- 18 Eylül 2014
- 2.012
- 993
- 163
- Konu Sahibi FalanFilan2025
-
bu ne demek yaw beni mi suçluyorsunuz?:)Bu cüreti nereden buluyorlar peki?
Kedi uzanamadığı ciğere murdar der lafı ne kadar da doğru yaaa
Sinir oluyorum artık yıllardır erkeklerden duymadığım hakaret kalmadı...Hayır şu an yine bir tane duydum dellendim.
biri der
"Burnun çok büyük"
diğeri
"Aslında o kadar da güzel değilsin."
"Çok tuhafsın"
"Hasta mısın? Ciddi soruyorum sen ne kadar farklısın, uzaylı mısın?"
yeter yani ya yeter yeminle snir oldum artık...
neyse içimi döktüm rahatladım biraz...yemin ederim sinir oluyorum yahu...
Suçlamak demeyelim de kendiniz de demişsiniz ya kırılmasınlar diye konuşuyorum cevap veriyorum diye. Yapmayın bırakın kırılsınlar, yoksa böyle laubali oluyorlar işte. Siz mesafeyi korursanız o cesareti de bulamazlar zaten. Gerekirse tersleyin.bu ne demek yaw beni mi suçluyorsunuz?:)
Bir gün lisede bir erkek bana bakıp
Çok güzelim diye düşünüyorsun ama birgün yüzün kırış kırış olacak demişti.
Suçlamak demeyelim de kendiniz de demişsiniz ya kırılmasınlar diye konuşuyorum cevap veriyorum diye. Yapmayın bırakın kırılsınlar, yoksa böyle laubali oluyorlar işte. Siz mesafeyi korursanız o cesareti de bulamazlar zaten. Gerekirse tersleyin.
ay çok güldüm ahahahaBir gün lisede bir erkek bana bakıp
Çok güzelim diye düşünüyorsun ama birgün yüzün kırış kırış olacak demişti.
erkek ya da kadın farketmez bir insana sırf insan olduğu için hep değerli gözümde
ona göre de muamele ediyorum
ama işteee böyle durumlar için sıkıntı oluyor
evet gerekince terslemek lazım..çok haklısın kesinlikle
Hahahah bu ne saçmalık yaaa!kendisi aynı kalacakmış herhalde... senin de boyun kısalcak suratın g...t gibi olcak kafan kel olcak deseydin hayret bşyler yaaa
ay çok güldüm ahahaha
Suan nasil göründüğünuzu cok merak ettim,
Yani dusunuyorum cok cirkin olan biri olsaydiniz erkekler sizi bukadar inceleyip bide şuran soyle buran boyle diye yorum yapma gereksinimi duymazdi,
Sanki bi bayan sizi ölümüne kiskanmista afedersiniz b.k atmaya calisiyor gibi
şöyle söyleyeyim beğenenim de var , çirkin bulan da yani iki şekilde de ciddi ciddi göründüğümü düşünüyorum kişilere göre değişiyor sanırım
normal her kız böyledir belki bilmiyorum yani
Ay ben de oyleyim suan benim gibi birini bulunca cok sevindim
Bakiyorum millete ya guzeller ya cirkin. Uzaktan yakindan sagdan soldan sabit bi goruntusu var. Bide kendime bakiyorum bazen cok güzel buluyorum kendimi bazen bu ne be öyk diyorum bazi acilardan guzel bazi acilardan cirkinim kesin bişeyi yok sinir oluyorum
ehehehe aynen dönem dönem de çok farkediyor yazın mesela azıcık bronzlaşayım fıstık gibi olurum ya da azıcık kilo alınca
ama azıcık yorgun düşeyim hemen çirkinleşirim amaan işte öyle
Bu sözleri tanimadiginiz erkeklerden mi isitiyorsunuz?çıkar valla ne gelirse kadınların başına gelir zaten en sonunda...
Bu sözleri tanimadiginiz erkeklerden mi isitiyorsunuz?
Dis gorunusleri bakimindan cok cekici erkekler olmasalar gerek oyle degil mi?az tanıdığım diyelim..
yani genelde arkadaşlar vesilesi ile aynı ortamda bulunduğum bana yaklaşmaya çalışıp da ciddiye alınmadığını farkedince tersleme yoluna gidenler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?