erkekten bulaşıyor sadece
Aynen hpvden bahsediyor.ben anladım şimdi siğil derken neyi kastettiğini. öyle bulaşmıyor o.
Hayır , kadından erkeğe de bulaşır.
Aynen hpvden bahsediyor.
Havuz mavuz hikaye,cinsel birliktelik lazim.
Bu virusun bir suru cesidi var. En tehlikeli olan tipi cinsel yolla bulasir ama genelde insanlarda olan tehlikesiz olan tipidir. O da elinde, ayaginda vs herhangi bir yerinde varsa peniste/vajinada da çıkabilir. Ya ne bileyim elinde vardir, sizin cinsel organiniza dokunursa size de bulasir vs. Ille baska bir kadindan almasina gerek yok yani. Dogada bol miktarda mevcut.
Ha baska kadindan da bulasmis olabilir. Ama ne bileyim bir bel soğukluğu gibi yuzde yuz cinsel yolla bulasmistir diyemeyiz.
iyide ilk sizde çıkmış.
siz başka erkeklerle mi birlikte oldunuz?
Merak ettigm acaba eşim evlendikten sonrada baska bayanlarla birlikte oluyo mudur ben kurtulduktan 9 ay sonra onda tekrar cikmasi beni supheye soktu
camaşirlardn oldugunu sanmiyom zaten sigil birlikte oldugu gibi cikmiyo ki aylar sonrada cikabiliyobenim eşimde de oldu, askerdeyken bulaşmış. çıkıyorduk o zamanlar.
çamaşırları topluca yıkanıyordu herhalde ıyykk.
dönünce yakarak tedavi etmişlerdi, birdaha da tekrarlamadı.
camaşirlardn oldugunu sanmiyom zaten sigil birlikte oldugu gibi cikmiyo ki aylar sonrada cikabiliyo
Elde çıkan siğille genital bölgede çıkan siğil farklı.
Genital siğil sadece hpv olan kişinin genital bölgesine genital temasla bulaşır.
İnsanlarda hem siğil yapan tipi hem de kansee yapan tipi olabilir. Kadınlarda rahim ağzı kanserinin en büyük sebebi hpv virüsü.
baska bayanlarla olmustr dusuncesi hic akliniza gelmiyo muçamaşırlardan olmasada ortak alanlarda girdiği wc lerden kapmış olabilir.
ellerini sağa sola dayayıp sonra kendilerine dokunuyorlar.
evet ilk eşimle oldu ve dr m da buyuk ihtimalle eşindn bulasmistr dediErkeklerde siğiller görünmeyebiliyor ama siğili yapan virüs size bulaşıyor. Bence eşinizden bulaşmıştır, sizin başka ilişkiniz olmadıysa. Başka yolla geçmesi nadiren oluyor. Deride küçük çatlakların olması gerekiyor. Doktorunuza danışın mutlaka.
evet ilk eşimle oldu ve dr m da buyuk ihtimalle eşindn bulasmistr dedi
baska bayanlarla olmustr dusuncesi hic akliniza gelmiyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?