Erkeklere kılım!

FalanFilan2025

❤ bin şükür Allah'ım..
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2011
13.790
13.669
498
Kedi uzanamadığı ciğere murdar der lafı ne kadar da doğru yaaa
Sinir oluyorum artık yıllardır erkeklerden duymadığım hakaret kalmadı...Hayır şu an yine bir tane duydum dellendim.
biri der
"Burnun çok büyük"
diğeri
"Aslında o kadar da güzel değilsin."

"Çok tuhafsın"

"Hasta mısın? Ciddi soruyorum sen ne kadar farklısın, uzaylı mısın?"

yeter yani ya yeter yeminle snir oldum artık...
yemin ederim sinir oluyorum yahu...

Son düzenleme:
Ya genellemek doğru olmaz ama hatrı sayılır sayıda bir erkek müsvettesi topluluğu da kadınlara her şekilde hakaret ediyor.Sebebe gerek yok yani.Onunla olmasan egoist , kendini beğenmiş oluyorsun.Olsan kıskançlık ayağına onu yapma bunu yapma diye hakaret ediyor bi çoğu.Ayrılsan hafif meşrep muamelesi yapıyorlar.En temizi böylelerine ıslak meşe odunuyla dalacaksın

Ona neymis. Arkadasim böyle seyleri duymayacaksin umursamayacaksin. Insanlar elestirmeyi sever sende umursamayacaksin. Cokta önemli ya o sahsin senin hakindaki görüsü birak ne derse desin. O kendi terbiyesine baksin daha bir bayanla konusmasini bilmiyor.

valla ukalalıktan neden olacak
sonuncusuna tek dediğim şu facebooktan yazıp duruyor tamam mı her gün sorusuna cevap verip sonra mezvularını kestirip atıyorum uzatmadan yani
vakit kaybetme benimle devamı gelmeyecek dedim bugün en son
saçmasalak konuşuyor işte ben kibarlıktan söylüyorum yoksa ben de bilirim herkes gibi engellemeyi silmeyi demi

ama insan etkileniyor o burun mevzusundan sonra epey bir aynada burnumu inceledim tamam bende de saflık
ne bileyim moral olarak bozuluyorsun yani..

"Sanane oğluuuuuuuuuuuuum, sananeeeeeeeee" diyceksin.
Ben saçlarını niye kızıl yapıyon diyen bi alakasıza aynen böle demiştim.

Ayrıca eski sevgilimden beri , ben de erkeklere kılım.

Bir de bizim onlar için dediklerimiz var...

"Odun"...

"Öküz"...

"Hiç ince değilsin"...

"Bak Ayşenin sevgilisi ona ne sürpriz yapmış"...

"Peki"... (Kaşlar kalkık)

"Önemli değil"... (Ben sana sonra sorarım) vs..

Özellikle son ikisi duyan adam kaçacak delik arasın...

Demem o ki, karşınıza çıkan erkekler başka kızların kapris ve triplerine o kadar maruz kalmışlar ki...

O acıyla onlar da size patlamışlar maalesef....

Ya kibarlıktan anlayabilecek görgüde biri değilmiş demek ki.Ama emin ol umursamamak lazım.Her ne kadar bende senin gibi yapamasam da.En son ben birini kadroya alacaktım her türlü hakaret , küfür ve sapıklık kontenjanından.İki üç yıldır istisnasız yakamdan düşmeyen adam nişanlandığımı duyunca seninle kim evlenir öylesin böylesin , evinin kadını olmak neyine anca genelev olur senin ev bla bla neler neler söyledi Hayır şeytan diyor suratına kezzap atıp çamaşır suyuna sok ama işte...

Bir erkeğe bunu dedirtecek cesareti ve yüzü vermemek gerekir.

Haa bir tanesi de aynen şunu demişti bir zaman " Bunu kim alır yeaaa " diye böyle beni göstererek
hiç unutmuyorum
ama o uzanamadığından filan değil
direk bariz net beni küçük gördüğünden amacın nedir demi yani..ha küçümsedin de ne oldu....
valla şu kadarcık bile yazdım geçti içim rahatladı oh bee iyi ki varsınız

evet ben hep kibarca cevap vermeye çalışıyorum ondan da oluyor bence
artık alıcam elime sopayı ben de bundan sonra nedir yani...

Bunu söyleyenlerin yaslari kac?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…