Erkekleri bağlamak mı istiyoruz ?

süprizzzzz Çirkinler de şanslı değil , ben hiç nasiplenmedim o çirkin şansından ohaoldumsmile
Kimse kimseyi bağlayamaz, miş gibi olur sadece taktikle malesef şakkıdı
İki taraflı birbirini istese taraflar bunlara gerek kalmaz , sevgi de bu değil zaten kendinden bile fazla koşulsuz sevmek birini ya da onu kırmaktan ödü patlamak ; buna değer adam var mı ? yorum yok:umursamaz:

imkansz gözüyle bakmam hiçbirşeye.azmettikten sonra ALAHIN da izniyle olur derim hep.ama şunuda unutmayın kızlar sizin için hayrlıysa olur =) nese gelelim konumuza baglayablrz bnce ama bunun şöle yada böle formulu yok bnce.her erkekte farklıdır.ama şunu unutmayın erkkler zoru sever....

Ben buna katılmıyorum lmaz:
Bence ülkemizde ki kadınlar ve genç kızlar olması gerektiğinden daha donanımlı ( sevgi aktarımı & iyi niyet & özveri & ahlak vs vssss) herkes olmasada % 90 ı böyle .Türk erkekleride bu yüzden şımarık biraz .Yabancı hanımlarla evlenen ne kadar tanıdığım varsa eninde sonunda ayrılmak durumunda kaldılar sadece kendi tecrübelerimle söylüyorum bunu.
Güzellik zaten kalıtsal bi özellik elimizde değil sonuçta ama ahlak , kibarlık, empatik olma , hoşgörü , yetinme gibi kazanılan özelliklerin bizim kadınlarımızda olduğunu düşünüyorum ben .Hatta haddinden fazla :1closedeyes:
Erkekler seçsin diye değil de kendimize iyi insan olma konusunda geliştirirsek sorun kalmaz , giden giderse de onun ahmaklığıdır .Benim eksikliğim değil yerimseniben

bu tabiri kullanırken basit kızlardan bahsediyorum kendini erkeklerin kucağına kolaylıkla atan haftada bir sevgili değiştiren ve bi ilşkiden fazla beklentisi olmayanlardan. . bana yaklaşıcak bi erkek benim kişiliğime karakterime davranışlarıma hayat tarzıma eğitimime bakarak beklentilerimin fazla olacağını düşünebilir ki ben böyle olduğunu düşünüyorum. . ama zaten ilişkiyi kolay yasayan kızlar bu beklentiler içine girmiyorlar erkeklerin de istediği tam olarak bu olduğundan onların talibi daha çok oluyor. . açıkça anlatmak istediğim bu. .
güzek kadının çok ilşki yaşadığı konusuna da katılmıyorum çünkü erkekler reddedilme korkusuyla fazla yaklaşamıyorlar. . ne kadar fazla nitelik taşırsanız o kadar korku oluyor erkekte bence. . kadının kendinden ileri olmasını hiçbir erkek istemiyor. bunun sonucunda yine güzel kadının fazla ilşkisi olur durumuna katılmıyorum. . kadında biter herşey. .
ben ilşkilerimde hep daha çok seven fedakarlık yapan taraf oldum ama hiç de bunun değeri bilinmedi. erkekler kadınların peşinden koşmayı seviyorlar. . her zman kaybetme korkusu taşımazlarsa, sizin ona ait olduğunuzu ondan vazgeçemiyeceğinizi anladığı an terk ediyor. .

ülkemizdeki kadınlar bu özelliklerden yoksun demişsiniz neyi kastettiniz tam olarak o kısmı anlayamadım ? ?

bunlar benim kendimce fikirlerim doğru bulmayabilirsiniz ama yaşadıklarım bana bunları öğretti. .boshayallersmile

iki tarafta istemese olmaz bence .s bir söz vardı ''bavulunu toplamış misafirin ayaklarına kapanmak değer mi? kapıları kitlemeli mi bir yere kaçmasın diye sevgili ? '' olmaz istemesse bağlayamazsın ama yerı gelir bir sözünle bağlanır sana :) bilinmez

hayatta her şey kısmet diye bir şarkı var ki bence çok doğru. kısmetse olur. kısmet değilse ne yap et hiçbir şey fayda etmez bence...

hepsi güzelde zayıf noktasını nasıl bulacağız tavsiyesi olan var mı? ya da bu konu hakkında bir deneyimini paylaşmak isteyen var mı?
:2:

Ne guzel konuya degınmıssınız yaaa!
Her sey ıyı guzel gtse adam baglansa bu seferde monotonluk oluyo alıskanlık oluo arkadaslar,bende bunu yasıyorum. Tmam gıtmıo terketmıo ayrılmaktan korkuyo ama gel gor kı sevglı dııl de sadece bı arkadas gıbıyız:'(

Kızlar size bir tavsiye kaçan kovalanır.Her zaman bildiğiniz doğruları takip edin biraz umursamaz davranın gittiğiniz geldiğiniz yerleri rapor vermeyin gidebilirmiyim yapablirmiyim demeyin.her zaman bakımlı çekici cilveli olun o zaman o sizin hayat neşenizi görünce kapılır şimdi ne yapıyor gibi düşünceler ona kalsın.Erkeklerin eline fırsat vermeyin yeter vede gerçekten seviyorsa kaybetmemek iiçin bırakın o çaba harcasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…