Erkekler ve sarısınlar!!!

ya parıs hılton bana hıc guzel gelmıyor neresıını begenıyorlar o ıtıcı kadının anlamıyorum:uhm::uhm:

sarı saç bayanları bakımlı gösteriyor, ve sarışınlar genelde daha fazla dikkat çekiyor daha bi havalı duruyor

açık tenliyim saçlarım sarı ne kadar istesemde başka bir renge boyatamıyorum (1 keresinde kendi rengine kumrala boyattım 15 gün zor dayandım ) belkide benimkisi alışkanlık..

ama itiraf etmeliyimki hissediyorum benim kocam esmer seviyor yaaaa :çok üzgünüm:

beyaz bir tene sahibim ve siyahtan tut kızıl sarı hariç her rengi deniyodum.şunu farkettim.ya tam esmer olucaksın yada sarışın ortası yokmuş bunun erkeklerin zevki her ikiside.esmer olamayacağıma göre sarışın olıyım dedim

Yok ya sarışın değil kızıl falan seviyolar erkekler.
Ama kaliteli zevkleri olan erkekler kumral seviyo bence:)kumrallık var da biraz:)

vallla erkekler guzel olan herseyı sevıyorrr!!!! doyumsuz yaratıklar nolacak...

fıstıgım bence erkekler kendılerınde olmayanı begenıyorlar.mesela sarısın sevgılısı olan bır erkek ıcın esmerler cekıcı gelebılır.bır erkek ıcın kendını degıstırme taraftarı degılım ama hepımız bılıyoruz kı yapıyoruz bunu malesef..cunku erkekler degısıklıgı sevıyorlar..bız de sac rengımız degıstırmesek bıle zaman zaman modelını degıstırebılırız ya da kendımıze gıymek ıcın yenı ciciler alabılırız..hıc olmasa bıle daha cok kendımıze guvenımız olmalı kı ıyıce bır sasırsınlar degıl mı ya??

şimdiye kadar bana sevgilim şu rengi yap demedi hiç ama 3 yıldır sarı hariç her rengi denedim hepsini de beğendi çok güzel oldu dedi ama sarışın takıntısı var bende çok havalı oluyolar bizimki de bi ara sarışınlar çok dikkat çekici demişti o günden beri sarışınlara gıcık olmaya başladım :) ama istiyorum ben de balyaj ama çok sarı olmucak hafif sarılık katıcak sevgilim ise boyama böyle çok daha güzel siyah saç diyo ama kıskançlığından diyo eminim çok daha dikkat çekiici olurum daha çok bakarlar diye..ayy bilmiyom bu siyahtan kurtulmak da çok zor şimdilik kendi haline bıraktım

canım benım tesekkurler guzel sozlerın için.bende uzerıme alındım cunku bende yesıl gozluyum:dance:koyu yesıl sende gıt bı lens al guzelımmmma.s.

eger ben de erkek olsaydım tercıhım kesınlıkle sıyah saclı renklı gözlu kadınlardan yana olurdu..aslında renklı göz de sart degıl..anlamlı bakması yeterdı bana..bır de kavislı kaşları olmalı..ne demişler?? kaş göz gerisi söz..:smiley-cool:

Benim sevgilim de esmer hastasıdır, tanıştığımızda sarıydı saçlarım ilk işi saçlarımı koyu renge boyattırmak oldu gerçi büyük ihtimalle sarı saç dikkat çektiği için böyle davranıyo ama sarıya boyatırsan seni bu kadar sevmem diyo adam.Ben de yeşil gözlü beyaz tenliyim bu arada koyu renk daha çok yakışıyo kabul ediyorumyerimseniben

bence başlangıçta esmerlere karşı ilgileri daha yüksek... ama bir cümle eklemeden geçemeyeceğim..
"güzelliğin on para etmez bu bende ki aşk olmasa" demiş Aşık VeyseL

amannn esmer sarısın hepsını bızı gıcık eden uzen erkekler için yapmıyormuyuz bıde degerını bılseler!!!!

Sarı saçın daha havalı,daha yumuşak daha sempatik durduğunu herkes biliyor zaten.İlgi çektiği içinde ben de kız olarak bi sarışın yada bi esmer yan yana görsem önce sarışına bakarım .Herkes de böyle bence eğer kafasında esmer ilgi duyduğu kız modeli yoksa genelde böyledir bu.

Sarı saç gerçekten güzel.Ayrı bi doğası var.Ben kaç yıldır sarışınım bi kez kahverengiye boyattım bunalıma girmiştim.Sonra tekrar sarı saçı özlüyor insan.
Ama bence sarı saç güzel diye onu herkesin yaptırması çok saçma kime ne yakışıyosa onu taşımalı :smiley-cool:

erkelerin ne sevdiği değil benim için bana yakışan önemlidir sengözlerimebaksanab
hem " sarışının adı, esmerin tadı " demiş atalarımız sırnaşık şey

Turk kizlarinin buyuk cogunlugu esmer veya kumral. O yuzden sarisin kizlar Turkiyede ve Avrupa-disi diger ulkelerde daha cok ilgi cekiyorlar.
Farkli olduklari icin. Ama bu demek degildirki erkekler sarisinlari daha cok seviyor, kesinlikle oyle degil zaten. Herkesin begendigi tip degisiktir.

Haa..bide o Rus/Alman kizlari ilgili bisey demek istiyorum.
Turk erkekleri neden bu kizlarla ciktigini herkes biliyor zaten.
Bu kizlarla eglenmek/yatmak istiyorlar ve sonrada bakire bir Turk kiziyla evleniyorlar hepsi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…