- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
eşit değil tabikide .biri 6 sene okuyup yıllarca uzmanlık yapıyor diğeri 4 sene okuyor .tıp fakültesinin paunına bak bide hemşireliğin .
asla eşit değil siz diyorsunuz sürekli eşit olmalı diye ben değil.ben müşteri temsilciliği yaptım bir ilaç fimasında .etiket meraklısı ben değilim canım etiket meraklısı bazı kişilerin ilişkikerini bilip bilmeden sorgulayan hayatta istediklerini elde edememiş insanlar .ben ne merakı yaşayacağım beni deli gibi seven sevgilim var zaten .ben kimsenin peşinden koşmadım haytımda ayrıca .
belle8 kendi kendnle çeliştiğinini farkındamısın allah aşkına?o zaman senınle doktorun eğitimi bir mi bende bu soruyu sana sorayım o zaman?ben eşit olmalı demedim dikkat edersen biz nasıl diyoruz eğitim düzeyime uygun olsun düzgün mesleği olsun erkeklerde böyle düşünmesi normal değilmi diyorum ama eğitim düzeyleri birbirine yakın olmalı en azından
yazdıklarını uzun uzun alıntılamak istemedim arkadaşım söylemek istediklerin fazlasıyla açık ve net ama...aşık olmayı "birini bulmak" olarak adlandıran düşüncelere pek bişey ifade edeceğini zannetmiyorum...
tüh ne kadar beceriksizim ki beni sırça köşküme hapsedecek bir doktor bulup prenses olamadım....
............................
ayrıca puanlar önemli degıl yapılan iş önemli sor bakalım doktor sevgiline hayatında kaç defa enjeksiyon yapmıs ?
hemşireninkinden daha yüksek eğitimim ama .ona bakarsan insanları sınıflandırsanız bende bunu söylerim .sabahtan beri bana birşey yapmıyorsun zengin koca peşindesin patra yiyicisin diyorlar onlare neden birşey demiyorsun?gördün mü canım hemşirelere birşey dedim diye nasıl tepki gösterdin ama .b .demek öle birşey var bilmiyorum hiç oaralarda çalışmadım .bence uygunda değil eğitimleri .yaptıkları iş çok farklı .
ben zar zor bir mühendis bulabıldım ama hala calısıyorum napim
neden enjeksyon yapsın ki o hemşirenin görevi.herkesin görevleri farklıdır .neyse konu ben değilim burda sadece insanların kendi işlerine göre kendilerince şu bunla evlenir bu evlenemez vs gibi çıkarımlarda bulunmaları .afedersinde milletin keyfinden size ne ?
seninki yine fena değilmiş ben zar zor daha yılın ilk zammını bile alamamış bir öğretmen buldum:)))
(ay hiç yapmadığım şey konu içinde geyiğe bulaştım ama keyifliymiş haahaha)
tabi hemşirelik cok basit geliyor dimi ?nie herşeyi eğitimle kıyaslıyorsun anlamadım ne yani hemşire doktorla evlenemez ama senin gibi okul bitirenler evlenebılır o mu yanı? ben yorumların hepsini okuyamadım son bir kaç sayfaya baktım ve yazdım
ben zar zor bir mühendis bulabıldım ama hala calısıyorum napim
canım ben evlenemez mi dedim şimdi .allah aşkına sabahtan beri herkes herkesle evlenebilir sınıf ayrımı çok komik diyen benim .siz tuttrmuşsunuz eğtitim seviyeleri yakın olması gerek vs bende dedimki bir hemşirenin drle evlenmek istiyor ama eğitimleri yakın falan değil ki.
valla benimki benle evlenmeyi çok istiyor beni sevdiği için zaten .meslek eğitim vs değil lise mezunu bile olsam evlenirdi benle tamam mı bundan eminim .hemşirelik basit falan gelmiyor sadece sürekli bazı hemşirelerin doktor koca peşinde olması sinriime dokunuyor .
sabahtan beri dediğin o evet yazdıklarını hatırlamıyorsun sanırım.... eğitim seviyeleri yakın olmalı evet ama bir okumus insanın bundan anladığı aynı mesleklere sahıp olmalı düşüncesı olmamalı....
eğitim seviyesi eşit derken 2 sde üniversite mezunu olmalı biri ilk okul biri üniversite olmaz onu demek istiyorum..
ya bu bazı hemşireler diyip duruyosun senı neden rahatsız ediyor kı anlamadım kosan kosar sevgilini elınden alacaklar dıyemı korkuyosun
sana göre öle .bir başkası içinde başka olabilir bunun sonu yok .bu şekilde düşünüp insanları değersizleştime çabasındasınız benim için demiyorum asla ben zaten eğitimliyim .lise mezunu bir kız mühendisle evlenmez .kusura bakmada sana mı sorucak allahaşkına ?herkes kendine baksın canım .
yok neden korkayım alsalar alırlardı kaç yaşına gelmiş adam demek ki başarılı olamamışlar bu saatte kadar bundan sonrada birşey olmaz evelallah.
evlenemez demiyorum eğitim seviyeleri eşit olmalı diyorum sonradan sorunlr cıkmaması adına kafaları uyduktan sonra amenna allah bir ömür boyu mutlu etsin ne diyim
radyolog haklısın eğitimleri yakın olmalı yok kadın ben gurursuzum sonradan başıma kakıp aşağılasada sorun olmaz diyorsa evlensin bırakın mühendisle lise mezununu valla iki lafı bir araya getiremeyen mühendisler illaki mühendis olacak diyorlar çevremizde
bence birşey derken işte iki kere düşünmek gerekiyor .sen kimin kimle evleneiğine karar veremezsin bende veremem .umarım herkes gerçekten sevdiği insanlarla evlenir ki böle boşanmalar ,ihanetler yaşanmaz.çıkarcı evlilikler bana göre değil kusura bakmasın kimse .hala eğitim seviyesi eşit diyorsun seninde mühendisle eşit değil canım ilerde sorunlar çıkar sende de hadi iyi günler artık birşey yazmak istemiyorum alıntı yapmayın lütfen .herkes kendi çıkarına göre konuşuyor burdaki başka insanları rencide etme hakkını kimse size vermiyor hemşire hanım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?