ceremino,benim kardeşim de yeşil gözlü beyaz tenli ve koyu renk saçlıydı senin gibi. Saç rengini açtırdı şimdi.Öyle sapsarı değil de ara ara gölgeler var,çok hoş oldu,değişik bi hava kattı valla. Ailede herkes sararmaya başladı:)[/QUOT
canım bende golge attırmaya karar verdım en mantıklısı o zaten bende sapsarı yaptırmam ne o oleee 5 metre oteden farkedlıyoooo:)
Aslında doğru kişinin kendine özgüveni olunca , her haliyle kendini beğendirebilir.
Paris Hilton bütün erkeklerin hayalini süslüyor be cicim , bir düşün bakalım neden , sarışın yada yüzündeki sivilcelerinden dolayımı?jeyyar
Benim sevgilimde O.Cdeki Rahcel Bilson hastasıydı (tabi bende mükemmel bir güzelliği vardır:1hug:)ama kız saçlarını sarıya boyattıktan sonra beğenmemeye başladı , bütün pcdeki resimlerini sildi , bende hala bir klasörde durur ama o artık beğenmiyor:Roflol:
Yani uzun lafın kısası bütün erkekler sarışınlardan hoşlanmaz , tercüme bile sabittir..:icecream:
vallla erkekler guzel olan herseyı sevıyorrr!!!! doyumsuz yaratıklar nolacak...
benim eşimde bana hasta sanslıyım
Bence esmer ve yeşil gözlü bayanlar her zaman hoş ahh keşke bende renkli gözlü olsaydım , çok hoş ve ayrı duruyor..tatlicadiarzu
Eee etrafda o kadar fazla sarı saçlı bayan varki , erkeklerde sıkılmış:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?