Erkekler ve sarısınlar!!!

evet bende gölge yapıp alıştırmayı düşünüyorum kendimi,önce karamel gölge ,sonra yavaş yavaş açılabilir...sonra 30 lu yaşlarda ,yine koyuya dönebiliriz sonuçta biraz denemek lazım

evet ya bıraz denemk degısmek lazım sıkıldım kac yıldan berııı aynı sac aynı makyajj pıuuuffffffffffffklava:

sevgilim sarışınlara dikkat çekici dediği günden itibaren sarışınlardan nefret etmiştim kıskançlığımdan hatta asla boyamıcam saçımı görürsün sen asla sarışın olmucam deyip siyaha boyamıştım gıcıklık olsun diye :) ama ben de istiyorum bi ara balyaj falan şu siyahlardan kurtulsam belki yaparım ama bilmiyom siyah da çok yakışıyo yeşil göz beyaz tene kararsızım ben de

Doğallık en güzeli tabi doğal olarak da sarışın olabiliriz hihi bana yakışmaz kumralım ama hiç saçımı boyatmadım alışamam galiba ama erkek arkadaşımın hoşuna gider eminim hadi hepimiz sarı olalım hihihih

bence erkekler eesmer ve minyon tiplerden hoslanıyorrr! kime sorsam aynı cevabı aldımmmmmm esmerler sevinebilrsiniz:sm_cool::sm_cool:

bılmıyorum eskıden bı boy takıntısı yoktu erkeklerde ve kızlarda sımdı bıde o cıktıı ayyy ne doyumsuz varlıklarız

erkekler ne yapsın.toplumun yarısı sarışın oldu artık.15_16 itibaren genç kızlarımız saçlarını boyatmaya başlıyorlar.ne gerek varsa.bana kalırsa rabbim herkesi ona en yakışan saç rengiyle yaratmış.

sarışın bir bayan saçlarını sıradan dağınık toplasada hoş oluyor.sengözlerimebaksanab
fönlü dümdüz saçları söylemiyorum bile.birde uzun saçsa ister istemez sarışınlar:hooray:

not:tamammen tarafsız bir yorum yaptım.bir sarışın:Roflol:

sarıya boyattım bir ara sırf hevesimi almak için:)yakıştığını da söylediler ama buğday ve koyu tenlilerde koyu renk saçın daha doğal durduğu bir gerçek ve erkekler sarışınları dikkat çekici bulsada doğallığı tercih ediyorlar öncelikle ....doğal renk saç ve temiz bir cilt herşey için yeterli gibi öncelikle...şakkıdı.

tabıkı acık tende sarı sac daha gzuel ve dogal duruyor sırf sarısın olmak ugruna kendını gulunc duruma yada oldugundan daha ıtıcı duruma dusuren ınsanlar var

Kızlar benimde eşim istemişti sarı saça boyamamı altı senedir falan sarı saçlıyım çok ta güzel oldu ama açık tenli olmak şart sarı saç için esmerlerde güzel durmuyor. Hatta heryerde daha fazla dikkat çekiyorum. Arabalar bile zınk diye duruyor sarı saçlı olduğumdan beri. Şimdi hamileliğimden dolayı boyatamıyorum eşime kendi saç rengime döncem dedim oda oh be üzerimden ağırlık kalkcak dedi bende maddi olarak heralde dedim güldüm yok maddiyatla alakası yok kıskançlıktan sadece artık dikkat çekmiyceksin dedi:))

ya bunları anlamak çok güç.. yanlarındaki doğal olsun derler, dikkat çektimi kudururlar kıskançlıktan ama gördülermi de bakmadan edemezler. bence her bayan önce kendine güvenmeli sonra bakmalı bakımlı güzel olmalı.saçı sarıymış kırmızıyış siyahmış farketmez ondan sonra. erkek kısmısıda baksın nereye bakıyosa anca ööle bakar zaten öküzün trene baktığı gibi. kendine bakmayan insan sarışına bakmış esmere bakmış ne farkeder

ne gzuel soyledın kızzz helal olsun valla koptum buradasırnaşık şey:Roflol::Roflol:

Ben Kumralim Aslen Ve Saclarim 3 Senedir Röfleli. çok Da Hoş. Kizlar Sunu Kabul Edin Sarisinlar Daha Ilgi çekiyor Ama Yakişanlar Tabii. Bazi Kadinlari Görüyorum Esmer Tenine Gitmiş Sari Boyatmiş.. Resmen Rezil Gibi Yani Illa Sarisin Olcam Diye Kendinizi Rezil Etmeyin.. Ten Rengi çok önemli.. Her Erkeğin Sarisindan Hoşlanir Fikrine Katilmiyorum. Biraz Toplumda Ilgilerini çekebilir Ama O Kadar Hoşlanmak Ayri...........

evet benim kocam paris hilton hastası mesela pcde bütün resim ve videoları kayıtta sinir oluyorum ama yapacak bişe yok gibi

evet sarışınlık yakışana çok güzel ama sana katılıyorum,parlak siyah bakımlı saçlarda (veya dier koyu renkler) çok fazla dikkat çekebiliyor.esmerliğinde sıcaklığı bi başka...aslında esmeri sarışını yok bunun gerçekten ya,herşey özgüven sanırım:icecream: ama erkekler değişikliği sever rutini değil,yıllardır esmerseniz bi kere kızıl veya sarışın olmayı öneririm ki ben sarışın yakında olacağım:teytey:

sevgilerr

ceremino,benim kardeşim de yeşil gözlü beyaz tenli ve koyu renk saçlıydı senin gibi. Saç rengini açtırdı şimdi.Öyle sapsarı değil de ara ara gölgeler var,çok hoş oldu,değişik bi hava kattı valla. Ailede herkes sararmaya başladı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…