Erkeklere kılım!

Ben de kılım, yüz vermeyen kıza kezban diyorlar hemen.
Öküzün biri ne samimiyetim var, ne bir yakınlığım var, geçen gün bana çok seksisin dedi. E ben de kızdım tabi, sonra tepki verince de kezban gibi davranıyorsun dedi. E hadi buyur yani...

işte canım benim hemen böyle işve naz yapsaydın kezban olmayacaktın
işlerine gelmeyince hemen hakareti yapıştırıyorlar..

Kac yasinda bu öküz?

işte canım benim hemen böyle işve naz yapsaydın kezban olmayacaktın
işlerine gelmeyince hemen hakareti yapıştırıyorlar..
Ya ne diyecektim ki? Sağol canım, beni seksi bulmuşsun hatta beni seksi bulabilmek için pis hayallerinin içine dahil etmişsin, gurur mu duydum demeliydim acaba?
Yok canım ben o kadar ilerlemedim henüz. Ne dünya starıyım, ne Victoria Secret mankeniyim, bedenimin bu şekilde açıkça beğenilmesi ve üzerine de pervasızca ifade edilmesi normal gelmiyor.

ulan istanbul dizisi var ya o geldi aklıma hehe
böyle tepkiler vermek lazım aslında

Erkeklere kil olmakla beraber psikolojilerininde hic iyi olmadigini dusunuyorum cok yildim bende erkek nesli tukense hic uzulmem o derece yani akillari belden asagida gezen insan musveddeleri

Allahu tealanın yarattığı hiçbir canlıya şeklen kötü bir şey demek istemem ki bu en başta Allahu tealaya edepsizlik olur. Her insan bunun şuurunda olsa böyle sorunlar olmaz ama maalesef bazılarının lafı dilde, kalbe inmiyor.
Kadın ya da erkek olsun bırakın artık şu şekilciliği... Dile getirmediyseniz sadece düştüyse aklınıza bile üzülün.
Bugün bir kısım erkek güruhu kendini nasıl görüyorlarsa artık, takmışlar dillerine bir "Kezban" lafını... Beğenmediği, sevmediği, kızdığı herkese "Kezban Kezban" deyip duruyorlar. Nasıl ki aşkın ilk başlarında canım, aşkım derlerken ayrıldıklarında ondan kötüsü, alçağı yok olarak görüyorlarsa...
Be hey ahmak sen nesin ki... Gerçi buna sebebiyet verenler de biraz bakımlı olacağım diye suyunu çıkaran kadınlar olabilir mi diye düşünmeden edemiyorum. Temiz ama sade takılan insanları bakımsız gören insanlarımız türedi.
Geçenlerde birisi yabancıların reklamlarından bahsediyor, reklamlarında oynattıkları kadınlardan... Bir de bizimkilere bak falan diyor:=( Onlarda Adriana Lima, bizde Kezbanlar gibi laflar ediyor. Şimdi burda bir laf etmek isterdim ama ban sebebi olur, ayıp olur, etmesem daha iyi olur:=)
Her neyse onlar sizi mi küçümsüyor, anında yapıştırın cevabı... Bu ağzının şirazesi kaymış, vicdanının terazisi oynamış ahmaklara bildirin hadlerini...

Herkes önce dönüp kendine bakacak . Sana bunları söyleyenler kendilerini kusursuz görüyor belliki.
İlle seviyeni düşürüp laf söylemeye teşvik ediyorlar
Amaçları farklı bence takmamak lazım böyle tipleri
Tek dertleri şekilcilik olmuş

Bunlar ne bicim insanlar. boyle konusma hakkini sizden mi aldlar, nerden yuz buldular?

Ya ben onların kişiliğine bağlıyorum açıkçası
tamam kibarlık edip öyle terslemiyorum etmiyorum ama kişiliksizler işte normal insan der mi bunları..
yine de insanın morali bozuluyor sözleri duyunca bir...

Ya eminim kendileri dünya yakışıklılarıdır dimi?? Sanarsın hepsi brad pitt, tom cruise. Hey Allahım ya! bide tiplerine bakmadan yok işte kızlara kezban, adriana lima kadınsa türk kızları ne? vs... gibi embesil laflar etmiyolarmı hepsini al boğ birer birer!

yanlış anlaşılmasın erkek düşmanı değilim, nişanlıyım hatta ama gerçekten böyle salak salak ergen muhabbeti yapan erkekler kadar itici hiçbirşey yok.. hani o erkeğin belki biraz olsun gideri varsa bile bu lafları ettikten sonra bitmiştir..

Yani bakın geçenlerde ben gene böyle bi konu gördüm. O da sizin gibi herkesin dediğine takıyomuş.. Çirkinsin, güzel değilsin vs... diyenleri. Ben de öyleydim sizin gibi. Ama bi süre sonra nişanlandığmdan dolayımdıır neden bilmiyorum ama olgunlaşıyosun sanırım önemsemiyosun. Zaten kimseye de o fırsatı vermezsen, ve seviyesiz insanlarla muhatap olmazsan böyle şeyler olmaz canım.

Bu arada evet uzanamadıkları için bir nevi ego tatmini yapıyolar gerizekalılar kızlara böyle şeyler söyleyince aklısıra. Takmaaa mutlaka vs modellerine bile demişlerdir erkek her yerde erkek

Ben o yaşlarda biraz da olağan buluyorum, olgunlaşmamış olmakla alakalı bence 30 35 yaşlarındaki bir erkek böyle şeyler söylemez, normalse yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…