Erkeklere kılım!

Bir gün lisede bir erkek bana bakıp
Çok güzelim diye düşünüyorsun ama birgün yüzün kırış kırış olacak demişti.

bu ne demek yaw beni mi suçluyorsunuz?:)
Suçlamak demeyelim de kendiniz de demişsiniz ya kırılmasınlar diye konuşuyorum cevap veriyorum diye. Yapmayın bırakın kırılsınlar, yoksa böyle laubali oluyorlar işte. Siz mesafeyi korursanız o cesareti de bulamazlar zaten. Gerekirse tersleyin.

Bir gün lisede bir erkek bana bakıp
Çok güzelim diye düşünüyorsun ama birgün yüzün kırış kırış olacak demişti.

Hahahah bu ne saçmalık yaaa! kendisi aynı kalacakmış herhalde... senin de boyun kısalcak suratın g...t gibi olcak kafan kel olcak deseydin hayret bşyler yaaa

erkek ya da kadın farketmez bir insana sırf insan olduğu için hep değerli gözümde
ona göre de muamele ediyorum
ama işteee böyle durumlar için sıkıntı oluyor
evet gerekince terslemek lazım..çok haklısın kesinlikle

Tabi ki o konuda ben de öyleyim herkese sırf insan olduğu için saygı duyulmalı. Benim bahsettiğim hani kırıcı ol itici ol demiyorum mesafeli ol bu kötü bir şey değil tepene çıkmazlar böylece

Suan nasil göründüğünuzu cok merak ettim,
Yani dusunuyorum cok cirkin olan biri olsaydiniz erkekler sizi bukadar inceleyip bide şuran soyle buran boyle diye yorum yapma gereksinimi duymazdi,

Sanki bi bayan sizi ölümüne kiskanmista afedersiniz b.k atmaya calisiyor gibi

şöyle söyleyeyim beğenenim de var , çirkin bulan da yani iki şekilde de ciddi ciddi göründüğümü düşünüyorum kişilere göre değişiyor sanırım
normal her kız böyledir belki bilmiyorum yani

Ay ben de oyleyim suan benim gibi birini bulunca cok sevindim
Bakiyorum millete ya guzeller ya cirkin. Uzaktan yakindan sagdan soldan sabit bi goruntusu var. Bide kendime bakiyorum bazen cok güzel buluyorum kendimi bazen bu ne be öyk diyorum bazi acilardan guzel bazi acilardan cirkinim kesin bişeyi yok sinir oluyorum

ehehehe aynen dönem dönem de çok farkediyor yazın mesela azıcık bronzlaşayım fıstık gibi olurum ya da azıcık kilo alınca
ama azıcık yorgun düşeyim hemen çirkinleşirim amaan işte öyle

ehehehe aynen dönem dönem de çok farkediyor yazın mesela azıcık bronzlaşayım fıstık gibi olurum ya da azıcık kilo alınca
ama azıcık yorgun düşeyim hemen çirkinleşirim amaan işte öyle

Amaaaan sürekli cirkin olmaktan iyidir diyelim biz
Hic degilse arada mola veriyoruz

ergenin biri bir konu açmış ya buda onun benzeri ona da burnun büyük demiş biri

bu kızlara aynı anda mı bu kelimeleri söylüyorlar anlamıyorum,

bir konu açılınca arkası geliyor hep benzer konular.

sana bu sözleri söyleyenleri boşver beğenmeyen almasın yani ,

o kadar güzel bulup beğenmiyorlarsa seninle işleri ne o zaman?

az tanıdığım diyelim..
yani genelde arkadaşlar vesilesi ile aynı ortamda bulunduğum bana yaklaşmaya çalışıp da ciddiye alınmadığını farkedince tersleme yoluna gidenler..
Dis gorunusleri bakimindan cok cekici erkekler olmasalar gerek oyle degil mi?
Genelde kizlar tarafindan begenilmeyen erkeklerde gorulur bu durum, kendileri de baska kizlarin dis gorunusleri hakkinda asagilayici yorumlarda bulunarak egolarini tatmin ederler. 'Bak Ayse beni begenmemis olabilir, ama ben de Fatma'yı begenmiyorum.' derler kendi kendilerine.:) Onlar seni asagilayinca sen de onlarin dis gorunusu hakkinda olumsuz yorumlar yap. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…