Erkeklerde siğil

Böyle rahatsızlıklarda tedavi eşli olur, siz tek başınıza tedavi olduysanız eşinizde şimdi kendini göstermeye başlamıştır. hijyen de önemli belki o vesile ile çıkmış olabilir ayrıca.

Şöyle söyleyim, benim bir arkadaşım kaptı bu virüsü.
Yakıldı tedavi oldu sonra tekrar çıktı.
Yani eşinizin daha yeni çıkması, şuanda biriyle birlikte olduğunu göstermez.
Dönem dönem bağışıklık düştükçe çıkan şeyler bunlar. Zaten o virüsü taşıyorsa eşiniz, bağışıklığı düşmüştür ve çıkmıştır.
O yüzden dert etmeyin.

Yahu ne alakası var bende de 1 tane çıkmıştı ama ne cinsel ilişkiye girmiştim ne de başka şey, yaktırdık doktora, okuttuk hocaya geçti. Umumi yerlerden de bulaşabiliyor, nazardan da oluyor derler maneviyata inanırım ben..

Genital siğiller?

Nazardan oluyor?

Hocaya okuttunuz?

Tıp dünyası, bilim insanları şokta şu an?

siz eşinizden başka biri ile cinsel deneyim yaşadı iseniz evlilik öncesi sizden eşinize geçmiştir ama o süreçte kendisi bunun farkında olmadığından bağışıklığı bir sebepten düştüğü an ortaya çıkmıştır ...
eğerki sizin başka biri ile ilişkiniz olmadı ise eşinizden size bulaşmıştır o dönemde eşinizde taşıyıcı konumundadır.
bu virüs zaten bir kere bulaştı mı geçmiyor kolay kolay siğiller yakılıyor alınıyor ama bağışıklık düştüğünde yeniden ortaya çıkıyor ve bence ikinizde doktora gidip muayene olun , smear muhakkak yaptırın bu virüsün türleri var ve bazıları kanser yapıyor eğerki şüpheli durum varsa Ketem de ücretsiz kanser taraması yaptırın dna analizi yapılıyor ve kondomsuz ilişkiye girmeyin...

Genital siğiller?

Nazardan oluyor?

Hocaya okuttunuz?

Tıp dünyası, bilim insanları şokta şu an?
Farkındaysanız yaktırdım da yazdım, vallahi ister inanııııın ister inanmayın. Ben inanıyorum ve bazen 4-5 kez yaktırılıp geçmeyen siğil okuttuğunuzda kuruyup dökülüyo.

Siğil değil kondilom. Eşinizin de sizin de doktora gitmeniz elzem. Kendiliğinden geçmesi iyi bir durum ama..

Doğum kanalında virüsün bebeğe geçme ihtimali var. Her ikinizinde tedavi görmeniz gerekebilir

Eğer sivil dediğiniz ufak genital bölgenin altında ucu hafif beyazımsı biraz sert bir olay ise... bende de vardı doktor bakmadan eşinden geçmiş olabilir dedi , yurt dışında .
Şimdi ben kimseyle beraber olamadım . Eşimde kesinlikle öyle bişey Yok dedi... araştırdık bu tür şeyler olabilirmiş muhtemelen bana Hamam veya balayında biryerden bulaştı. Neyse biz onu buzlu yakma tedavisiyle yaktık sonuç olarak iki günde geçti gitti iz falan da kalmadı. Birdaha da olmadı. Yani kafanızı çok yormuşsunuz bu konuda bence illa hummalı bir hastalık olması gerekmiyor.

selamunaleykum kuzum vardınkı bu sıgıl lerden gecen yıl bende de cıktı ve ben eşimden ayrıyım ist dr gittim ve dr ablamın yanın da da bana cınsel yolla bulasıyor demıştı ablamın bana bakışları hala aklımda neyse burda özel dr gıttım o dönem rahatsızlıgım nedenıyle hep hastanelerdeydım ve bu sığil mesela bende vvar dıyelım wc den sonra elımı yıkamada kapıyı tuttum veya çeşmeyi yanı klozet felan boyle bulasıyormuş cınsellıkle bır alakası yok kuru tutun temız tutun ve dr gıdın

Kapı tutmayla mi
Yok yok düşünce gücüyle bile bulasabilir

kuzum işteyım acele yazdım demek istedımkı hanı bu sıgıl bulunan insanlar w c den sonra ellerını yıkamdan çesmelere fenan dokunuyor ya kuzum eee bızde bılmeden dokunuyoruz boyle mıkrop kapıyormusuz yanı dr dedıgı bu

Erkeklerde hpv virusu pek sigil.olarak gostermez kendini ama kadinlarda sigil daha cok gorulur bu viruste esinizden bulasmistir onceden vardir illla sizi aldattigi anlamina gelmez

Hayır bu virüsler dış ortamda fazla dayanamaz,cinsel ilişki dışında %5lik bir kısım var doğru ama onlar da çeşme meşme değil.
Oral,anal sex,sürtüşüp alev alma vsvs bunlar etken

Tanidik birisi ayni boyle kocasini suclamisti. Seyahate gidiyor kimbilir kimlerle birlikte oluyordur diye. Adamada karisindan bulastigi ortaya cikti hijyensizlikten.

aylar önce bu konuyla ilgili başka bir konuya yazdığım yorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…