bizde 4.cü senemize giriyoruzEsmerella .!.:Bazen öyle bi bağlanırlar ki , istemediğin ot başında biter misali . .
Evet işte . Herşey çok güzel başlıyor , beni seviyor diyorsun oda söylüyor bunu amma velakiiinn bakıyorsun birden değişiyor . Her önüne geleni değil tabiki ama en azından hoslandığım sevdiğim erkeği elimde tutmak mesele . BU konuda ki deneyimlerden bahsetmistim , uzun süreli iliskiler . . Adam edilen erkekler . . Benim çevremden midir yoksa yaş grubumdan mı bilmem ama , çevremdeki çoğu kız bu konuda mutsuz .
Ney bağlıyoruz kızlar? Eşekse eğer sağlam kazığa bağlamak lazım. :roflol:
her insan,her erkek farklıdır canım...karakter,aile,yetişme şartları,görgüsü v.s ayrıdır....birine yapılan bişey diğerinde ters tepebilir........bir kadın erkeğini tanır ve ne yapması yada ne yapmaması gerektiğini zamanla bilir zaten...genel geçer bir durum yoktur bence...bayanssulusmile
bence altın kural sevdiğini belli etmiceksin. nerde napio acaba suan diye için içini yese de çok üstüne düşmiceksin kontrol eder gibi aramıcaksın. süründürceksin her dediğini yapmıcaksın ama çok fazla dikbaşlılıkta etmiceksin.bir süre sonra kuzu gibi oluyolar o zaman
aynen canım benimde çok yakın bir arkadaşım bir erkekten hoşlaniyordu amma erkek ona ilgisizdir. kızın ondan hoşlandığını bile bile . arkadaşımda çok üzülüyordu hatta ağliyordu. bende plan yatim
. sonra o erkeki iyice tanidim yani hakkında bilgi edindim . nelerden hoşlanıyor kıskancmı degilmi .... zor olsada . )))
ve ona göre haraket ettik şimdi arkadaşımla sevgililer. ve arkadaşımda çok mutlu. benim sayemde hihoyyythihoyyyt
şekerim ölede olmuyo bende bu şekilde davrandım hep ilgisizmiş gibi merak etmiyomuş gibi kıskanmıyomuş gibi ama gel görki içim içimi yiyip dururdu.nitekim herif gitti başkasına şimdiki kız ise facini kapattırdı msn adreesini değiştirtti ve o eğlenceli hayatından onu tamamen soyutlayıp ne hikmetse nasıl olduysa o evlilikten tırsan asla evlenmem evlensemde yapamam diyen adamı evliliğe ikna ettikafamçokkarıştı demekki aslında taktik diye bişi yok.ben zannederdim ki o fazla sıkıya gelemez fazla karışmaya gelemez ama malesef öle değilmiş( herkes sevildiğini hissetmek ister.ve her erkekde gerçekten aynı taktik sökmez lmaz:
bizde 4.cü senemize giriyoruz
cok mutlu günlerimiz, tartismalarimiz hatta ayriliklarimiz bile oldu
ama simdiye kadar "elimde tutmak" veya "baglamak" adina pek bisi yaptigimi düsünmüyorum
tabikide bu iliskiye onca senemi, emeklerimi verdim
ama iliskimi ayakta tutmak icin belli taktikler uygulamadimguclubacismile
gidicegi varsa ne kadar elinde tutmaya calissanda fayda etmez
birazda karsindaki kisiyle alakali
durmak istiyosa durur ama istemiyosa baglasan durmaz
yani bilemiyorum bu tavsiyeyle olucak bisey degilki cnm:sm_confused:
her erkek farklidir, birinde yapilan bisey digerinde ters tepebilir
bu yüzden yasayip görmek daha mantiklişakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?