Erkeklerde siğil

Siğil cinsel yolla bulasır bir diğer adı hpv dir önce siğil olarak çıkar koter ile uruloji yada cildiye kadın Dogum onu yakar görüntü olarak kaybolsada virus kalır vcutta ve normal Dogum yapamaz kişi Dogum sıradında cocuguda gecer sdc cinsel yolla bulasan bi hastalıktır halk arasında cok bilinmez

Eşiniz ve siz hemen Hpv testi yaptırın
Eşinize bakmak istemeyebilirler yalnız ısrar edin

Arkadaslar bu siğil yani hpv kondilom herneyse cinsel ilişki dısında bulasmaz temas etmesi gereken bişey buda genital bölge de oldugu için o yolla bulasır ben kadın dogumda calıstım günlük kac hasta geliyordu öyle doktor ilişki ile gectiğini söylemiyordu esler arası problem cıkmasın diye hijyenle alakası yok normal sivilce çiban gbi cıkan kendiliğinden gecen değil siğil bi vrus

Hpv için dedikleriniz geçerli
Yalnız Herpes te olabilir.Bağışıklık sistemiyle alakalıda olabilir yani
Test yapmadan bilmek çok zor

Hpv için dedikleriniz geçerli
Yalnız Herpes te olabilir.Bağışıklık sistemiyle alakalıda olabilir yani
Test yapmadan bilmek çok zor
Tam okumadım konu sahibini yalnız smear testi yaptırmış sanırım ve yanlış okumadım sa sezeryan olmuş buda hpv yi dogruluyor evet doktor degilim ama bu vakayı günlük cok görüyorduk ve bu mayın tarlası gibi yayılıyor siğiller koterle yakılıyor hasta gecti diye düşünüyor vrus kalıyor evre evre takip ediyor her doktor bunun cinsellikle bağını acıklamıyor lakin ben kendi fikirlerimi paylasmak istedim sdc

Canim esin icin cilt doktoru ya da urolaji doktoru sigili yakip tedavi ediliyor.
Erkek tasiyici oluyor bisey olmuyor yani ona.Eger erkek bir kadinla birlikte olursa vajinal kansere donusebiliyor.En yakin zamanda doktora gorunun.

Ben 5 yıl Hpv testi çalıştım
Ben zaten hpv hakkında dedikleriniz doğru dedim.

Eşte çıkan herpes te olabilir baktırmak lazım dedim

Bu esinizin baska biriyle birlikte oldugu anlamina gelmez konu sahibi hemen icinizi karartmayin.pisuvardan havuzdan hamamdan bulasabiliyormus.

Arkadasim sevgilisinden kendisine bulastigini dusunuyordu. 10 tane yaktirdi, bir ay sonra yeniden çıktı. Megerse sigil degil, mantarmış. Aci cektigiyle kaldi bence baska doktorlarada gorunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…