- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
sen olmayanını bulmuşsun eee yani ama geçmişini iyi öğren bence
Zar denen olguya hiç mi hiç inanmamakla birlikte her önüne gelenle birlikte olmama taraftarıyım. 2-3 görüşümde aldığım elbiseden bile pişman olurken 2-3 görüşmede bir erkeği tanımam imkansız sanıyorum. Yurdum kadını çok değişmiş çok."Friends with benefits" tarzı ilişkiler sadece filmlerde oluyor sanırdım.
Dipsiz Not: Konu sahibinin bahsettiği sevgili bile olmadan direk cinsellik yaşamak isteyen kendini yakışıklı sanan ve her kızla birlikte olacağını sanan abazan tipler.
Önce yorum yazayım sonra diğer arkadaşları okurum.
"Ciddi düşünecekleri yerde böyle şeyler isterler" demişsiniz. Ne alakası var anlamadım ki ?
Birlikte olmak ciddi düşünmemeyi mi gerektiriyor? İnsanlar hem birlikte olup hemde gelecek planları yapabilirler.
ciddi düsünmekten kastım flort,sevgili olma durumuydu evlılık değil. sıze uyabılır bana uymadı .
ama olayı anlatmamışsınız ki tam anlamıyla bir yorum yapılamıyor. sevişek mi havasında mı girdi konuya, yoksa benim ilişkide beklentilerim şunlardır şunlardır mı dedi. ortada hiç bir şey yok.. benim düşüncem ise, evlenmeden kesinlikle bu tür ilişkileri onaylamıyorum.
canım erkekler 30na kadar evlenmezse biraz zor evlenıyor... alışmış oluyor bekarlığa özgürlüğe evlilik yoluna girmeleri biraz zor oluyor bence...
çevremde benimde şahit olduğum benzer olaylar oldu yaşı olgunlaşmış mesleğini eline almış artık aile yuva kurmak tek yapması gereken şey mantıken böyle ama onların kafa yapısı farklı çalışıyor
hergün yeni bir ten yeni hevesler kimisi bu mantıkla yaşar bence bu tarz insanlardan koşarak uzaklaş hayırlısı böyleymiş
umarım karşına düzgün karakterli biri çıkar zaten bir erkeğin ön planında cinsellik varsa onun karakterinden ve pskolojisinden şüphe ederim ben
cinsellik karşındakini tanıdıkça şekil alabilecek bir durum bence
kafadan her kadını bu cinsel obje olarak gören erkekler acı ama bence biraz sapkın ruhlu ben böyle düşünüyorum...
haklısın belkıde hata benımdır. soyle ozetleyeyım. hastanede tanıstık hoslandıgını soledı numaramı ıstedı,vermedim faceden ekledi konustuk dhaa sonra telefnlastık 2-3 kere dısarda gorustuk. yanı 15 gun falan ole ne oldugumuz belırsızdı. daha sonra evıne davet ettı dısarda herkes onu tanıyoms vs vs.( ben kucuk bı ılde memurum bu arada ) daha sonra ben evıme davet ettım onu ev arkadasımda wardı neyse caya geldı o anda elektrıkler gıttı (sans bu ya .s ) ev arkadasım bı 5 dk odasına gıttı gıtmedı hmen yanıma geldı ıste elımı tuttu falan once garıpsemedim olabılır dedım sonra ıste yakınlasmaya opmeye calıstı ama zorla deıl gel opcem tarzında deıl bole olay kısaca. bende ıste soyledım boyle bıseyı ıstemeyecegımı vs vs .
ama daha oncelerı msjlastıgımızda falan evıne davet etmeyı ıma edıyodu ya da ben geleyım falan işte konusmaya calısıodu ben hep konuları geçiştiriyodum.soyledıgımde ben ılıskı donemımde deılım ama sen haklısın senı anlıyorum dedı. bende ben senın ılıskı donemını bekleyemem dedım olay kapandı boyle
tatlım baştan anlatsana. durum bizim anladığımızdan çok farklıymış.
ilk günlerden evine davet etmesi, senin gitmen, sonra senin onu davet etmen, elektriklerin o an(ne hikmetse) gitmesi, arkadaşının sizi yalnız bırakması.. bunların hepsi adama yanlış mesaj yollamış ve resmen işini görmeye çalışmış. hiç hoş değil. bence bu adamla görüşmeye devam etmen doğru olmaz.. son karar senin..
ciddi dusunmeleri gerektigini nerden cıkardınız?
kimi adam 40ına gelir laylaylom...
siz, kendiniz gibi dusunen insanı secmekte ozgursunuz
baskalarının farklı beklentileri var diye yadırgamaya luzum yok
yolun basında ne istedigini belirtmesi daha iyi olmus, hem sevip baglanmamıs hem de bosuna zaman kaybetmemis oldunuz.
ben evıne gıtmedım yanlıs anlasılmasın. dısarda gorustuk sonucta evımıze memur arkadaslarımızda gelıo onu da cagırdık bı gun tabı o tekti. elektrıklerı de kendımız kesmedık yani gitti işte o anda arkadasım odasına gıttı telefonu caldı sanırm smdı hatrlamıyorum tam.smdı gorusmuyorum tabıkı. o da aramadı zaten.
arkadaşlar neden özellikle yası 27+ olan erkekler artık ciddi düşünecekleri yerine ön plana hep cınsellıgı atıyolar. En son biriyle tanıstım adam dr 30 yasnda oldukca yakısıklı sevgılı olmadan daha ıkı uc görüşmeden sonra cınsellıgı on plana attı gerı gerı cekıldım hayatından. Neden artık ciddi düşünecekleri yerine böyle seyler ıstıyolar acıkcası ben bıktım güvenilecek adam gibi adam kalmadı..
canım sen hastane demişsin memur demişsin . 35 yazıo izmir'de mi yaşıyorsun ? Bu söylediğin kişiyi tanıyor gibiyim eğer öyleyse ama inşallah değildir
yok cnm ızmırlıyım ama tanıstıgımda baska bı ıldeydım o ılde memurum yanı. Dr la da o ıldekı hastanede tanısmıstık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?