkekleri anlıyorum valla. Her ne kadar inançların ve toplum baskısının cinsiyet faktöründe ayrılması hususu beni çileden çıkarsa da, bana sunulmuş bu ayrıcalığı evlilikle ziyan etmezdim ben de. Kaldı ki cinsellik yaşamayı istemek bir sapıklık belirtisi değildir. Namusa göz dikmek hiç değildir. Demek ki bunu yapmak isteyen adamlar bunun günah ve yanlış olduğunu düşünmüyor. He bunu düşündüğü halde yapanlar ve "karım bakire olsun" diyenler var ki topunun soyuna kibrit çakasım var.
Malesef böyleleri var. Hemde sayıları azınsanmayacak kadar çok ama unutma sen başkalarından değil kendinden sorumlusun. İstemediğin şeyleri yapmak zorunda hissetme kendini. Böylelerinden de kaçarak uzaklaş.
Dipsiz Not: Cinsellik iki taraf kendini hazır hissedince güzeldir ve asla tek taraflı olmamalı. Kadının iki-üç görüşmede evlilik istemesi nasıl anormal ise erkeğin de iki-üç görüşme de cinsellik istemesi o kadar anormaldir.
çünkü erkeklerin tek varlıkları uçkurları,onu çalıştırmadan bir hayat düşünemiyorlar,kuruyasıcalar
dedıklerıne tamamen katılıyorum. ciddi dememden kastım mesela flört,sevgililikti evlenmekten bahsetmedim.
ben genelledimbutun erkekler aynı deıl,genellemıyorum
20-25 buluşmadan sonra söyleseydi senin için ters bir durum olduğundan daha fazla zaman kaybederdin, onun ilişki kavramı bu demek ki
birşey için zorlamıyorsa kendi haline bırakıp, yol verilecek, yapacak birşey yok...
Evlilik öncesi cinselliği yanlış bulmayan bir insan eğer ama karşısındakinin istemeyeceğini anlarsa devam etmez ve bitirir. Bunu anlaması için de 2-3 görüşme yeterlidir.
Şahsen ben de karşımdaki insanı 2-3 görüşmede cinsel olarak arzulamamışsam devam etmem :)
ne zamana kadar bu ılıskı kavramları ki. bız bayanlar hep duygusal açıdan baka baka bı hal olduk ..
ayrıcalığı zıyan etmezdim dıyosunda arkadasm kendımızı feda mı edelım erkeklere. tmm bende anlamaya çalışıyorum ama 2-3 kere gordugun bı kıza sen nası cınsellık dıyebılıosun ne cesaret aklım almıyor. adam bı olta atıyo oltaya gelırsın yasıo cınsellıgını ıste gelmezsende kacıosun benım gibi. zaten adamın her ıstedıgıne he dıyen kızların yüzünden adamlar cesaret hapı içmiş gibi
maşallah erkek gibisin :)
Niye kadınları küçümsediniz ki böyle diyerek :) Kadınlar da gayet cinsellik düşünüyor ve istiyor. İstememeleri anormal zaten. Ne yapalım hormonlarımıza kezzap döküp yakalım mı? Toplum baskısı ve inançlar olmasa sanıyor musunuz ki özgürce cinsellik yaşamak dururken evlenmek isteyecek kadınlar?
Düşünün şimdi tüm tabulardan sıyrılarak. Bir adamı seviyorsunuz o da sizi. Evlilik dışı cinsellik yaşamak günah değil ve dahi toplum da bunu normal karşılıyor. (Cinsiyet ayırmaksızın) Evlenir miydiniz? Ben olsam evlenmem deli miyim yahu. Niye rahatımı bozayım?
Ben erkekleri anlıyorum valla. Her ne kadar inançların ve toplum baskısının cinsiyet faktöründe ayrılması hususu beni çileden çıkarsa da, bana sunulmuş bu ayrıcalığı evlilikle ziyan etmezdim ben de. Kaldı ki cinsellik yaşamayı istemek bir sapıklık belirtisi değildir. Namusa göz dikmek hiç değildir. Demek ki bunu yapmak isteyen adamlar bunun günah ve yanlış olduğunu düşünmüyor. He bunu düşündüğü halde yapanlar ve "karım bakire olsun" diyenler var ki topunun soyuna kibrit çakasım var.
Bu demek değil ki 2-3 görüşmenin sonunda cinsellik yaşanacak. Bunun doğru zamanı ilişkiye göre şekillenir. Ama karşılıklı olarak bunun tabu olup olmadığına ilişkinin başında karar verilir. Erkeklerin kadını kullanmaya çalışması değil de insanın kafasında ilişkiyi nasıl tanımladığıyla ilgisi olan bir şey bu..
Erkek gibisin de ne demek sevişmek istemek erkek gibi olmak mı :)
Niye kadınları küçümsediniz ki böyle diyerek :) Kadınlar da gayet cinsellrahatım bozulmasinnüyor ve istiyor. İstememeleri anormal zaten. Ne yapalım hormonlarımıza kezzap döküp yakalım mı? Toplum baskısı ve inançlar olmasa sanıyor musunuz ki özgürce cinsellik yaşamak dururken evlenmek isteyecek kadınlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?