Erkeklere kılım!

bunu diyen kişilerle nerde nasıl tanıştınız nasıl bi arkadaşlığınız var?
arkadaşım birisi yakın değil aynı arkadaş ortamından tanıştık ...
iletişimi koparmayı düşünüyorum.. sonuncusu bu
diğerleri de öyleydi ya arkadaşlarım işte ciddi anlamda yakınlık kurmaya çalışıp sonra başarısız olunca bana hakarete bağlayanlar...
sadece o sonuncu bunu kim alır yeaaa diyen de komşumun oğlu küçüklükten beri tanıdığım biri sağolsun güzel görmüş beni demek ki yıllardır kimseye yakıştıramamış..hasbinallah

Bi keresinde hastayım gel bana çorba yap diyen bi adama evine gelemem demiştim o da kaşar dediydi bana. Yani bu erkeklere akıl sır erdirmek imkansız.

Dünyanın en büyük burunlu kadını olabilecek kişiyi geçen Ramazan Bayramı'nda gördüm. Mümkün değil ondan büyük olamaz seninki.

28 yaşında insanların söylediklerine bu kadar önem veriyor ve bu tarz bir konu açıyor olamazsınız. Dün 18'lik bir kız vardı bu tarz şikayetleri olan. Ona olabilir gözüyle bakmıştım.

28 yaşında bir kadının çevresinde yaşına yakın erkekler olur. O yaştaki bir erkeğin yüz vermediğiniz için çirkin olduğunuzu ima etmesini de aklım almadı açıkçası. O yaşlardaki erkekler kadna nasıl davranacaklarını öğrenmiş olurlar genelde. Muhattap olduğunuz insanlara dikkatedin.

konu açtım evet ama illa çok ciddi dertlerde mi konu açılır? öyle düşünmedim açıkçası.. anlatıp rahatladım ben sadece..
Evet ama muhatap olduğum erkeklere dikkat etmem lazım aslında nasıl davranacağımı bilemiyorum ondan oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…